Τρισευτυχισμένη η Γιώτα Τριγώνη με τον ερχομό της κορούλας της

❱❱ Τις πιο ευτυχισμένες στιγμές της κοινής ζωής τους βιώνουν η αγαπημένη οδοντίατρος των επωνύμων και γραμματέας Τουρισμού των ΑΝ.ΕΛ. Γιώτα Τριγώνη και ο πάμπλουτος Ιταλός επιχειρηματίας, σύζυγός της Φάμπιο Βαλεντσιάνο……οι οποίοι έγιναν για πρώτη φορά γονείς στις 29 Σεπτεμβρίου.

Το ζευγάρι επέλεξε να παντρευτεί κάτω από άκρα μυστικότητα τον Ιανουάριο του 2017 στην έδρα της Καθολικής Εκκλησίας, το Βατικανό. Το ίδιο έκανε και όταν πληροφορήθηκε το χαρμόσυνο γεγονός της εγκυμοσύνης. Αυτό που επιθυμούσε η Γιώτα Τριγώνη ήταν να βιώσει αυτή την περίοδο έχοντας στο πλευρό της μόνο αγαπημένα της πρόσωπα. Ετσι, πολλοί από τους γνωστούς και τους φίλους της δεν γνώριζαν το παραμικρό.

Αυτός ήταν ένας από τους λόγους που το ζευγάρι είχε διακόψει για μεγάλο διάστημα τις δημόσιες εμφανίσεις. Το μόνο που τους ενδιέφερε ήταν η προετοιμασία για τη μεγάλη ώρα της υποδοχής του νέου μέλους της οικογένειας. Ολους αυτούς τους μήνες η Γιώτα Τριγώνη παρέμεινε κομψή παίρνοντας μόνο ελάχιστα κιλά, τα οποία έχασε σχεδόν αμέσως!

Η πανέμορφη Μαρία, όπως θα ονομαστεί η μικρή καθώς έτσι λένε και τις δύο γιαγιάδες της, έχει ξετρελάνει τους γονείς της, που δεν την αφήνουν στιγμή από τα μάτια τους και έχουν στόχο από δω και στο εξής να περιορίσουν τις επαγγελματικές υποχρεώσεις τους σε Ελλάδα και εξωτερικό, ώστε να απολαμβάνουν κάθε στιγμή του μεγαλώματός της.

Θάνος Μακρογαμβράκης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Αρνήθηκε να παίξει θέμα η Φαίη Σκορδά: «Παρακαλώ πολύ δεν θέλω να συμμετέχουμε σε αυτό»

Η Φαίη Σκορδά κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Buongiorno» το πρωί της Παρασκευής αρνήθηκε να παίξει το θέμα με

Γωγώ Μαστροκώστα: Στο νοσοκομείο σε κρίσιμη κατάσταση

Η Γωγώ Μαστροκώστα δίνει μία ακόμα μάχη για τη ζωή της. Πριν μερικά χρόνια είχε νοσήσει σοβαρά αλλά με θεραπείες και δύναμη επανήλθε στην καθημερινότητά της.

Στο πλευρό του γιου της στην πρεμιέρα του – Είναι η μαμά Έλληνα πρωταγωνιστή

Η χαμογελαστή κυρία της φωτογραφίας είναι μητέρα του

Γιάννος Περλέγκας: Αυτοί οι ηθοποιοί ήταν οι γονείς του

Ο Γιάννος Περλέγκας έκανε είσοδο εδώ και λίγες ημέρες στη σειρά «Να μ’αγαπάς» και έφερε τα πάνω κάτω στις ζωές των ηρώων.

Η νέα ανακοίνωση για τη Σία Κοσιώνη που θα συζητηθεί

Η αποχώρηση της Σίας Κοσιώνη από τον ΣΚΑΙ προκάλεσε έκπληξη και συζητήθηκε όσο τίποτα τις τελευταίες ημέρες.

Παπαματθαίου: «Έχουμε τον θάνατο της δεύτερης μαθήτριας και εσείς προβάλλετε το έκτρωμα της Eurovision»

Ο  Τάκης Παπαματθαίου πριν λίγες ώρες άνεβασε στον προσωπικό...

Νέο σοκ: 25χρονη βούτηξε από τον 7ο στην Καλλίπολη του Πειραιά

Νεαρή έπεσε από μπαλκόνι πολυκατοικίας στην περιοχή της Καλλίπολης...

Αγνώριστη η Δήμητρα Στογιάννη – Άλλαξε το λουκ των μαλλιών της

Η Δήμητρα Στογιάννη άφησε πίσω της το μαύρο μαλλί και έγινε κοκκινομάλλα. Η καταξιωμένη ηθοποιός πόσταρε φωτογραφίες με το νέο της λουκ και έγραψε