Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024

Selfie θανάτου για αισθητικό

Μια selfie κόστισε τη ζωή σε Ρωσίδα αισθητικό με...

Χάρης Βεραμόν: Το θρίλερ 348 σελίδων με άλυτες αστυνομικές υποθέσεις

Ιδιωτικός ερευνητής, δημιουργός true crime σειράς ντοκιμαντέρ στο YouTube...

ΗΠΑ: Ζευγάρι αδιανόητης διαστροφής

Παντρεμένη νοσοκόμα και ο σύζυγός της, που έχουν δύο...

Η κόρη της Κιμ Καρντάσιαν και του Γουέστ κερδίζει 28.000 ευρώ για...

Η 10χρονη Νορθ Γουέστ, που στο πλευρό του διάσημου...

«Το Next Top Model είναι στημένο»

❱❱ Kαταγγελίες-σοκ από τη Χριστίνα Ανδρεάδου, που «κόπηκε» μετά το δεύτερο bootcamp
❱❱ Είδα κοπέλες να μιλούν στα backstage με την κριτική επιτροπή! Αυτές ήταν οι πρώτες που πέρασανΑπό την
ΚΛΑΡΑ ΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΥ

Καταγγελίες-σοκ της Χριστίνας Ανδρεάδου για το «Greece’s Next Top Model». Η 18χρονη που πέρασε τις οντισιόν του reality μόδας του Star, αλλά κόπηκε λίγο προτού μπει στο σπίτι -μετά το δεύτερο bootcamp-, ξεσπά εναντίον της κριτικής επιτροπής, η οποία απαρτίζεται από τη Βίκυ Καγιά, την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, τον Αγγελο Μπράτη και τον Δημήτρη Σκουλό.

«Ολο το παιχνίδι είναι στημένο! Για να περάσεις, ή πρέπει να έχεις γνωστό ή να σε ξέρουν. Δεν ψάχνουν ταλέντα, άλλα ψάχνουν» λέει στην «Espresso» το νεαρό μοντέλο και εφιστώντας την προσοχή για τη σοβαρότητα όσων ισχυρίζεται απαντά: «Είμαι σίγουρη. Εχω δει με τα μάτια μου και έχω ακούσει με τα αυτιά μου πολλά εκεί μέσα. Είδα κοπέλες να πηγαίνουν στα backstage και να μιλάνε με την κριτική επιτροπή, ενώ αυτό απαγορεύεται. Ε, αυτές ήταν και οι πρώτες που πέρασαν. Και άλλες, που είχαν καλές σχέσεις είτε με τους κριτές είτε με άτομα της παραγωγής και μιλούσαν συνεχώς παράμερα, οι οποίες δεν ήταν καθόλου αγχωμένες για το αν θα περάσουν ή όχι. Ηταν ήσυχες ότι όλα θα πάνε καλά. Αυτό δεν είναι λογικό όταν πρόκειται για μια οντισιόν στην οποία κρίνεται η ευκαιρία της ζωής σου για μια καριέρα στη μόδα. Ετσι δεν είναι;»

f1 copy

«Δεν με εκνεύρισε που αδικήθηκα. Εφτασα μέχρι το bootcamp, στην επίδειξη μόδας, λίγο προτού μπω στο σπίτι, και με έκοψαν λέγοντάς μου ότι δεν έχω προσωπικότητα, ενώ πέρασαν άλλες που δεν είχαν τίποτα. Δεν μετάνιωσα που πήγα, γιατί κατάλαβα πώς λειτουργεί το σύστημα» συνεχίζει με την καταγγελία της η Θεσσαλονικιά καλλονή και συμπληρώνει: «Τα λέω όλα αυτά όχι για να τα πω. Δεν είναι εύκολο για κανέναν να εκτίθεται δημόσια. Τα λέω για να προφυλάξω άλλα κορίτσια που σκέφτονται να πάνε ή να δηλώσουν συμμετοχή σε αυτό το πρόγραμμα. Να μην πάνε! Δεν αξίζει τον κόπο να χαλάσουν την ψυχούλα τους για κάτι τέτοιο. Να δεχτούν τόση πίεση, τόσο άγχος, τόση αγένεια, τόσες προσβολές. Οταν κλείνουν οι κάμερες, το κράξιμο των κριτών είναι ακόμα χειρότερο από αυτό που βλέπετε στην τηλεόραση. Μιλάνε ακόμα χειρότερα» αποκαλύπτει η 18χρονη, αναφερόμενη στη Βίκυ Καγιά και την τηλεοπτική παρέα της.

entrheto 1 i klika 2

Κράξιμο

Η Χριστίνα Ανδρεάδου, όμως, δεν σταματά εκεί τις αποκαλύψεις της: «Το κράξιμο που ρίχνουν οι συμμετέχουσες μεταξύ τους είναι τις περισσότερες φορές στημένο. Αυτό που είπα εγώ για μια άλλη κοπέλα δεν ήταν στημένο. Το πιστεύω. Οντως εξεπλάγην που πέρασε εκείνη. Είπα απλά την άποψή μου και το 0187 nikos apostolopoylos 2062018μεγαλοποίησαν, νομίζω». Κατά τ’ άλλα, η Χριστίνα είναι αποφασισμένη να προχωρήσει στο μόντελινγκ με ή χωρίς το reality μόδας. Μετακόμισε πρόσφατα στην Αθήνα από τη Θεσσαλονίκη, από όπου κατάγεται, και έχει ήδη ξεκινήσει συνεργασίες με σχεδιαστές, όπως μας ενημέρωσε.

