Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Tρεις τελευταίες παραστάσεις από τον Διονύση Ζάχο στο Mayor

Επιστρέφει, ύστερα από μια μικρή παύση, ο Διονύσης Ζάχος...

Η κίνηση στα social media από Λάλο και Μαυρίδου που επιβεβαιώνει την...

Το αποκλειστικό πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της «Espresso» για τον χωρισμό-βόμβα...

Είναι πολλά τα λεφτά για το «GNTM», Ηλιάνα

Μαύρες πλερέζες... για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, καθώς το «GNTM»...

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ειδύλλιο με happy end στα σαλόνια της ναυτιλίας

❱❱ Η Χριστίνα Λιβανού και ο Αντώνης Λαιμός θα επισημοποιήσουν με γάμο τη σχέση τουςΔύο νέα και όμορφα παιδιά που ζουν και μεγάλωσαν στη γηραιά Αλβιώνα, αλλά πάντα κουβαλάνε την Ελλάδα στο DNA τους, ερωτεύθηκαν στο Λονδίνο και ετοιμάζονται να παντρευτούν το 2019.

Ο λόγος για τη low profile καλλονή Χριστίνα Λιβανού, κόρη του Ελληνα μεγιστάνα Γιώργου Λιβανού και της αριστοκράτισσας Λίτας Βοϊβόδα, και τον γοητευτικό Αντώνη Λαιμό, γιο του Νικόλα και της Ειρήνης Λαιμού, «καπετάνιο» μαζί με τον αδελφό του Φίλιππο της Enesel και της εδρεύουσας στο Λονδίνο NS Lemos & Company, με δραστηριότητα στο chartering και στις αγοραπωλησίες.

Δύο παιδιά που φαίνονται πλασμένα το ένα για το άλλο, με ευγένεια, παιδεία, λαμπρές σπουδές στη Βοστόνη και ρίζες πολλών ετών στη ναυτιλία. Η Χριστίνα Λιβανού είναι το στερνοπούλι του Γιώργου Λιβανού, αδελφού των αδικοχαμένων Ευγενίας Νιάρχου και Τίνας Ωνάση. Μάλιστα, η Χριστίνα φέρει το όνομα της επίσης πρόωρα χαμένης εξαδέλφης της, Χριστίνας Ωνάση. Ο αδελφός της και γιος του Γιώργου Λιβανού, που έχει αναλάβει και τα ηνία της ναυτιλιακής αυτοκρατορίας, είναι παντρεμένος με τη Μαριέλλα Τσαβλίρη, ενώ οι τρεις μεγαλύτερες αδελφές της είναι η Εριέττα Λιβανού, σύζυγος του Γιώργου Β. Βαρδινογιάννη, η Μαρίνα Λιβανού, σύζυγος του Ανδρέα Μαρτίνου, και η Ευγενία Λιβανού, σύζυγος Γάλλου ευγενή.

Κοσμικές εμφανίσεις

Η Χριστίνα Λιβανού, ακολουθώντας το παράδειγμα του πατέρα της, δεν φωτογραφίζεται ποτέ και, παρά το νεαρό της ηλικίας της, αποφεύγει τις κοσμικές εμφανίσεις. Στις στενές φίλες της συγκαταλέγονται η σχεδιάστρια κοσμημάτων Ευγενία Νιάρχου, η Αθηνά Ωνάση και η Μαριάννα Γουλανδρή, με τις οποίες άλλωστε έχει και συγγενικούς δεσμούς. Λατρεύει τα σπορ, και τα καλοκαίρια στην Ελλάδα τα περνά incognito στο ιδιωτικό νησί της οικογένειάς της, την Κορωνίδα, ενώ κτήμα στις Σπέτσες διαθέτει και ο αγαπημένος της Αντώνης Λαιμός. Εκεί, άλλωστε, το ερωτευμένο και πανέμορφο ζευγάρι έκανε την πρώτη του εμφάνιση στη βάφτιση της ανιψιάς του Αντώνη Λαιμού, Χριστιάννας Γουλανδρή, καθώς ο αδελφός του, Φίλιππος Λαιμός, είναι παντρεμένος με τη Μαριάννα Γουλανδρή, ο γάμος των οποίων τελέστηκε το 2017, με βυζαντινή μεγαλοπρέπεια, ανάλογη των βασιλικών γάμων, στον Ορθόδοξο Ναό της Αγίας Σοφίας του Λονδίνου, χοροστατούντος του σεβασμιοτάτου Αρχιεπισκόπου Θυατείρων και Μεγάλης Βρετανίας, κ. Γρηγορίου. 

Ο παππούς της νύφης Βαρδής Βαρδινογιάννης και η σύζυγός του, πρέσβειρα της UNESCO Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη δεν μπορούσαν να κρύψουν τη συγκίνησή τους, ενώ από ευτυχία έλαμπαν οι γονείς του γαμπρού, Νικόλας και Ειρήνη Λαιμού, και της νύφης, Γιώργος και Χριστιάννα Γουλανδρή. Ανάλογης μεγαλοπρέπειας θα είναι και ο γάμος της Χριστίνας με τον Αντώνη, και όλοι τους εύχονται να πραγματοποιηθεί πολύ σύντομα.

offer

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Σάλος στη Μύκονο με τη θαμμένη εκκλησία σε έκταση ιδιοκτησίας των Ρέμου και Πηλαδάκη

Αλγεινή εντύπωση και έντονες αντιδράσεις προκαλεί η είδηση ότι...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

Ιωάννα Τούνη: Τα επίμαχα «κεφάλαια» του βουλεύματος που στέλνει σε δίκη τους δύο άντρες

Συγκλονιστικά στοιχεία για την υπόθεση revenge porn εις βάρος...