Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....

Η Κάιλι Τζένερ με μπασκετμπολίστα του… κολεγίου

Με νεαρό μπασκετμπολίστα φέρεται ότι ξεπερνά η Κάιλι Τζένερ...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Ντου της αστυνομίας σε βίλες του ράπερ «Ντίντι»!

Εφοδο σε δύο σπίτια του Σον Κομπς, γνωστού παλαιότερα...

Φολκλόρ γλέντι για την «πριγκίπισσα του Μοριά»

❱❱ Γάμος αλά ελληνικά με κλαρίνα για τη Μαρία Μενούνος και τον Κέβιν Αντεργκάρο
❱❱ Για το ντεκόρ στα τραπέζια της γαμήλιας δεξίωσης χρησιμοποιήθηκαν 15.000 λεμόνια Γάμος αλά ελληνικά με κλαρίνα και φουστανέλες για τη διάσημη Ελληνοαμερικανίδα παρουσιάστρια Μαρία Μενούνος και τον σύζυγό της Κέβιν Αντεργκάρο! Το ζευγάρι παντρεύτηκε το απόγευμα του Σαββάτου στον τόπο καταγωγής της δημοσιογράφου, στο… ντυμένο γιορτινά Ακοβο Αρκαδίας, όπου κάηκε το πελεκούδι! 

Η διάσημη νύφη, συνοδεία του πατέρα της Κωνσταντίνου Μενούνος, κατέφθασε στην εκκλησία με μία ώρα καθυστέρηση, ωστόσο άξιζε τον κόπο! Η άφιξή τους έγινε με λευκή ανθοστόλιστη άμαξα και το πλήθος κόσμου που ακολουθούσε τραγουδούσε το «Ωραία που είναι η νύφη μας», συνοδεία κλαρίνων και βιολιών!

spl5031147 033

Η Μαρία Μενούνος επέλεξε για την πιο όμορφη στιγμή της ζωής της μια πριγκιπική δημιουργία από μεταξωτή οργάντζα με ζωγραφισμένα λουλούδια, ατέλειωτη ουρά και μακρύ πέπλο από μεταξωτό τούλι, η οποία έφερε την υπογραφή της Σήλιας Κριθαριώτη. Τα μαλλιά της ήταν χτενισμένα σε χαμηλό σινιόν, ενώ εντυπωσιακά ήταν το μονόπετρο και το υπέροχο ζευγάρι διαμαντένιων σκουλαρικιών, που συμπλήρωναν την εμφάνισή της.

spl5031147 004 0

Ο γαμπρός Κέβιν, με τον οποίο παντρεύτηκε πέρυσι την Πρωτοχρονιά με πολιτικό γάμο στην Times Square της Νέας Υόρκης, περίμενε καρτερικά την αγαπημένη του στα σκαλιά του Ιερού Ναού του Αγίου Νικολάου, εκκλησία που πρόσφερε ως δωρεά ο πατέρας της παρουσιάστριας, τιμώντας τον τόπο όπου γεννήθηκε. Η άφιξη της νύφης στον αύλειο χώρο έγινε εν μέσω χειροκροτημάτων και επευφημιών από τους προσκεκλημένους, ανάμεσά τους οι Αντώνης Σρόιτερ και Ιωάννα Μπούκη, Βίκυ Χατζηβασιλείου, Γιάννα Τερζή, Ηλιάνα Παπαγεωργίου, αλλά και τους τέσσερις κουμπάρους Λέοντα Πατίτσα, Μαριέττα Χρουσαλά, Δημήτρη Γιαννέτο και Σωτήρη Κυρανάκο.

spl5031147 037

Ηταν πραγματικά ένας παραμυθένιος «Γάμος αλά ελληνικά» για το ζευγάρι, αφού τα είχε όλα: μπόλικο ρύζι, χαμόγελα, selfies, χαιρετούρες, αγκαλιές και φιλιά κι έναν «Ησαΐα χόρευε» με τον γαμπρό λίγο αμήχανο μεν, σε μεγάλα κέφια δε!

spl5031147 069

Στο στολισμένο με λεμονιές δημοτικό σχολείο του χωριού, όπου τα πάντα «φώναζαν» Ελλάδα, ακολούθησε δεξίωση. Μόνο για το ντεκόρ χρησιμοποιήθηκαν 15.000 λεμόνια. Τη βραδιά άνοιξε μια ομάδα παραδοσιακών χορευτών κι έπειτα ξεκίνησαν τα κλαρίνα, με τη νύφη να δίνει ρεσιτάλ χορού, αφού είχε ήδη αποχωριστεί το βαρύ νυφικό της κι είχε φορέσει ένα υπέροχο κοκτέιλ φόρεμα με κίτρινη δαντέλα. Ειδικά για την περίσταση η ορχήστρα τής έπαιξε το «Μαρία με τα κίτρινα»!

43220538 2082769848703830 7821427203144417280 n

Τέλος, μία μεγάλη έκπληξη περίμενε τους καλεσμένους, καθώς η νύφη ανέβηκε στη μικρή σκηνή της ζωντανής ορχήστρας… Στην κιθάρα βρέθηκε η κουμπάρα Μαριέττα Χρουσαλά, στα ντραμς ο γαμπρός και στο μικρόφωνο η Μαρία και οι φίλες της Αποστολία Ζώη και Γιάννα Τερζή… Στα highlights της βραδιάς και οι στοίβες από πιάτα που έσπαγε η νύφη όσο οι καλεσμένοι της χόρευαν ζεϊμπέκικο.

