Δευτέρα, 15 Απριλίου, 2024

Toυ έκοψε το πέος αλλά τον θέλει πίσω

Ο Βραζιλιάνος που ακόμη μπαινοβγαίνει στα χειρουργεία για να...

Ζευγάρι έπαιξε άθελά του τους ίδιους αριθμούς και κέρδισε 1.000.000 δολάρια από...

Τύχη βουνό είχε ζευγάρι στις ΗΠΑ που κατά λάθος...

Ο διδάκτωρ καρδιολόγος Χαράλαμπος Κάββουρας μιλάει για τα πολλά εμφράγματα στη showbiz...

Τι συμβαίνει πλέον και νέοι άνθρωποι από τον χώρο...

Νοσοκόμα επιστρέφει στις ταινίες πορνό έπειτα από 15 χρόνια αποχής…

Επιστρέφει στις «ρίζες» της η 38χρονη Σάντι Σάμερς, που...

Δικαίωση για Λε-Πα

❱❱ Ο απατεώνας επέστρεψε τα 60.000 € που είχε ξαφρίσει από τον λαϊκό αοιδό για «φιλανθρωπικό σκοπό»

Από τον Θεοδόση Π. Πάνου

Το τελευταίο του χαρτί για να γλιτώσει την προφυλάκιση έπαιξε ο 60χρονος απατεώνας που ξάφρισε 60.000 ευρώ από τον Λευτέρη Πανταζή, καθώς επέστρεψε τα χρήματα όχι μόνο στον ίδιο αλλά και σε μια 70χρονη γυναίκα, από την οποία επίσης είχε αποσπάσει περίπου 70.000 ευρώ!

Μέσω του δικηγόρου του ο 60χρονος απατεώνας επικοινώνησε με τον γνωστό τραγουδιστή και του επέστρεψε τα χρήματα που του είχε «μασήσει», σε μια προσπάθεια να αντιμετωπιστεί ευνοϊκά από τη Δικαιοσύνη. Ο Λευτέρης Πανταζής επιβεβαίωσε στην «Espresso» την κίνηση του δράστη:

«Πήραμε πίσω τα χρήματα κι εγώ και μια άλλη κυρία, που είχε πέσει θύμα της ίδιας απάτης. Μέσω των δικηγόρων μας και με την πολύτιμη βοήθεια των κυρίων Σταγάκη και Κοντούλη από τη Διεύθυνση Ασφάλειας Ελληνικού, τα λεφτά μας επιστράφηκαν. Νιώθω δικαιωμένος, γιατί ο σκοπός που μου ζήτησαν τα χρήματα ήταν, υποτίθεται, φιλανθρωπικός και γι’ αυτό τα έδωσα μέσα από την ψυχή μου. Ηξερα ότι θα πήγαιναν σε ιδρύματα. Τέτοιες πράξεις και δωρεές κάνω χρόνια ούτως ή άλλως χωρίς να το φωνάζω ή να το κοινοποιώ».

Πάντως, παρά την καλή πρόθεση του 60χρονου, εισαγγελέας και ανακριτής αποφάσισαν ομόφωνα την προφυλάκισή του, καθώς εκτιμάται ότι τα θύματά του είναι πολύ περισσότερα και η έρευνα συνεχίζεται. Μάλιστα, ήδη εμφανίστηκαν στην Ασφάλεια Νοτιοανατολικής Αττικής άλλα δύο άτομα τα οποία είχαν εξαπατηθεί από τον 60χρονο.

Ο απατεώνας είχε καταφέρει να προσεγγίσει τον Λευτέρη Πανταζή μαζί με μια 39χρονη καλλονή από τη Νιγηρία με το πρόσχημα ότι είναι φιλάνθρωποι επιχειρηματίες που θέλουν να προσφέρουν οικονομική ενίσχυση σε εκκλησίες και μοναστήρια. Ο λαϊκός βάρδος πείστηκε για τις «αγαθές» προθέσεις τους και δέχθηκε να κρατήσει στο σπίτι του ένα μικρό χρηματοκιβώτιο που δήθεν περιείχε μεγάλο χρηματικό ποσό για φιλανθρωπίες, ώσπου να βρει ο ίδιος σε ποιο μοναστήρι θα το έδιναν.

Στη συνέχεια το σατανικό ζευγάρι πρότεινε στον τραγουδιστή επένδυση με μεγάλο οικονομικό όφελος, μέσω χρηματιστηριακής εταιρίας. Ετσι, ο Λε-Πα τούς έδωσε 60.000 ευρώ για να τα επενδύσουν, λαμβάνοντας ως εγγύηση το περιεχόμενο του μικρού χρηματοκιβωτίου. Ομως, όταν το ζευγάρι τσέπωσε το παραδάκι, εξαφανίστηκε και ο τραγουδιστής υπέστη σοκ μόλις βρήκε στο χρηματοκιβώτιο δεσμίδες από… φύλλα εφημερίδας κομμένα στο μέγεθος χαρτονομισμάτων!

offer

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Και η Καίτη Κουτσολιούτσου δήλωσε άγνοια για το σκάνδαλο της εταιρίας, την οποία μιμήθηκε και η Hermès

Δημιουργική… έμπνευση ακόμη και στον οίκο Hermès είχαν προκαλέσει...

ΗΠΑ: Ζευγάρι αδιανόητης διαστροφής

Παντρεμένη νοσοκόμα και ο σύζυγός της, που έχουν δύο...

Κατερίνα Λιόλιου: Αυτός είναι ο νέος της σύντροφος

Το «Κατερινάκι του» είναι η αγάπη του! Το τελευταίο...

Παράταση για τον «Ασχημο»

Με περισσότερες από 120 παραστάσεις από την αρχή της...

Το σατανικό σχέδιο μητέρας, η οποία κατήγγειλε τον πρώην σύζυγό της για σεξουαλική κακοποίηση του 4χρονου γιου τους

Με τη «βούλα» του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Αθηνών απαλλάχτηκε από...