Δευτέρα, 22 Απριλίου, 2024

«Σασμός»: Τι εξελίξεις θα φέρει η επιστροφή του Ρούσσου στην Άνω Ποριά;

Όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο του «Σασμού».Στην Άνω...

Η μεταμόρφωση της Κίτσου για τον πρίκουελ της «Μάγισσας» και το μήνυμα...

Μπορεί η πολυδιαφημισμένη «Μάγισσα» που παρακολουθούσαν σταθερά έστω και...

«Ο Σκαραβαίος»: Ο δρόμος στο πουθενά

Τι θα δούμε στο «Σκαραβαίο» στο αποψινό επεισόδιο!Μια λαϊκή τραγουδίστρια...

Το Λούβρο της ΑΕΚ: Ανοιξε τις πύλες του ένα από τα...

Ανατριχίλα και δέος! Αυτά είναι τα συναισθήματα που προκαλεί...

Στο Χάρβαρντ ο Μητσιάς μετά το μπαϊπάς

❱❱ «Ο Μανώλης είναι πολύ δυνατός και αυτή η συναυλία θα τον αναζωογονήσει» λέει η σύζυγός του ΕυαγγελίαΑπό τον
ΝΙΚΟ ΝΙΚΟΛΙΖΑ

Ορθιος και πάλι επί σκηνής ο Μανώλης Μητσιάς, μετά το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε το καλοκαίρι. Μάλιστα, το καλλιτεχνικό comeback του δεν θα γίνει όπου κι όπου, αλλά σε αίθουσα του πανεπιστημίου του Χάρβαρντ!

Την Κυριακή 14 Οκτωβρίου η μοναδική φωνή του θα ακουστεί και πάλι σε εκδήλωση για τον κορυφαίο Ελληνα ποιητή Νίκο Γκάτσο, το όνομα του οποίου θα δώσουν σε αίθουσα του πιο διάσημου πανεπιστημίου στον κόσμο.

Πιο δυνατός από ποτέ, όπως λέει αποκλειστικά στην «Espresso» η σύζυγος του Μανώλη Μητσιά Ευαγγελία, ο καλλιτέχνης έχει αφήσει πίσω του τα προβλήματα υγείας, τα οποία τον κράτησαν μακριά από το τραγούδι και από την καλοκαιρινή περιοδεία του, που αναβλήθηκε. «Ο Μανώλης ξεπέρασε το πρόβλημα που είχε και ετοιμαζόμαστε πυρετωδώς, έτσι ώστε να παρευρεθεί στο πανεπιστήμιο Χάρβαρντ, όπου είναι προσκεκλημένος μαζί με την Καρυοφυλλιά Καραμπέτη. Αυτή είναι και η επίσημη πρώτη του συναυλία στο κοινό» λέει συγκινημένη η Ευαγγελία Μητσιά, η οποία όλο το διάστημα της περιπέτειας υγείας του συζύγου της στεκόταν βράχος στο πλευρό του.

5 f2 3844 litsa mitsia manolis mitsias 5102016

Στις 18 Ιουλίου η είδηση ότι ο Μανώλης Μητσιάς εισήχθη σε ιδιωτική κλινική της Αθήνας θορύβησε τον καλλιτεχνικό και τον δημοσιογραφικό κόσμο. Ο καθηγητής Στρατής Παττακός διαπίστωσε ότι έπρεπε επειγόντως να υποβληθεί σε αορτοστεφανιαία παράκαμψη (bypass). Ετσι και έγινε. «Οταν ο Μανώλης έπαθε το πρόβλημα αυτό με την καρδιά, δεν είχε καταλάβει τίποτα προηγουμένως. Ολως τυχαίως το αντιληφθήκαμε. Δεν είχαμε καμία ένδειξη για να καταλάβουμε τη σοβαρότητα της κατάστασης. Πήγαμε στην κλινική για εξετάσεις και το διαπιστώσαμε. Ομολογουμένως εκείνος δεν φοβήθηκε ούτε λεπτό. Ο Μανώλης είναι πολύ δυνατός χαρακτήρας.

Ωστόσο η υπόλοιπη οικογένεια τρόμαξε… Ολα τα ξαφνικά σε τρομάζουν!» τονίζει η κυρία Μητσιά και προσθέτει: «Ευτυχώς όλα πήγαν όπως τα ήθελε ο Θεός και πλέον ο Μανώλης είναι πολύ δυνατός και αυτή η συναυλία θα τον αναζωογονήσει. Περιμένει πώς και πώς να τραγουδήσει σε ένα τόσο σημαντικό γεγονός για τον Ελληνισμό».

Οπως αναφέρει η κυρία Μητσιά, πρόκειται για μια σπουδαία τιμητική εκδήλωση με τίτλο «Ο Γκάτσος που αγάπησα», στην οποία θα παρευρεθεί και η σύντροφος του κορυφαίου μας ποιητή Αγαθή Δημητρούκα. Ωστόσο, το ταξίδι αυτό είναι μεγάλο και ο Μανώλης Μητσιάς βγήκε πριν από λίγο καιρό από ένα σημαντικό χειρουργείο. Ρωτάμε, λοιπόν, τη σύζυγό του αν τους ανησυχεί η μετακίνηση. «Θα πάμε μέσω Λονδίνου και από εκεί θα μεταβούμε στη Βοστόνη. Δεν σας κρύβω ότι εγώ αγχώνομαι περισσότερο από τον Μανώλη» σημειώνει. Οπως αναφέρει στην «Espresso», στα μέσα Νοεμβρίου ο τραγουδιστής θα βρεθεί και πάλι στην αίθουσα «Παρνασσός», έχοντας στο πλευρό του την Καρυοφυλλιά Καραμπέτη με ένα νέο concept-έκπληξη, γεμάτο συγκίνηση, νοσταλγία και άρωμα Ελλάδας!

offer

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Γιάννης Φέρτης: Η Βίβιαν Μπενέκου αποκαλύπτει όλα όσα δεν ξέρουμε για τον τεράστιο ηθοποιό

Δάκρυζε όταν άκουγε κλαρίνο, χόρευε τσάμικα με πάθος, αγαπούσε...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

«Εφυγε» ο Ηλίας Μπαρμπαλιάς

«Εφυγε» στα 68 του χρόνια ο Ηλίας Μπαρμπαλιάς που...

Μοντέλο σε καμπάνια η «κυρία Πιτ»

Βουτιά στον χώρο της μόδας έκανε η σύντροφος του...

Η έπαυλη-φάντασμα και η σεξουαλική κακοποίηση μαθητή σε εκδρομή

Ιστορίες με φαντάσματα, πνεύματα, ανεξήγητους θανάτους και δύο τρομακτικές...

Ανδρέας Ανδρεόπουλος: Ο ηθοποιός άφησε το Σπίτι του Ηθοποιού και στέκεται πάλι όρθιος

Νέα ζωή για τον Τίμο Δράκο της θρυλικής τηλεοπτικής...