«SHOW» ΣΤΑ SOCIAL MEDIA

Μόνο τις ώρες που κοιμόταν δεν τραβούσε φωτογραφίες και βίντεο η Μαρία Μενούνος! Η διάσημη παρουσιάστρια με την άφιξή της στην Ελλάδα για τον γάμο της ενημέρωνε συνεχώς τους χιλιάδες followers της για τις προετοιμασίες.

Από τις πρόβες στο ατελιέ της Σήλιας Κριθαριώτη μέχρι τη στιγμή που το γλεντούσε στη δεξίωση, η παρουσιάστρια διοχέτευε συνεχώς οπτικοακουστικό υλικό στα social media, το οποίο χρησιμοποίησαν τα αμερικανικά τηλεοπτικά δίκτυα μεταδίδοντας τα χαρούμενα νέα της!

Από την άφιξη στο Ακοβο παρέα με τους φίλους της φορώντας πέπλο στα μαλλιά, τη θέα από το σπίτι της, τις ομορφιές του τόπου, την τελική πρόβα μακιγιάζ και χτενίσματος μέχρι και τα γλέντια με τους γονείς της Κωνσταντίνο και Λίτσα Μενούνος να χορεύουν, η νύφη έδωσε… ρεσιτάλ έγκυρης ενημέρωσης!

spl5031147 015

Μενού-υπερπαραγωγή από  Σκαρμούτσο

Το «Greek style family service» γαμήλιο μενού ανέλαβε ο Δημήτρης Σκαρμούτσος με την ομάδα του και ευχαρίστησε και τον πιο απαιτητικό ουρανίσκο! Ο γνωστός σεφ ετοίμασε μια σειρά από παραδοσιακές γεύσεις, που ξετρέλαναν τους καλεσμένους από τις τέσσερις γωνιές του πλανήτη, οι οποίοι έδειξαν μεγάλη όρεξη για τα σκιουφιχτά μακαρόνια με αργομαγειρεμένο μπούτι από αρνάκι γάλακτος και την παραδοσιακή τυρόπιτα.

Από κυρίως σερβιρίστηκαν, μεταξύ άλλων, χυλοπίτες με κόκορα, ελληνική καπνιστή παντσέτα, ψητό ψαρονέφρι, σπετσοφάι με σάλτσα φουρνιστής ντομάτας, φιλέτο μοσχαριού σε κρούστα άγριων μανιταριών με σάλτσα άγριας τρούφας, καρέ μαύρου χοίρου με σάλτσα από κόκκινο κρασί και φρέσκα μύρτιλλα, κεφαλογραβιέρα, λουκάνικα της περιοχής, σφέλα Μεσσηνίας με φρέσκο βασιλικό, λαχανικά σχάρας μαριναρισμένα με πετιμέζι, αλλά και baby πατάτες φούρνου με φρέσκο θυμάρι Ταϋγέτου και ανθό αλατιού. 

Από γλυκά προσφέρθηκαν γαλακτομπούρεκο σε φύλλο κανταϊφιού, παραδοσιακά γλυκά Αρκαδίας, parfait nougat με σάλτσα πορτοκαλιού, πάστα αμυγδάλου με ολόκληρα καραμελωμένα αμύγδαλα και σάλτσα καραμέλας, λουκουμάδες της ώρας με μέλι και κανέλα, παγωτά και φρέσκα φρούτα ελληνικά και εισαγωγής!

Η Espresso  ΛΕΕΙ!

To έχουμε στο DNA μας να «σφαζόμαστε» για οτιδήποτε. Ακόμη και για τον… γάμο της Μαρίας Μενούνος. Στα δυο στρατόπεδα χωρισμένοι όσοι ασχολήθηκαν με όσα έγιναν στην Αρκαδία! «Η Μενούνος διαφήμισε την Ελλάδα στο εξωτερικό» λένε κάποιοι. «Γάμος βουτηγμένος στο κιτς και το βλαχομπαρόκ σόου» απαντά η άλλη πλευρά, βλέποντας μέχρι και φουστανελάδες να «παρελαύνουν» στο χωριό Ακοβο. Καθένας πάντως μπορεί να βιώνει όπως θέλει τις στιγμές που θα τον ακολουθούν για μια ζωή, κι ας έχουν ορισμένοι ενστάσεις αναφορικά με ζητήματα αισθητικής…

spl5031185 001

spl5031186 001

spl5031186 010

spl5031186 024

offer

{{-PCOUNT-}}29{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Η γαλαζοαίματη Ολυμπία και η «χρυσή» κληρονόμος Ευγενία Νιάρχου έβαλαν στο μάτι τον ίδιο άντρα

Η πρόσφατη «γκράντε» εμφάνιση της πριγκίπισσας Ολυμπίας, κόρης του...

Ποια είναι η Στέλλα Κοσμοπούλου, που τρέλανε κόσμο με το τσιφτετέλι της στο «Σάββατο με φίλους»

Χαράς ευαγγέλια στην εκπομπή του Χρήστου Φερεντίνου τα βράδια...

Σάλος με τους «ΛΟΑΤΚΙ ήρωες» του 1821 – Ακυρώθηκε το πάρτι-παρωδία σε gay club της Αθήνας

Την ηρωίδα της Επανάστασης του 1821 Λασκαρίνα Μπουμπουλίνα χλευάζει...

Το «κατηγορώ» μητέρας κοριτσιού ΑμεΑ με το σπάνιο νευρολογικό σύνδρομο Rett προς τον Αδωνη Γεωργιάδη

Σοκ προκαλεί σε χιλιάδες ασθενείς αλλά και γονείς παιδιών...

Φωτογράφος ήρθε μια ανάσα με τον φακό της με το φερόμενο ως τέρας του Λοχ Νες

Την πιο καθαρή και πιο κοντινή φωτογραφία από το...