Τετάρτη, 17 Δεκεμβρίου, 2025

Η υπευθυνότητα ως δέσμευση των παρόχων τυχερών παιγνίων και ως στάση ζωής...

Το μήνυμα που έστειλαν οι συμμετέχοντες στην Ημερίδα Υπεύθυνου...

Ορθάνοιχτες οι πόρτες για συνεργασία Καγιά με Σκάι

Στον αέρα του Σκάι θα κάνει την επόμενη εμφάνισή...

Βράβευση για την Παλιοσπύρου και τη γιατρό της Μαρία Καλοφώνου

Eνα βραβείο που της δίνει δύναμη για να συνεχίσει...

Μαρία Καβογιάννη: Απόλαυσε τη φίλη της Ορνέλα Λούτη στη σκηνή

Μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε τους θεατές του θεάτρου Εν...

Δικαίωση για Λε-Πα

❱❱ Ο απατεώνας επέστρεψε τα 60.000 € που είχε ξαφρίσει από τον λαϊκό αοιδό για «φιλανθρωπικό σκοπό»

Από τον Θεοδόση Π. Πάνου

Το τελευταίο του χαρτί για να γλιτώσει την προφυλάκιση έπαιξε ο 60χρονος απατεώνας που ξάφρισε 60.000 ευρώ από τον Λευτέρη Πανταζή, καθώς επέστρεψε τα χρήματα όχι μόνο στον ίδιο αλλά και σε μια 70χρονη γυναίκα, από την οποία επίσης είχε αποσπάσει περίπου 70.000 ευρώ!

Μέσω του δικηγόρου του ο 60χρονος απατεώνας επικοινώνησε με τον γνωστό τραγουδιστή και του επέστρεψε τα χρήματα που του είχε «μασήσει», σε μια προσπάθεια να αντιμετωπιστεί ευνοϊκά από τη Δικαιοσύνη. Ο Λευτέρης Πανταζής επιβεβαίωσε στην «Espresso» την κίνηση του δράστη:

«Πήραμε πίσω τα χρήματα κι εγώ και μια άλλη κυρία, που είχε πέσει θύμα της ίδιας απάτης. Μέσω των δικηγόρων μας και με την πολύτιμη βοήθεια των κυρίων Σταγάκη και Κοντούλη από τη Διεύθυνση Ασφάλειας Ελληνικού, τα λεφτά μας επιστράφηκαν. Νιώθω δικαιωμένος, γιατί ο σκοπός που μου ζήτησαν τα χρήματα ήταν, υποτίθεται, φιλανθρωπικός και γι’ αυτό τα έδωσα μέσα από την ψυχή μου. Ηξερα ότι θα πήγαιναν σε ιδρύματα. Τέτοιες πράξεις και δωρεές κάνω χρόνια ούτως ή άλλως χωρίς να το φωνάζω ή να το κοινοποιώ».

Πάντως, παρά την καλή πρόθεση του 60χρονου, εισαγγελέας και ανακριτής αποφάσισαν ομόφωνα την προφυλάκισή του, καθώς εκτιμάται ότι τα θύματά του είναι πολύ περισσότερα και η έρευνα συνεχίζεται. Μάλιστα, ήδη εμφανίστηκαν στην Ασφάλεια Νοτιοανατολικής Αττικής άλλα δύο άτομα τα οποία είχαν εξαπατηθεί από τον 60χρονο.

Ο απατεώνας είχε καταφέρει να προσεγγίσει τον Λευτέρη Πανταζή μαζί με μια 39χρονη καλλονή από τη Νιγηρία με το πρόσχημα ότι είναι φιλάνθρωποι επιχειρηματίες που θέλουν να προσφέρουν οικονομική ενίσχυση σε εκκλησίες και μοναστήρια. Ο λαϊκός βάρδος πείστηκε για τις «αγαθές» προθέσεις τους και δέχθηκε να κρατήσει στο σπίτι του ένα μικρό χρηματοκιβώτιο που δήθεν περιείχε μεγάλο χρηματικό ποσό για φιλανθρωπίες, ώσπου να βρει ο ίδιος σε ποιο μοναστήρι θα το έδιναν.

Στη συνέχεια το σατανικό ζευγάρι πρότεινε στον τραγουδιστή επένδυση με μεγάλο οικονομικό όφελος, μέσω χρηματιστηριακής εταιρίας. Ετσι, ο Λε-Πα τούς έδωσε 60.000 ευρώ για να τα επενδύσουν, λαμβάνοντας ως εγγύηση το περιεχόμενο του μικρού χρηματοκιβωτίου. Ομως, όταν το ζευγάρι τσέπωσε το παραδάκι, εξαφανίστηκε και ο τραγουδιστής υπέστη σοκ μόλις βρήκε στο χρηματοκιβώτιο δεσμίδες από… φύλλα εφημερίδας κομμένα στο μέγεθος χαρτονομισμάτων!

spot_img



ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το πάρτι που οργάνωσε η Αννα Βίσση για τα γενέθλια της αδελφής της

Γενέθλια, ντουέτα και γλεντοκόπι έως τα ξημερώματα. Μια ξεχωριστή...

Ζευγάρι Ελλήνων ηθοποιών ανακοίνωσε πως περιμένει δεύτερο παιδί

Ζευγάρι Ελλήνων ηθοποιών ανακοίνωσε πως περιμένει δεύτερο παιδί

Ο Λάκης Γαβαλάς ξαναχτυπά: Κάνει την Ερμού πασαρέλα και σκορπίζει τη λάμψη του

Χριστουγεννιάτικο glam powered by ΣΚΡΑΤΣ Στα κόκκινα ντύθηκε η γιορτινή...

Κατερίνα Λέχου και Καλλιόπη Χάσκα έγιναν άνω κάτω στο πάρτι του Νίκου Ψαρρά

Μπορεί στη θρυλική «Μάγισσα» του ΑΝΤ1 να ένωσαν τις...

Σήλια Κριθαριώτη – Νίκος Τσάκος: Γενέθλια για τον μοναχογιό τους

Πλαισιωμένος από τους γονείς του, Νίκο Τσάκο και Σήλια Κριθαριώτη, και τις καλλονές δίδυμες αδερφές του, Ειρήνη και Ελισάβετ, έσβησε τα κεράκια της κόκκινης τούρτας του o Παναγιώτης Τσάκος.




Μποζουκια Αθηνα