Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Οσα έγιναν στο παρασκήνιο και οδήγησαν στο… διαζύγιο του Mega από την...

Τη στιγμή που γίνεται μεγάλος ντόρος στα δημοσιογραφικά γραφεία...

Ο Οικουμενικός Πατριάρχης κ. Βαρθολομαίος χειροθέτησε τον ευεργέτη Νικόλαο Πατέρα σε Αρχοντα...

Παρουσία του Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος τελέστηκε σήμερα...

Θύμα και… η αδελφή της Μηλιού – Η υπόθεση του άγριου ξυλοδαρμού...

Την ώρα που το πανελλήνιο προσπαθεί να συνέλθει από...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Παρασκευή 19 Απριλίου

ΚΡΙΟΣΕίστε έτοιμοι να μπείτε στη διαδικασία να εξισορροπήσετε τις...

Στο θρανίο με την Πετροβασίλη του Λάκη!

❱❱ Ο Λαζόπουλος ποζάρει με τους πρωταγωνιστές της παράστασης «Χτυποκάρδια στο θρανίο» για το «Enjoy» της «κυριακάτικης δημοκρατίας»«Η Κατερίνα Γερονικολού, με τη θεατρική ερμηνεία της ως Λίζα Πετροβασίλη, αφήνει ένα στίγμα». O Λάκης Λαζόπουλος δίνει ψήφο εμπιστοσύνης στην πρωταγωνίστριά του, που από τις 25 Οκτωβρίου καλείται να ερμηνεύσει στο σανίδι τον ρόλο που κράτησε κινηματογραφικά η αξέχαστη Αλίκη Βουγιουκλάκη.

«Η Κατερίνα παίρνει ένα ρίσκο. Ο ηθοποιός που είναι τολμηρός βάζει και μια υποθήκη στη θέση που θα έχει στον χώρο. Αν παίξει σωστά τον ρόλο, στην παράσταση για την οποία πήρε το ρίσκο, θα τον θυμούνται μετά. Μπορούν να πουν πολλά πριν κάνει το ακροβατικό, αλλά θα το χειροκροτήσουν τελικά όταν το κάνει. Και εγώ λέω ότι η Κατερίνα θα το κάνει το ακροβατικό και θα είναι και εξαιρετική!» τονίζει στην αποκλειστική συνέντευξη στο ένθετο «ENJOY» της «κυριακάτικης δημοκρατίας» που κυκλοφορεί αύριο.

Το «ENJOY», λοιπόν, χτύπησε πρώτο το κουδούνι του θεάτρου Ηβη και ο σκηνοθέτης Λάκης Λαζόπουλος μίλησε στη δημοσιογράφο Μαρία Ανδρέου για τα «Χτυποκάρδια στο θρανίο» και τους ήρωες -Κατερίνα Γερονικού, Ορέστης Τζιόβας- που πρόκειται να τα ζήσουν! Ο ίδιος, μάλιστα, φωτογραφήθηκε για πρώτη φορά με το πρωταγωνιστικό δίδυμο της πολυσυζητημένης παράστασης από τον φωτογράφο Βαγγέλη Μασιά.

«Ο Ορέστης είναι το αρσενικό που μπορεί να γοητεύσει μια καλομαθημένη μαθήτρια. Γιατί μόνο ένας άνδρας πιο σκληρός και όχι του χεριού της θα μπορούσε να την κερδίσει. Ο άνδρας της Λίζας δεν πρέπει να είναι απλά ωραίος, αλλά με δύναμη επιβολής επάνω της. Ο Ορέστης το έχει αυτό! Το πρωταγωνιστικό ζευγάρι ταιριάζει απόλυτα» αναφέρει ο δημιουργός σε άλλο σημείο της συνέντευξής του, νιώθοντας απόλυτα σίγουρος για τα λεγόμενά του.

Νεανικό κοινό

Τέλος, σε ερώτηση της δημοσιογράφου τι έχουν να πουν τα «Χτυποκάρδια» στο νεανικό κοινό, η απάντησή του αποστομώνει: «Αυτή η παράσταση είναι αναγκαία σήμερα. Τη στιγμή που έχει λυθεί το σεξουαλικό θέμα, τη στιγμή που το σεξ στις μέρες μας είναι σαν το “ντελίβερι” -κυρίως μέσω του διαδικτύου-, λείπουν ο έρωτας και η αγάπη για τον έναν άνθρωπο!» 

Το θεατρικό έργο του Αλέκου Σακελλάριου μεταφέρεται και πάλι στο σανίδι 56 χρόνια μετά, με την αυθεντική μουσική του Μάνου Χατζιδάκι και, σύμφωνα με πληροφορίες, ήδη έχουν προπωληθεί 4.000 εισιτήρια (!), καθώς πολλοί είναι αυτοί που θέλουν να παρακολουθήσουν τον έρωτα της μαθήτριας Λίζας Πετροβασίλη με τον καθηγητή πανεπιστημίου και γιατρό Δημήτρη Παπαδόπουλο να αναβιώνει.

offer

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Το Open είναι… ανοιχτό για τους «Παγιδευμένους»

To Open θέλει τον δημοφιλή ηθοποιό Μιχάλη Λεβεντογιάννη στους κόλπους...

Νίκος Αποστολόπουλος: «Η Φαίη Σκορδά είναι σαν τους αναστενάρηδες, λες και περπατάει σε αναμμένα κάρβουνα»

Ο Νίκος Αποστολόπουλος παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Mega...