Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Tρεις τελευταίες παραστάσεις από τον Διονύση Ζάχο στο Mayor

Επιστρέφει, ύστερα από μια μικρή παύση, ο Διονύσης Ζάχος...

Η κίνηση στα social media από Λάλο και Μαυρίδου που επιβεβαιώνει την...

Το αποκλειστικό πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της «Espresso» για τον χωρισμό-βόμβα...

Είναι πολλά τα λεφτά για το «GNTM», Ηλιάνα

Μαύρες πλερέζες... για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, καθώς το «GNTM»...

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

Απανωτά «χαστούκια» στον Βάλαρη

❱❱ Η ξαφνική αποχώρηση του Ευθύμη Ζησάκη από το «Μαριχουάνα Stop!» και το «όχι» του Νίκου Βερλέκη να παίξει στη «Νεράιδα και το παλικάρι»Διπλό «χτύπημα» για τον σκηνοθέτη και παραγωγό Γιώργο Βάλαρη. Από τη μια, η ξαφνική αποχώρηση του Ευθύμη Ζησάκη από την υπερπαραγωγή «Μαριχουάνα Stop!» που θα ανεβάσει στο Γκάζι Live και, από την άλλη, η αρνητική απάντηση που πήρε από τον Νίκο Βερλέκη όταν του ζήτησε να συμμετάσχει στην έτερη θεατρική παραγωγή του «Η νεράιδα και το παλικάρι» έφεραν… πονοκέφαλο στον γνωστό θεατράνθρωπο. 

Η αρχή έγινε με τον Ευθύμη Ζησάκη, ο οποίος είχε συμφωνήσει να είναι ανάμεσα στους πρωταγωνιστές του μιούζικαλ «Μαριχουάνα Stop!», στον ρόλο του χίπι που στην ταινία της δεκαετίας του ’70 είχε ο Βαγγέλης Σειληνός. Μάλιστα, για τις ανάγκες της αναβίωσης της ταινίας του Γιάννη Δαλιανίδη στο θεατρικό σανίδι είχαν γίνει και οι ανάλογες φωτογραφίσεις με ρούχα της εποχής, με τον νεαρό ηθοποιό να δείχνει ότι το διασκεδάζει στο shooting με τους συναδέλφους του.

Πρωταγωνιστής

Ωστόσο, πριν από μερικές ημέρες ο Ζησάκης -που είδε τις καλλιτεχνικές μετοχές του να ανεβαίνουν με τη συμμετοχή του στη σειρά του Alpha «Το σόι σου»- ζήτησε από τον Γιώργο Βάλαρη να τον αποδεσμεύσει από τον ρόλο του, μια και τα γυρίσματα στο σίριαλ του ΑΝΤ1 «Κάνε γονείς να δεις καλό» στο οποίο πρωταγωνιστεί δεν του άφηναν περιθώριο να βρίσκεται σε μια τόσο μεγάλη παραγωγή και έναν απαιτητικό ρόλο. Ετσι, αποχώρησε ευχαριστώντας όλους τους συναδέλφους του, αλλά κυρίως τον σκηνοθέτη και παραγωγό. 9022 aris makris 642017Ο τελευταίος, βεβαίως, δεν κάθισε με σταυρωμένα χέρια… Τον αντικατέστησε με τον νεαρό ηθοποιό και τραγουδιστή Αρη Μακρή, ο οποίος αρέσει πολύ στα κορίτσια!

Και επειδή ενός κακού… τουλάχιστον ακόμη ένα έπεται, ο Γιώργος Βάλαρης εισέπραξε και την αρνητική απάντηση του Νίκου Βερλέκη στην πρόταση για να συμμετάσχει στη νέα του παραγωγή «Η νεράιδα και το παλικάρι», με πρωταγωνιστές τη Μαρία Κορινθίου και τον Παναγιώτη Πετράκη στους ομώνυμους ρόλους.

Μετά το «όχι» του Νίκου Τσούκα να υποδυθεί τον ίδιο ρόλο του αστυνόμου που είχε υποδυθεί στην ταινία πριν από 50 ολόκληρα χρόνια, ο ταλαντούχος σκηνοθέτης απευθύνθηκε στον Νίκο Βερλέκη για να κρατήσει τον ρόλο του πατέρα Βροντάκη (στο φιλμ του 1969 τον έπαιξε ο Γιάννης Αργύρης). Ο Νίκος Βερλέκης, όμως, δεν ήταν θετικός σ’ αυτό. Ετσι, αφού ευχαρίστησε πολύ ευγενικά τον Γιώργο Βάλαρη, του έδωσε αρνητική απάντηση. «Δεν αποδέχθηκα τον ρόλο γιατί δεν με ενδιέφερε να παίξω κάτι τέτοιο» δήλωσε στην «Espresso» ο γνωστός ηθοποιός.

offer

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Σάλος στη Μύκονο με τη θαμμένη εκκλησία σε έκταση ιδιοκτησίας των Ρέμου και Πηλαδάκη

Αλγεινή εντύπωση και έντονες αντιδράσεις προκαλεί η είδηση ότι...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...