Στο σφυρί το… αρχηγείο του Mr Lak

❱❱ Σε πλειστηριασμό το τριώροφο νεοκλασικό στο Κολωνάκι, που ήταν η «βιτρίνα» της εταιρίας του ΓαβαλάΑπό τη
Μαρία Μεϊμάρη

Επιστρέφει ο εφιάλτης των πλειστηριασμών για τον Λάκη Γαβαλά, καθώς στις 21 Νοεμβρίου πρόκειται να χτυπήσει το ηλεκτρονικό «σφυρί» για το τριώροφο νεοκλασικό κτίριο της οδού Βουκουρεστίου στο Κολωνάκι, στο οποίο βρισκόταν το κατάστημα πώλησης των επώνυμων ρούχων του!
Το τριώροφο του εκκεντρικού σχεδιαστή μόδας, ο οποίος μόνο στην Εφορία χρωστάει περισσότερα από 18.000.000 ευρώ, βρίσκεται μεταξύ των συνολικά 32 ακινήτων οφειλετών που βγαίνουν σε πλειστηριασμό έως τις 19 Δεκεμβρίου.

Το συγκεκριμένο ιστορικό κτίριο, το οποίο στέγασε για μια περίοδο τα όνειρα και τις φιλοδοξίες του 65χρονου μόδιστρου, εκποιείται με τιμή εκκίνησης τα 1.800.000 ευρώ. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, ήδη έχει εκδηλωθεί ενδιαφέρον από επιχειρηματίες που θα «χτυπήσουν» στον πλειστηριασμό το πολυτελές νεοκλασικό. Πώς, άλλωστε, να μην υπάρχει έντονο ενδιαφέρον από τη στιγμή που, σύμφωνα με τις πληροφορίες που υπάρχουν στην ιστοσελίδα Δημοσιεύσεων Πλειστηριασμών της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων, το συγκεκριμένο κτίριο είναι ένα ακίνητο-στολίδι στην καρδιά του Κολωνακίου, ενώ από αυτό έχει περάσει όλη η high society της Αθήνας;

f2 gavalas voukourestiou
Συγκεκριμένα, πρόκειται για μία τριώροφη κατοικία η οποία αποτελείται από ισόγειο 132 τ.μ., πρώτο όροφο 155 τ.μ. και δεύτερο όροφο 168 τ.μ., ενώ έχει κοινόχρηστους χώρους συνολικής επιφάνειας 128,60 τ.μ. Μάλιστα, λόγω της εικόνας που παρουσιάζει η κύρια όψη του ακινήτου, η οποία είναι νεοκλασικού ρυθμού, αλλά και της ιδιαίτερης αρχιτεκτονικής του, έχει κριθεί διατηρητέο και αποτελεί σημείο αναφοράς για την ευρύτερη περιοχή!

Μεζονέτα

Πάντως, πρόκειται για ένα πλήρως αποκατεστημένο και λειτουργικό κτίριο, που διαθέτει ακόμη και ανελκυστήρα. Στο σφυρί των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών έχουν βγει και άλλα ακίνητα του γνωστού επιχειρηματία σε περιοχές «φιλέτα» της Αθήνας, ανάμεσά τους και μία μεζονέτα 151 τ.μ. με υπόγειο πάρκινγκ στην Αγία Παρασκευή. Σημειώνεται, πάντως, ότι προϋπόθεση για να περάσει σε άλλα χέρια το πολυτελές τριώροφο της οδού Βουκουρεστίου είναι να πραγματοποιηθεί ο πλειστηριασμός και να μην ακυρωθεί με τυχόν ένδικα μέσα που μπορεί να ασκήσει η πλευρά του οφειλέτη.

offer

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ MOBILE APP ΤΗΣ ESPRESSO

ΔΗΜΟΦΙΛΗ