«Πυρ» Αποστολόπουλου σε Καγιά: Εγώ στη θέση της δεν θα έλεγα αυτές τις βλακείες

Αστραψε και βρόντηξε ο Νίκος Αποστολόπουλος μπροστά στις κάμερες για το «GNTM» γενικότερα και ειδικότερα για τη Βίκυ Καγιά! «Το “Next Top Model” είναι μια εκπομπή απαράδεκτη. Η κριτική επιτροπή δεν υπάρχει χειρότερη, είναι τόσο ξινοί και οι τέσσερις που μπορείς να κάνεις την ωραιότερη λεμονάδα» δήλωσε ο σχεδιαστής όταν ρωτήθηκε σχετικά από τους δημοσιογράφους που τον πέτυχαν σε κοσμική εκδήλωση. Δεν περιορίστηκε, όμως, στο να… στολίσει το reality γενικώς! Θέλησε να γίνει συγκεκριμένος και έριξε τα… βέλη του στη Βίκυ Καγιά. «Αυτό το κοριτσάκι… δεν ξέρω στην πορεία γιατί τα κάνει όλα αυτά. Καλοπαντρεμένη είναι… Εγώ στη θέση της θα καθόμουν σπίτι μου με τα παιδιά μου και δεν θα έλεγα όλες αυτές τις βλακείες από το πρωί μέχρι το βράδυ» δήλωσε ο διάσημος μόδιστρος με ύφος ελαφρώς απαξιωτικό για την παλαίμαχη του ελληνικού μόντελινγκ και νυν παρουσιάστρια του Star.

H «κλίκα» που κάνει άνω κάτω το σπίτι

Δεν πρόλαβαν καλά καλά να μπουν στο σπίτι του «GNTM» και άρχισαν τα… όργανα με κλίκες και συνωμοσίες. Η Μέγκι Nτρίο, η Εύη Ιωαννίδου και η Μικαέλα Φωτιάδη αποφάσισαν να μοιράζονται τα πάντα on camera, σχολιάζοντας συνεχώς τα άλλα κορίτσια και δημιουργώντας ίντριγκες μέσα στο σπίτι.

Το «σόου» των τριών τους άρχισε όταν πάτησαν το πόδι τους στο πολυτελές οίκημα και έπρεπε να διαλέξουν κρεβάτια. Η Μέγκι, η Εύη και η Μικαέλα έπιασαν ένα δωμάτιο με πέντε κρεβάτια, ωστόσο καμία από τις υπόλοιπες 17 κοπέλες δεν ήθελε να μείνει μαζί τους.

Οι «τρεις χάριτες» του ριάλιτι, πάντως, όχι μόνο δεν ενοχλήθηκαν από αυτό, αλλά το ευχαριστήθηκαν κιόλας, αφού δεν ήθελαν άλλη στην παρέα και στο δωμάτιό τους. Η επόμενη σκηνή έντασης και κόντρας μεταξύ των κοριτσιών εκτυλίχτηκε στην πρώτη επαγγελματική φωτογράφιση μέσα σε μία μπανιέρα.

Η Εύη Ιωαννίδου πήρε τα εύσημα των κριτών και το χειροκρότημα (μόνο) της Μικαέλας. Η τελευταία, ενοχλημένη, σχολίασε «τώρα δεν χειροκροτεί κανείς» και οι υπόλοιπες έριξαν τα βέλη τους: Η Γαρυφαλλιά είπε ότι είναι επιλογή της να μένει μακριά από την παρέα των τριών, ενώ μία άλλη ισχυρίστηκε ότι δεν χειροκρότησε την Εύη για να μην την αποσπάσει την ώρα της φωτογράφισης.

Η δε Εύη ξέσπασε σε κλάματα. Η Σοφία, πάντως, που κέρδισε τη δοκιμασία της φωτογράφισης εν τέλει, σημείωσε πως καμία από τις τρεις δεν τη συνεχάρη για την επιτυχία της. Με λίγα λόγια, το reality είναι χωρισμένο σε δύο (τουλάχιστον) στρατόπεδα. Και έπεται συνέχεια…

offer

{{-PCOUNT-}}18{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η «καταραμένη» φαμίλια της Ηλιούπολης: Εκτέλεσε τη μάνα του με καραμπίνα και αυτοκτόνησε

Δολοφονία και αυτοχειρία φαίνεται πως είναι το επικρατέστερο σενάριο...

Παράταση για τον «Ασχημο»

Με περισσότερες από 120 παραστάσεις από την αρχή της...

Τα… βρόντηξε από το «My style rocks» η Φωτεινή Μπαρνασά, από τα φαβορί του reality

Σκάει «βόμβα» στο «My style rocks». Ενα από τα...

Χειροπέδες σε… ξαναμμένο κοκάκια μέσα σε ροζ μασατζίδικο!

Τα «ξέρασε» όλα στην ανακρίτρια, εν είδει ψυχοθεραπείας, ένας...

Αστραψαν τα φλας στη βράβευση επιτυχημένων επιχειρηματιών και δημόσιων προσώπων της Θεσσαλονίκης

Επιτυχημένοι επιχειρηματίες και δημόσια πρόσωπα της Θεσσαλονίκης βραβεύτηκαν στο...