Νεοϋορκέζα η Μιμή Ντενίση

❱❱ «New York, New York» για τη Μιμή Ντενίση! Τις τελευταίες μέρες η ηθοποιός, θεατρική συγγραφέας και παραγωγός βρίσκεται στη μητρόπολη του κόσμου και, παρότι το ταξίδι της γίνεται για επαγγελματικούς λόγους, δεν χάνει την ευκαιρία να φωτογραφίζεται σε διάφορες γωνιές της πόλης, που της κεντρίζουν το ενδιαφέρον.

Η Ελληνίδα σταρ ταξίδεψε στο «μεγάλο μήλο» για να κανονίσει κάποια θέματα που αφορούν την κινηματογραφική μεταφορά του θεατρικού της «Σμύρνη μου αγαπημένη», αλλά και για να παρευρεθεί στη συνεδρίαση των Ηνωμένων Εθνών για το Human Traffic. Μάλιστα, με ανάρτησή της στον λογαριασμό της στο Instagram δεσμεύτηκε να δώσει στοιχεία για τις δράσεις που προγραμματίζονται σχετικά με τον αγώνα κατά της ανθρώπινης εκμετάλλευσης στη χώρα μας, για τις οποίες δηλώνει περήφανη.

Το υπερατλαντικό αυτό ταξίδι η Μιμή Ντενίση δεν το έκανε μόνη! Αφού ταξίδεψε μέχρι την Κύπρο για να τακτοποιήσει τις τελευταίες λεπτομέρειες για τη φοίτηση της κόρης της Μαριτίνας στο πανεπιστήμιο του νησιού, πήρε την αγαπημένη της αδελφή Μαρία και πέταξαν στην πόλη που δεν κοιμάται ποτέ!

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τρελά ερωτευμένος ο γιος των Ευαγγελάτου – Θεοδωρακοπούλου! Οι φωτο αγκαλιά με την αγαπημένη του

Ο Λάμπης Ευαγγελάτος απολαμβάνει στιγμές ευτυχίας. Ο γιος της...

Αγνώριστη στο πλατό: Η Κουλουκάκου με λευκά μαλλιά και no make-up – Πάγωσε η Σκορδά

Σε μια εμφάνιση που δεν πέρασε απαρατήρητη, η Αντιγόνη...

Ξενοδοχείο-φάντασμα: Υγειονομική «βόμβα» με 5 καραμπινάτες παρανομίες

Με το χθεσινό πρωτοσέλιδο ρεπορτάζ της «Espresso» για την...

Κι όμως είναι 60 χρόνων! Αναστατώνει τα πλήθη γνωστή τραγουδίστρια της ελληνικής σόουμπιζ!

Η τραγουδίστρια προσέχει τη διατροφή της ενώ γυμνάζεται συστηματικά και ιδού τα αποτελέσματα!

Ο Γιάννης Παπαμιχαήλ ξεσπάει – «Μιλάμε για την απόλυτη ξεφτίλα»

Ο Γιάννης Παπαμιχαήλ φαίνεται να περνάει δύσκολες στιγμές. Τι συνέβη στον γιο της Αλίκης Βουγιουκλάκη και του Δημήτρη Παπαμιχαήλ;