Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Σάλος στη Μύκονο με τη θαμμένη εκκλησία σε έκταση ιδιοκτησίας των Ρέμου...

Αλγεινή εντύπωση και έντονες αντιδράσεις προκαλεί η είδηση ότι...

Η Οικονομάκου πόζαρε με sexy εσώρουχα και όλοι αναρωτήθηκαν… πώς έκανε δύο...

«Σεισμό» και «καύσωνα» την ίδια στιγμή προκάλεσε η Αθηνά...

Μοριοδοτούμενα σεμινάρια στη σχολική ψυχολογία

Με την υπογραφή της Bright Academy (https://www.brightacademy.gr/) και σε...

Ιωάννα Τούνη: Τα επίμαχα «κεφάλαια» του βουλεύματος που στέλνει σε δίκη τους...

Συγκλονιστικά στοιχεία για την υπόθεση revenge porn εις βάρος...

Από την αγκαλιά του Σταθοκωστόπουλου στα χάδια του Σφήνου

❱❱ Το μοντέλο Ιωάννα Σιαμπάνη μιλά για τη σχέση του με τον Σταθοκωστόπουλο, την επίμαχη διαφήμιση και το «My Style Rocks»Από την
ΚΛΑΡΑ ΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΥ

Ποιος Τόνι Σφήνος; Η καλλονή με τα δίμετρα πόδια που πρωταγωνιστεί στο διαφημιστικό του 11880, το οποίο εξόργισε στον Φαρμακευτικό Σύλλογο Αττικής, ανήκει αλλού! Πρόκειται για την Ιωάννα Σιαμπάνη, το μοντέλο που εδώ και τρία χρόνια είναι το κορίτσι του επιχειρηματία Τζίμη Σταθοκωστόπουλου.

Η όμορφη μελαχρινή, που μας συστήθηκε πέρυσι -αλλά θα την ξαναδούμε και φέτος- στο «My Style Rocks», μιλά αποκλειστικά στην «Espresso» για το σποτ που προκάλεσε αντιδράσεις, για τον σύντροφό της και για τη μόδα. «Ασχολούμαι με το μόντελινγκ από 7 χρόνων. Εχω κάνει πάρα πολλά διαφημιστικά και βιντεοκλίπ. Στην εν λόγω διαφήμιση μου έκαναν την πρόταση, πήγα στο κάστινγκ και πέρασα. Κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων γελάσαμε πάρα πολύ. Αλλωστε είναι κωμική ολόκληρη η σειρά αυτών των διαφημίσεων» μας λέει και συμπληρώνει για τη συνεργασία της με τον Τόνι Σφήνο: «Ηταν άψογη. Ο Τόνι Σφήνος είναι εντελώς διαφορετικός άνθρωπος από αυτό που δείχνει. Είναι προσγειωμένος, συνεσταλμένος, χαμηλών τόνων και πολύ καλό παιδί». Η όμορφη Ιωάννα αναφέρεται και στην καταγγελία του Φαρμακευτικού Συλλόγου Αττικής, που έκανε λόγο για σεξιστική διαφήμιση: «Είδα λίγο τους τίτλους στα μέσα ενημέρωσης για το θέμα. Δεν ξέρω ακόμα λεπτομέρειες γιατί ήμουν απασχολημένη με τη δουλειά μου, δουλεύω και ως pr manager σε εταιρία κοσμημάτων. Αλλά δεν καταλαβαίνω γιατί το είδαν τόσο αρνητικά. Και στα γυρίσματα που συμμετείχα και όταν είδα το σποτ, δεν θεώρησα ότι θα βγει κάτι προκλητικό. Ο καθένας έχει την άποψή του βέβαια».

«Είμαστε μαζί τρία χρόνια»

Στην προσωπική της ζωή η Ιωάννα είναι σε σοβαρή σχέση με τον γοητευτικό Τζίμη Σταθοκωστόπουλο: «Είμαστε μαζί τρία χρόνια. Τον αγαπάω πάρα πολύ κι εκείνος εμένα. Δεν μένουμε στο ίδιο σπίτι, αλλά τον περισσότερο χρόνο τον περνάμε μαζί» αποκαλύπτει, χωρίς να μπορεί να κρύψει τον ενθουσιασμό της. Εκείνη ανήκει στο ζώδιο του Τοξότη κι εκείνος στου Κριού και, όπως μας λέει γελώντας, «δύο άνθρωποι μπορούν να… με βγάλουν έξω από τα ρούχα μου, ο Τζίμης και η μητέρα μου, και είναι και οι δύο Κριοί»! Το ζευγάρι γνωρίστηκε στη Βάρκιζα, όταν το όμορφο μοντέλο δούλευε ως υποδοχή στο εστιατόριο του επιχειρηματία. «Ερχόταν και μου μιλούσε και νόμιζα ότι είναι πελάτης. Οταν έμαθα ποιος είναι, δεν ήθελα να βγω μαζί του, φοβόμουν, αλλά επέμενε πολύ!» μας λέει.

screen shot 2018 10 04 at 8.23

Από Δευτέρα η Ιωάννα επιστρέφει στο «My Style Rocks». «Ημουν πέρυσι αλλά για πολύ λίγο, μία εβδομάδα, δεν πρόλαβα να δείξω τίποτα. Φέτος με ξαναπήραν τηλέφωνο και επιστρέφω. Δεν μου αρέσουν τα realities γενικώς, αλλά αυτό επειδή έχει να κάνει με τη μόδα, που αγαπώ, με έπεισε. Εχω σπουδάσει σχέδιο μόδας και styling και συζητάω το ενδεχόμενο να βγάλω τη δική μου σειρά με ρούχα» αναφέρει.

1 2

offer

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Το «κατηγορώ» μητέρας κοριτσιού ΑμεΑ με το σπάνιο νευρολογικό σύνδρομο Rett προς τον Αδωνη Γεωργιάδη

Σοκ προκαλεί σε χιλιάδες ασθενείς αλλά και γονείς παιδιών...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

Ποια είναι η Στέλλα Κοσμοπούλου, που τρέλανε κόσμο με το τσιφτετέλι της στο «Σάββατο με φίλους»

Χαράς ευαγγέλια στην εκπομπή του Χρήστου Φερεντίνου τα βράδια...

Η γαλαζοαίματη Ολυμπία και η «χρυσή» κληρονόμος Ευγενία Νιάρχου έβαλαν στο μάτι τον ίδιο άντρα

Η πρόσφατη «γκράντε» εμφάνιση της πριγκίπισσας Ολυμπίας, κόρης του...