Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Τζορτζ Κρίστι: Ο ομογενής ήταν για δεκαετίες αρχηγός λέσχης των Hells Angels

Ομογενής στις ΗΠΑ που επί 40 χρόνια υπήρξε αρχηγός...

«Εκαψαν» την Πισπιρίγκου με τις καταθέσεις τους οι τρεις νοσηλεύτριες του νοσοκομείου...

«Φωτιά» για τη Ρούλα Πισπιρίγκου ήταν οι καταθέσεις που...

Αλμπέρτο Εσκενάζη: Ζεν πρεμιέ στο πλευρό του Κόκκαλη!

Ο 72χρονος ηθοποιός Αλμπέρτο Εσκενάζη είναι υποψήφιος ευρωβουλευτής με...

Και μηνύσεις στον… χορό!

❱❱ Ο Κωστέτσος γκεστ σταρ στο ξεκατίνιασμα Τσιντικίδου – Μικρούτσικου, την ίδια ώρα που το πρώην μοντέλο απειλεί με δικαστικά μέτρα τη ΒόσσουΟ Βασίλειος Κωστέτσος… γκεστ σταρ στη διαμάχη Τσιντικίδου – Μικρούτσικου, που εξελίσσεται σε σίριαλ, την ίδια ώρα που το πρώην μοντέλο απειλεί με μηνύσεις τη Σοφία Βόσσου!

Να θυμίσουμε ότι η τραγουδίστρια υπερασπίστηκε σθεναρά τον πρώην της για την υπόθεση «bullying» μέσω facebook -φτάνοντας μάλιστα στο σημείο να χαρακτηρίσει την Τσιντικίδου «σκουπίδι»- κι εκείνη της απάντησε και πάλι μέσω του μέσου κοινωνικής δικτύωσης: «Γιατί τόση χολή, κύρια Βόσσου μου; Καταρχάς ποιος ασχολήθηκε μαζί σας; Μάλλον βρισκόσαστε σε σύγχυση, δεν εξηγείται αλλιώς. Οι χαρακτηρισμοί και το παραλήρημα του κειμένου σας σάς εκθέτει ανεπανόρθωτα» έγραψε και πρόσθεσε: «Για πρώτη φορά θα σας συγχωρήσω, κατανοώ την κατάστασή σας, αλλά εάν υπάρξει επόμενη, θα λάβω οποιοδήποτε μέτρο χρειαστεί προκειμένου να προστατέψω την υπόληψή μου από τη μοχθηρία σας, να είστε βέβαιη».

Νωρίτερα, ο σχεδιαστής είχε βάλει το κομματάκι του στο… παζλ τού τι συνέβη ανάμεσα στον Μικρούτσικο και στην Τσιντικίδου, 25 χρόνια πριν.

«Ετσι ακριβώς, Μαρίνα! Κάποιοι έχουν πάθει… αμνησία στο τι έλεγαν τότε ή ηθελημένη αμνησία! Για να μην πω περισσότερα… Ευτυχώς γι’ αυτούς δεν υπάρχουν οι εκπομπές στο YouTube, διαφορετικά θα γέλαγε κάθε πικραμένος με την επιλεκτική… άνοιαμνησιά τους» έγραψε ο Βασίλειος, παίρνοντας εμφανώς την πλευρά του πρώην μοντέλου, με το οποίο εκείνη την περίοδο συνεργαζόταν στενά.

Το σχόλιό του, μάλιστα, έγινε κάτω από αυτό της Σταρ Ελλάς 1992, με το οποίο απάντησε στον πρώην συνεργάτη της στην εκπομπή «Χαμογελάτε είναι μεταδοτικό», ο οποίος έγραψε ότι τον κατηγόρησε για bullying γιατί επιδίωκε δημοσιότητα: «Είναι γελοίο την εποχή των social media να λένε κάποιοι ότι χρησιμοποίησα ονόματα δεινοσαύρων παρουσιαστών για να έχω δημοσιότητα… Ποτέ δεν “πούλησα” προσωπικές στιγμές, ποτέ δεν συμμετείχα σε δημόσιες κόντρες, ποτέ δεν τηλεφώνησα σε δημοσιογράφο, αντιθέτως έχω κακές σχέσεις επειδή σε πολλές περιπτώσεις δεν απαντώ. Δεν έχω καν Ιnstagram. Μάλλον κάποιοι άλλοι άδραξαν την ευκαιρία να δημιουργήσουν θέμα κάνοντας χαρακτηρισμούς που προσδιορίζουν τους ίδιους. Ρωτήθηκα 25 χρόνια μετά και είπα την αλήθεια μου… σε όποιον αρέσει!» έγραψε η Μαρίνα και πλέον περιμένουμε τον επόμενο που θα μπει στον… χορό των πυρών που εξαπολύονται εκατέρωθεν!

offer

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Η Πωλίνα Σανταλοβάκη έδωσε σημεία ζωής

Ενώ είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας η...

Μπηχτές Μαραντίνη για χωρισμό και συνεπιμέλεια

Ο Θοδωρής Μαραντίνης έδωσε συνέντευξη στη «Real Life», μίλησε...