Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Στη φόρα βίντεο με επτάχρονο να ξυλοκοπά οκτάχρονο στην Πάτρα για να...

Δεν έχει προηγούμενο το νέο περιστατικό βίας ανηλίκων που...

O Ιερός Καθεδρικός Ναός του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου στην Αλεξάνδρεια κινδυνεύει με...

Με άμεσο «σφράγισμα», λόγω φθορών, κινδυνεύει ο Ιερός Καθεδρικός...

Στη φυλακή σάτυρος που θώπευσε 22χρονη κοπέλα στη Θεσσαλονίκη

Τον δρόμο για τη φυλακή πήρε ένας 48χρονος άνδρας...

Η Μαρίνα Ασλάνογλου μιλά για τον ρόλο της στις «Ψυχοκόρες» του ANT1!

Τη στιγμή που η ταλαντούχα ηθοποιός Μαρίνα Ασλάνογλου περιοδεύει...

«Δεν είμαστε το Game of thrones»

Η Ρένια Λουιζίδου μιλάει για το «Σόι σου» του Alpha, το οποίο δεν θεωρεί χολιγουντιανή υπερπαραγωγή αλλά «αγαπησιάρικη σειρά»Από τη
ΜΑΡΙΑ ΑΝΔΡΕΟΥ

«Είναι μια έντιμη σειρά» δηλώνει η Ρένια Λουιζίδου για το «Σόι σου», τη σειρά του Alpha στην οποία πρωταγωνιστεί για πέμπτη σεζόν!

Η ηθοποιός μιλάει στην «Espresso» για τη συγκεκριμένη παραγωγή, την οποία έχουν αγαπήσει τόσο η ίδια όσο και ο κόσμος, αλλά και για την άνθηση της ελληνικής μυθοπλασίας, η οποία μόνο αισιοδοξία μπορεί να φέρει.

«Δεν λέμε ότι είμαστε το “Game of thrones”. Δεν κοροϊδεύουμε κανέναν. Κάνουμε ένα αγαπησιάρικο σίριαλ! Ολοι οι ήρωες έχουν τα προτερήματα και τα ελαττώματά τους. Οπως σε μια οικογένεια αποδεχόμαστε τον φωνακλά, τον τσιγκούνη, τον τεμπέλη, τον ανακατωσούρα, τον ευαίσθητο, έτσι και στη σειρά οι ήρωες λειτουργούν και παραμένουν μια οικογένεια, αγαπώντας και φροντίζοντας ο ένας τον άλλον. Αλλά και πώς θα ήταν στη ζωή και σε μια φαμίλια αν όλοι ήμασταν ίδιοι; Μάλλον βαρετά» μας λέει και συνεχίζει με το comeback της ελληνικής μυθοπλασίας!

«Μεγάλη φουρτούνα»

«Επειδή είμαι χρόνια στην τηλεόραση, ξέρω ότι όλα κάνουν έναν κύκλο και πάντα η μικρή οθόνη γυρίζει στις ελληνικές σειρές. Τα τελευταία χρόνια ο κλάδος μας πέρασε μια μεγάλη φουρτούνα. Αλλά ευτυχώς τώρα τα πράγματα αλλάζουν» τονίζει.

Τι θα κάνει φέτος η ηρωίδα της, η Χαρούλα Χαμπέα; «Μα, φυσικά, θα συνεχίζει να ανακατεύεται στη ζωή των πέντε παιδιών της, γιατί είναι η κλασική Ελληνίδα μάνα! Την ελληνική οικογένεια περιγράφουμε… Το σύνηθες! Από την άλλη, η Χαρούλα δεν πρόκειται να τα βρει ποτέ με τη συμπεθέρα της. Απλώς κάνει υπομονή. Αλλωστε, η Αλεξάνδρα (Μίρκα Παπακωνσταντίνου) είναι θεριό! Ποιος τα βάζει με αυτή την προσωπικότητα; Μόνο όταν η Αλεξάνδρα πειράζει τα παιδιά της Χαρούλας, εκείνη επιτίθεται» λέει η Ρένια και σπεύδει να διευκρινίσει ότι αυτό συμβαίνει μόνο στη σειρά. «Στην πραγματικότητα τη Μίρκα την αγαπώ και την εκτιμώ πάρα πολύ. Τη θεωρώ από τις καλύτερες Ελληνίδες ηθοποιούς».

f2 2

Η τηλεοπτική Χαρούλα ζει μια ευτυχισμένη ζωή δίπλα στον Βαγγέλη της (Γιώργος Γιαννόπουλος). Είναι εύκολο στις μέρες μας να βρεις τόσο αγαπημένα και ταιριαστά ζευγάρια; «Πιστεύω ότι ο Βαγγέλης και η Χαρούλα ζουν ανάμεσά μας. Ναι, συμβαίνει. Ευτυχισμένα ζευγάρια που ζουν 50 και 60 χρόνια μαζί και περπατούν στον δρόμο χέρι χέρι. Από τις πιο συγκινητικές εικόνες που μπορείς να δεις σήμερα» αναφέρει.

Στο θέατρο, η Ρένια Λουιζίδου, για ακόμα μία χρονιά, θα πρωταγωνιστήσει στο αριστουργηματικό έργο του Αρθουρ Μίλερ «Το τίμημα» στο θέατρο Ιλίσια με τον Γιώργο Μιχαλακόπουλο. Τη ρωτάμε αν πιστεύει και εκείνη ότι σε κάθε μεγάλη απόφαση ο άνθρωπος καλείται να πληρώσει ένα «Τίμημα»… «Ναι, είναι θέμα επιλογής. Αυτό το έργο αφορά δύο αδελφούς. Ο ένας φεύγει και πραγματοποιεί τα όνειρά του και ο άλλος μένει πίσω για να φροντίσει τον πατέρα τους. Αν και είχε τα προσόντα να μορφωθεί, κάνει πίσω, για να στηρίξει τους γονείς» μας λέει και προσθέτει: «Αν μου πείτε με ποιον ήρωα ταυτίζομαι, θα σας πω με αυτόν που έμεινε πίσω και είναι ήσυχος με τη συνείδησή του».

offer

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Θύμα και… η αδελφή της Μηλιού – Η υπόθεση του άγριου ξυλοδαρμού από τον σύντροφό της

Την ώρα που το πανελλήνιο προσπαθεί να συνέλθει από...

Το Open είναι… ανοιχτό για τους «Παγιδευμένους»

To Open θέλει τον δημοφιλή ηθοποιό Μιχάλη Λεβεντογιάννη στους κόλπους...

Νίκος Αποστολόπουλος: «Η Φαίη Σκορδά είναι σαν τους αναστενάρηδες, λες και περπατάει σε αναμμένα κάρβουνα»

Ο Νίκος Αποστολόπουλος παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Mega...

Οσα έγιναν στο παρασκήνιο και οδήγησαν στο… διαζύγιο του Mega από την Ελένη Μενεγάκη

Τη στιγμή που γίνεται μεγάλος ντόρος στα δημοσιογραφικά γραφεία...