Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Ελεύθερος μετά την απολογία του ο πρώην βουλευτής των «Σπαρτιατών» Κωνσταντίνος Φλώρος

Για ένα «ατυχές περιστατικό», το οποίο, όπως είπε, αν...

Η Ζέτα Μακρυπούλια έγινε για έκτη φορά θεία

Η Ζέτα Μακρυπούλια έγινε για έκτη φορά θεία, καθώς...

Κεραυνοβόλος έρωτας για τον Κασσελάκη

Εχασε τα πρωτεία στην αγάπη του συζύγου του ο...

«Τέρας» στη ζωή της Τόνιας Σωτηροπούλου

❱❱ Το «κορίτσι του James Bond» αποκαλύπτει πως «φλέρταρε» για πολλά χρόνια με…Ενα επικίνδυνο φλερτ με το… τέρας της κατάθλιψης είχε για πολλά χρόνια η Τόνια Σωτηροπούλου. Το κορίτσι του James Bond στην ταινία «Skyfall» προχώρησε στην παραπάνω αποκάλυψη προχθές το βράδυ. 

Η ημερομηνία δεν επιλέχθηκε τυχαία, αφού στις 10 Οκτωβρίου γιορτάζεται κάθε χρόνο η Παγκόσμια Ημέρα Ψυχικής Υγείας, με στόχο την ευαισθητοποίηση της κοινής γνώμης για τα ψυχικά νοσήματα.

«Από την προεφηβεία μου μέχρι πριν δύο χρόνια περίπου φλέρταρα συχνά με την κατάθλιψη, διάφορες νευρώσεις, αλληλοεξαρτώμενες τοξικές ερωτικές σχέσεις…» αναφέρει η Τόνια στην ανάρτησή της στο Instagram.

Απόφαση

«Μεγαλώνοντας, πήρα μια συνειδητή απόφαση και αποφάσισα να ξεβολευτώ, να βγω από το μαύρο μου κουτί και ν’ αλλάξω. Ερχεται η μέρα που κουράζεσαι να την παλεύεις στο σκοτάδι και θες να βγεις στο φως, και θέλει δουλειά! Με τον εαυτό σου! Και, πάνω απ’ όλα, θέλει να πάρεις την ευθύνη ν’ αγαπήσεις τον εαυτό σου και να βγεις από τον κύκλο της θλίψης που τόσο σε βασανίζει, αλλά μέσα του έμαθες να ζεις, όχι επιφανειακά, όπως διαβάζεις στα περιοδικά lifestyle, αλλά ουσιαστικά! Να χαίρεσαι που κοιμάσαι και ξυπνάς με σένα, βρε παιδί μου! Ναι! Αξίζει!» συνεχίζει η όμορφη ηθοποιός, που βρήκε την ευτυχία στο πλευρό του Κωστή Μαραβέγια, με τον οποίο συζούν κιόλας εδώ και λίγο καιρό.

Η ίδια ολοκληρώνει το post της δίνοντας συμβουλές με αποδέκτες ανθρώπους που φλερτάρουν με την κατάθλιψη: «Βρες τον ψυχαναλυτή που σου ταιριάζει, κάνε διαλογισμό, διάβασε βιβλία αυτοεξέλιξης, μάθε ν’ αναπνέεις, κόψε μαχαίρι όσους σου κάνουν κακό, να θες να γίνεσαι εσύ και όχι οι άλλοι, σταμάτα να περιμένεις αυτόν που ποτέ δεν θα σε πάρει τηλέφωνο, πες στη μαμά και στον μπαμπά πως αυτό που κάποτε είπαν σε πόνεσε κι ας είσαι ενήλικας, συγχώρεσέ τους, συγχώρεσε εσένα, αγκάλιασε τους φίλους που ήταν πάντα εκεί για σένα, πάρε μια βαθιά ανάσα και ξεκίνα απ’ το 0, μα πάνω απ’ όλα μίλα γι’ αυτό που νιώθεις, τώρα! Είσαι εκεί που ήμουν και θα ξανάρθω εκεί που είσαι, αλλά όχι με ντροπή για μένα, με αγάπη για μένα και έτσι θα ξαναμπώ σ’ αυτό που εγώ επιλέγω για μένα, την ευτυχία… Αυτή τη ζωή που ζω τώρα. Δεν είσαι μόνος, δεν είσαι ο μόνος. Είμαστε όλοι λίγο τρελοί, λίγο στραβοί, αλλά αυτή είναι η ομορφιά! Μ’ αγαπώ κι έτσι μαθαίνω πιο πολύ και πιο σωστά να σ’ αγαπώ».

offer

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...