Λονδρέζος ο γιος της Δούκισσας

❱❱ Πρώτο ταξίδι στο εξωτερικό για τον Σάββα Θεοδωρίδη! Ο έπτα μηνών μοναχογιός της Δούκισσας Νομικού και του Δημήτρη Θεοδωρίδη…… συνόδεψε τους γονείς του στο Λονδίνο και ήταν ένας κύριος στο αεροπλάνο, σύμφωνα με μαρτυρία της μαμάς Δούκισσας.

Η όμορφη παρουσιάστρια ανέβασε φωτογραφία της με τον μικρό Σάββα από το γοητευτικά φθινοπωρινό Hyde Park και όταν ένας follower τη ρώτησε πώς ήταν η εμπειρία της με ένα μωρό στο αεροπλάνο, εκείνη σημείωσε πως ο μικρός Σάββας κοιμόταν κατά τη διάρκεια της πτήσης, αφού είχε πιει πρώτα το γάλα του. Μετά το Παρίσι, όπου περπάτησε στο εντυπωσιακό catwalk της L’ Oréal Paris, δίπλα σε διάσημα μοντέλα, η Δούκισσα ταξίδεψε στο Λονδίνο, αυτή τη φορά για λόγους αναψυχής με τους άνδρες της ζωής της!

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Αρνήθηκε να παίξει θέμα η Φαίη Σκορδά: «Παρακαλώ πολύ δεν θέλω να συμμετέχουμε σε αυτό»

Η Φαίη Σκορδά κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Buongiorno» το πρωί της Παρασκευής αρνήθηκε να παίξει το θέμα με

Γωγώ Μαστροκώστα: Στο νοσοκομείο σε κρίσιμη κατάσταση

Η Γωγώ Μαστροκώστα δίνει μία ακόμα μάχη για τη ζωή της. Πριν μερικά χρόνια είχε νοσήσει σοβαρά αλλά με θεραπείες και δύναμη επανήλθε στην καθημερινότητά της.

Στο πλευρό του γιου της στην πρεμιέρα του – Είναι η μαμά Έλληνα πρωταγωνιστή

Η χαμογελαστή κυρία της φωτογραφίας είναι μητέρα του

Η νέα ανακοίνωση για τη Σία Κοσιώνη που θα συζητηθεί

Η αποχώρηση της Σίας Κοσιώνη από τον ΣΚΑΙ προκάλεσε έκπληξη και συζητήθηκε όσο τίποτα τις τελευταίες ημέρες.

Γιάννος Περλέγκας: Αυτοί οι ηθοποιοί ήταν οι γονείς του

Ο Γιάννος Περλέγκας έκανε είσοδο εδώ και λίγες ημέρες στη σειρά «Να μ’αγαπάς» και έφερε τα πάνω κάτω στις ζωές των ηρώων.

Παπαματθαίου: «Έχουμε τον θάνατο της δεύτερης μαθήτριας και εσείς προβάλλετε το έκτρωμα της Eurovision»

Ο  Τάκης Παπαματθαίου πριν λίγες ώρες άνεβασε στον προσωπικό...