Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024

«Σασμός»: Ο Αντώνης λαμβάνει ένα στοιχείο για τον Αντρέα, ενώ ο...

Όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο του «Σασμού».Ο Παύλος...

Birthday party για τη Μηλιού, παρέα με καλούς φίλους στη Γλυφάδα

Περιτριγυρισμένη από καλούς φίλους γιόρτασε η Χριστίνα Μηλιού τα...

«Ο Παράδεισος των κυριών»: Ο Ντίνος ζηλεύει την οικειότητα ανάμεσα στη Μιράντα...

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών»...

Νυχτερινή έξοδος για Πιερίδη και Τσαλαπάτη

Η περσινή συνύπαρξή τους στο πλατό της εκπομπής του...

«Μαζέψτε τους άντρες σας»

❱❱ Νταντάδες στη Βρετανία καταγγέλλουν σεξουαλική παρενόχληση από πλούσιους μπαμπάδες και συνιστούν στις συζύγους να τους… προσέχουνΑΠΟ ΤΟΝ
ΒΑΣΙΛΗ ΧΟΝΔΡΟΓΙΑΝΝΗ

«Μην ανησυχείτε για την νταντά, να προσέχετε τον άντρα σας» είναι το μήνυμα που περνούν στις μητέρες των παιδιών νταντάδες κάθε ηλικίας οι οποίες εργάζονται σε σπίτια πλουσίων στη Βρετανία.

Τις μαρτυρίες τους για τη σεξουαλική παρενόχληση που δέχονται κατέγραψε η πρώην νταντά Φιόνα Ταπ, αναδεικνύοντας το αδιέξοδο στο οποίο βρίσκονται κυρίως όσες νταντάδες κατάγονται από άλλες χώρες.

«Από την αρχή ο πατέρας με έκανε να νιώθω άβολα, καθώς με αγκάλιαζε το πρωί για να μου πει καλημέρα και κάθε φορά που μου μιλούσε με ακουμπούσε στην πλάτη» περιγράφει η 18χρονη Γερμανίδα με το ψευδώνυμο Μέλανι, η οποία, όπως αποκαλύπτει η Ταπ σε άρθρο της στην Daily Mail, προσέχει το μωρό ευκατάστατης οικογένειας στο Γιορκ. Η συμπεριφορά φαινόταν «αθώα», μέχρι που ο άντρας προσπάθησε να τη φιλήσει ενώ παρακολουθούσαν ταινία στο σαλόνι. Αν και η Μέλανι τον απώθησε, ο άντρας προσπάθησε ξανά μια άλλη βραδιά.

Ωστόσο η νταντά δεν είπε τίποτα στη σύζυγό του, διότι φοβόταν μη χάσει τη δουλειά της και βρεθεί χωρίς χρήματα και σπίτι σε μια ξένη χώρα. «Συνήθως οι γυναίκες δίνουν δίκιο στον άντρα τους όταν οι νταντάδες τούς αποκαλύψουν ότι είχε απρεπή συμπεριφορά» γράφει η Ταπ. Αναφέρει χαρακτηριστικά ότι, όταν νταντά από το Βέλγιο αποκάλυψε στη σύζυγο ότι ο άντρας της τής τσιμπούσε τα οπίσθια, εκείνη την αποκάλεσε ψεύτρα.

Η 57χρονη Τζάνετ ανέφερε ότι ο πατέρας του νεογέννητου παιδιού που φρόντιζε εμφανιζόταν ολόγυμνος μπροστά της τις νύχτες. Οταν η οικογένεια απέκτησε ξανά παιδί, η Τζάνετ αρνήθηκε να το αναλάβει. Μια φίλη της που πήρε τη δουλειά τής τηλεφώνησε κλαίγοντας λέγοντάς της ότι είχε κάνει και σε εκείνη το ίδιο.

Η 38χρονη Βρετανίδα Λούσι, που εργάζεται στο Εσεξ από το 1996, είπε ότι το αφεντικό της τα βράδια πήγαινε μεθυσμένο στο σπίτι και, αφού την αγκάλιαζε, τη φιλούσε με τη βία. Τέλος η 22χρονη Γαλλίδα Σάρα επισήμανε ότι για να προστατευτούν οι νταντάδες ανταλλάσσουν πληροφορίες, βάζοντας συγκεκριμένες οικογένειες σε «μαύρη λίστα».

offer

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ολα στον αέρα» από τη Ζευγαρά

Η Λένα Ζευγαρά, η οποία παρασύρει με τις ερμηνείες...

Κατερίνα Λιόλιου: Αυτός είναι ο νέος της σύντροφος

Το «Κατερινάκι του» είναι η αγάπη του! Το τελευταίο...

Τελετές σατανισμού στη «σκιά» του ιερού βράχου της Ακρόπολης

Μια πολύ ιδιαίτερη καταγγελία έφτασε πριν από λίγες μέρες...

«Σύμμαχος» του Καρβέλα ο Λαζόπουλος

Τη περιβόητη συνέντευξη του Νίκου Καρβέλα στη Νίκη Λυμπεράκη...

Η περιπέτεια του πατέρα του Τζέιμς Καφετζή

Ποιος Τζέιμς; Ο πατέρας του, ο Λευτέρης, είναι ο...

Νοσοκόμα επιστρέφει στις ταινίες πορνό έπειτα από 15 χρόνια αποχής…

Επιστρέφει στις «ρίζες» της η 38χρονη Σάντι Σάμερς, που...