Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Η ηθοποιός Εφη Παπαθεοδώρου είπε «αντίο» στον ΣΥΡΙΖΑ και στηρίζει Νέα Αριστερά

Είπε «αντίο» στον ΣΥΡΙΖΑ και στέκεται στο πλάι του...

Σάσα Μπάστα: Ποιους τσάκωσε ο φακός στα γενέθλια της τραγουδίστριας

Glamorous γενέθλια για τη Σάσα Μπάστα. Η γνωστή τραγουδίστρια...

Μαρίνα Σάττι: Αποχαιρετιστήριο Eurojackpot πάρτι σε κατάστημα ΟΠΑΠ

Λίγες ημέρες πριν την αναχώρησή της για το Μάλμε...

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Πότε και πού ντύνεται γαμπρός ο «Greek Freak»

Γάμος αλά ελληνικά για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο. Μετά την...

Πού χάθηκε η Αννα Μαρκετάκη

❱❱ Το τηλεοπτικό ντεμπούτο το 2006 και η συνεργασία με τον Αρναούτογλου στο «Ομορφος  κόσμος το πρωί» ❱❱ Ο γάμος με τον μπασκετμπολίστα Νίκο Μανώλα και η περιπέτεια υγείας που κόντεψε να της κοστίσει τη ζωήΑπό τον
ΑΛΚΙΝΟΟ ΜΠΟΥΝΙΑ

Το ξανθό εντυπωσιακό κορίτσι του «Ομορφου κόσμου το πρωί», που γνωρίστηκε και ερωτεύτηκε -και στη συνέχεια παντρεύτηκε- τον γοητευτικό μπασκετμπολίστα Νίκο Μανώλα, με τον οποίο συμμετείχαν μαζί στο πάνελ της εκπομπής, μπορεί να μη βρίσκεται πλέον μπροστά από τα φώτα, όμως η αγάπη της για την τηλεόραση δεν έσβησε ποτέ.

Η Αννα Μαρκετάκη, από τότε που έφερε στον κόσμο την κόρη της, δουλεύει πίσω από τις κάμερες σε παραγωγές του ΑΝΤ1, όπως το «Rising Star», το «My Way», το «Hell’s Kitchen» και το reality επιβίωσης «Nomads», όπου εργάστηκε για το κάστινγκ των παικτών. «Την τηλεόραση την αγαπάω πολύ και δεν την παράτησα ποτέ! Απλά έχω αποφασίσει να δουλεύω πίσω από τα φώτα, χωρίς βέβαια να αποκλείω ότι μπορεί να επανεμφανιστώ στο γυαλί υπό τις κατάλληλες, για μένα, προϋποθέσεις» λέει η ίδια στην «Espresso».

Η Αννα σπούδασε αθλητίατρος, αλλά γρήγορα την κέρδισε η μικρή οθόνη, κάνοντας το ντεμπούτο της το 2006 στην εκπομπή του Θανάση Πάτρα «Αυτό μας έλειπε» στον Alpha, που παρουσίαζε μαζί με τις Δήμητρα Ρουμπέση και Ελενα Γράβεζα. Το δικό της κομμάτι στην εκπομπή ήταν η παρουσίαση των παικτών που συμμετείχαν στο τότε talent show τραγουδιού «Dream Show». Την επόμενη χρονιά βρέθηκε στον «Ομορφο κόσμο το πρωί» με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, παρουσιάζοντας γυναικεία θέματα, ενώ στη συνέχεια ανέλαβε την παρουσίαση των παικτών του reality ομορφιάς «Extreme make over» και παράλληλα συνέχισε τη συνεργασία της με το πρωινό του Mega.

Κεφάλαιο «έρωτας»

«Είμαι το πρόσωπο που παρακολουθεί τις εξελίξεις και μιλάει με όλους τους συμμετέχοντες στις διάφορες φάσεις της μεταμόρφωσής τους. Πρόκειται για μια συναρπαστική εκπομπή και για μένα την ίδια, αφού παρουσιάζει πολύ ενδιαφέρον το να βλέπεις την πορεία της αισθητικής αλλαγής αυτών των ανθρώπων» είχε δηλώσει τότε στην «Espresso».

