Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Το δυσβάσταχτο κόστος για τις σειρές οδηγεί τα τηλεοπτικά κανάλια στις… πρόχειρες...

Τέλος εποχής για την πανάκριβη και ποιοτική εγχώρια μυθοπλασία,...

«Next please» μόνο τα Σαββατοκύριακα

Τέλος η Αννίτα Πάνια τις καθημερινές από το ψυχαγωγικό...

Η Ναταλία ετοιμάζει εκπλήξεις για το «Secret song»

H Ναταλία θα δείξει τη δύναμή της! Ονόματα πρώτης...

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της...

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Πονοκέφαλος στον ΑΝΤ1 για το «Νomads Follow»

❱❱ Δίλημμα για το ποιοι θα είναι οι παρουσιαστές και για το αν θα προβληθεί στο κανάλι του Αμαρουσίου ή στο Μακεδονία TVΠρεμιέρα κάνει απόψε το «Nomads 2» στον ΑΝΤ1, όχι όμως και η εκπομπή «Nomads Follow» με τα παρασκήνια του reality επιβίωσης, που τείνει να εξελιχθεί σε… πονοκέφαλο για το κανάλι του Αμαρουσίου!

Η εκπομπή, που είθισται να βγαίνει στον αέρα λίγες ώρες πριν από την προβολή του επεισοδίου από τον τόπο διεξαγωγής των αγώνων και φιλοξενεί celebrities αλλά και τους παίκτες που αποχωρούν από το παιχνίδι, είναι ακόμη στην… αναμονή. Μάλιστα, σύμφωνα με στέλεχος του καναλιού, υπάρχει η πιθανότητα να μην πραγματοποιηθεί καν. 

Σύμφωνα με πληροφορίες της «Espresso», το «Nomads Follow» έχει βάλει… δύσκολα στους υπευθύνους του καναλιού του Αμαρουσίου, που ακόμα δεν έχουν καταλήξει ούτε ποιοι θα το παρουσιάζουν ούτε από ποιο κανάλι θα βγει στον αέρα.

esr 1110 028 cmyk

Η πρώτη σκέψη είναι να ξεκινήσει την προβολή του από το Μακεδονία TV και, αν η πορεία του στους πίνακες τηλεθέασης είναι ικανοποιητική, να μεταπηδήσει στον ΑΝΤ1. Σε ό,τι αφορά την παρουσίαση, κόσμος και κοσμάκης έχει περάσει για δοκιμαστικά, ωστόσο επικρατέστεροι να βρεθούν στο τιμόνι της εκπομπής είναι ο Νίκος Αναδιώτης και η Μαρία Φραγκάκη. Κι εδώ όμως υπάρχει ένα μεγάλο αγκάθι! Κι αυτό επειδή ο παίκτης του περσινού «Nomads» και υποψήφιος παρουσιαστής κάνει… νερά στην προοπτική η εκπομπή να προβάλλεται από το Μακεδονία TV. Ετσι, stand by βρίσκεται ο περσινός παίκτης στο reality επιβίωσης Παναγιώτης Βασιλάκος, ο οποίος πέρασε από κάστινγκ και άφησε πολύ θετικές εντυπώσεις. Θυμίζουμε ότι ο Παναγιώτης έχει ασχοληθεί με τον αθλητισμό, το μόντελινγκ, ενώ προτού μπει στο «Nomads» είχε διατελέσει υπεύθυνος Νεολαίας στο κόμμα του Απόστολου Γκλέτσου.

Η παραγωγή

Ανάμεσα στα πρόσωπα που κάθισαν στην καρέκλα του παρουσιαστή ήταν και η Χριστίνα Κολέτσα, η οποία επίσης ενθουσίασε τους ανθρώπους της παραγωγής. Για τη θέση συζήτησε και η Χριστίνα Λαμπίρη, η οποία ήταν αρνητική στην προοπτική η εκπομπή να προβάλλεται από το Μακεδονία TV και αποχώρησε.
Από την άλλη, οι «υποψηφιότητες» των Τζούλια Νόβα και Μαρίας Ηλιάκη δεν προχώρησαν. Το πρώην κορίτσι του «Τροχού της τύχης», που εγκατέλειψε την τηλεόραση για να αφοσιωθεί στη ζωγραφική, αποφάσισε να δοκιμαστεί τελικά και σε κάτι άλλο, αλλά δεν του… βγήκε! Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, δεν ενθουσίασε τους ανθρώπους της παραγωγής, που της είπαν «μιαν άλλη φορά!». Οσο για το τι συνέβη με το δοκιμαστικό της Μαρίας Ηλιάκη, δεν υπάρχουν πληροφορίες.

Last but not least, ο Γιώργος Κατσινόπουλος, ο οποίος τις τελευταίες μέρες λέγεται ότι είναι ανάμεσα στα πρόσωπα που κλήθηκαν από την παραγωγή, μόνο που κάτι τέτοιο δεν ισχύει… Στην πραγματικότητα, ο παίκτης του πρώτου «Nomads» διέθεσε το γυμναστήριό του, από όπου πέρασαν για τεστ αξιολόγησης της φυσική τους κατάστασης οι νέοι παίκτες του reality. Πιθανότατα, ο πρωταθλητής του βραζιλιάνικου ζίου ζίτσου να κρατήσει ρόλο σχολαστή στην εκπομπή.

offer

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η γαλαζοαίματη Ολυμπία και η «χρυσή» κληρονόμος Ευγενία Νιάρχου έβαλαν στο μάτι τον ίδιο άντρα

Η πρόσφατη «γκράντε» εμφάνιση της πριγκίπισσας Ολυμπίας, κόρης του...

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Σάλος με τους «ΛΟΑΤΚΙ ήρωες» του 1821 – Ακυρώθηκε το πάρτι-παρωδία σε gay club της Αθήνας

Την ηρωίδα της Επανάστασης του 1821 Λασκαρίνα Μπουμπουλίνα χλευάζει...

Φωτογράφος ήρθε μια ανάσα με τον φακό της με το φερόμενο ως τέρας του Λοχ Νες

Την πιο καθαρή και πιο κοντινή φωτογραφία από το...