Το ενδιαφέρον είναι ότι τη δεύτερη χρονιά της τηλεοπτικής συνεργασίας της με τον Γρηγόρη γνωρίζεται με τον άνδρα της ζωής της Νίκο Μανώλα. Σε συνέντευξή του ο μπασκετμπολίστας έχει δηλώσει για τη γνωριμία τους: «Οταν την είδα για πρώτη φορά στο Στούντιο Αλφα στα Μελίσσια, από όπου έβγαινε τότε ο “Ομορφος κόσμος το πρωί”, είπα “Παναγιά μου! Τι γυναίκα είναι αυτή;”. Αλλά την είχαν βάλει σε μια βιτρίνα, όπου την έβλεπα μεν, αλλά φοβόμουν να την πλησιάσω και να την αγγίξω. Στην πορεία, όταν συνεργαστήκαμε, γίναμε φίλοι. Αλλά εμένα δεν μου αρκούσε αυτό και άρχισα να τη διεκδικώ με όποιον τρόπο μπορούσα».

Σύμφωνα με όσα λέγονταν τότε, ο «Αρνι» ήταν ένας από τους πιο θερμούς υποστηρικτές του νέου ειδυλλίου, που γεννήθηκε εντός του τηλεοπτικού πλατό. Μάλιστα, δεν ήταν λίγες οι φορές που μιλούσε on air για το πόσο ταιριαστό ζευγάρι είναι, με αναφορές του τύπου: «Ο Νίκος και η Αννα… Τους ενώνει η αγάπη τους για τον αθλητισμό, είναι πολύ ωραία παιδιά, έχουν ωραία κορμιά και θα μπορούσαν να είναι ζευγάρι».

Το «προξενιό»

Τελικά το «προξενιό» του παρουσιαστή έπιασε τόπο. Το ερωτευμένο ζευγάρι ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου στις 25 Ιουνίου του 2011 στη Σίφνο, που είναι και το αγαπημένο τους νησί. Το μυστήριο τελέστηκε σε στενό οικογενειακό κύκλο και μόνον ελάχιστοι κοσμικοί, φίλοι του ζευγαριού (μεταξύ τους και η Βάσια Λόη με τον σύζυγό της Νικόλα Μαδιά) ήταν προσκεκλημένοι. Τα στέφανα άλλαξαν ο συμπαίκτης του γαμπρού Μάρκος Κορίζης και η φίλη της νύφης Φαίη Παπαδημητρίου.

Ομως, έναν χρόνο μετά την απόλυτη ευτυχία που βίωσε η Αννα με τον ονειρεμένο γάμο της, ήρθαν τα σύννεφα και σκοτείνιασαν το λαμπερό χαμόγελό της. Εζησε τέσσερις εφιαλτικούς μήνες, δίνοντας μεγάλη μάχη για να ξεπεράσει τα γυναικολογικά προβλήματα που παραλίγο να της κοστίσουν την ίδια της τη ζωή… Το πιο τραγικό απ’ όλα; Εκείνη την περίοδο διένυε τις πρώτες εβδομάδες μιας εγκυμοσύνης και λόγω του προβλήματός της προκλήθηκε στρεσογόνος αποβολή.

Το 2012 η χαρά, η ευτυχία και η αισιοδοξία επανήλθαν στη ζωή της όταν έφερε στον κόσμο τον καρπό του έρωτά της με τον Νίκο Μανώλα: Ενα χαριτωμένο κοριτσάκι, που πήρε το όνομα Κυριακή. «Σήμερα η κορούλα μας πηγαίνει στην α’ δημοτικού στο Κολλέγιο Αθηνών και Ψυχικού, όπου φοιτά και ο Αποστολάκος μου, ο 16χρονος σήμερα γιος μου από τον πρώτο γάμο μου. Είμαι πανευτυχής που έχω τα δύο βλαστάρια μου αλλά και τον άνδρα της ζωής μου, τον λατρεμένο μου Νίκο…» μας εξομολογείται και εύχεται να βιώνει πάντα την ευτυχία με τα αγαπημένα της πρόσωπα.

offer

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Οι καλεσμένες στην επίδειξη του Paris Valtadoros «έσβησαν» τα μοντέλα

Fashion show και στο... front row παρατηρήθηκε στην επίδειξη...