Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

«TV Queens»: Χριστοπούλου στον ρόλο της καθηγήτριας

Τα αστέρια θα περάσουν από το Οpen! Nα και...

«Ο Παράδεισος των κυριών»: Η Αμαλία είναι απογοητευμένη με τον Ντίνο

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών»...

Στο… μικροσκόπιο 20 Ελληνες Influencers που ελέγχονται για παραπλανητικές πρακτικές

Στο μικροσκόπιο των ελεγκτικών μηχανισμών μπαίνουν 20 Ελληνες influencers...

Ο Σκάι καλοβλέπει το τηλεπαιχνίδι «Still Standing» με παρουσιάστρια την Καραβάτου

Τα δημοφιλή τηλεπαιχνίδια δεν πεθαίνουν ποτέ! Από τα χέρια...

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Ερωτας υπουργού με «επαναστάτρια» βουλευτίνα του ΣΥΡΙΖΑ

❱❱ Η σχέση υπουργού με «επαναστάτρια» βουλευτίνα του ΣΥΡΙΖΑ και οι εξορμήσεις στα μπαράκια της οδού ΒουλήςΣτη βόρεια Ελλάδα φουντώνουν, όπως φαίνεται, οι… μεγάλοι έρωτες στον ΣΥΡΙΖΑ! Πρωτοκλασάτος κυβερνητικός φέρεται ότι βρήκε τη θαλπωρή που αποζητούσε στην αγκαλιά Βορειοελλαδίτισσας βουλευτίνας, δικαιώνοντας τον Θεσσαλονικιό λαϊκό βάρδο Βασίλη Καρρά, ο οποίος τραγουδάει: «Από τον Βορρά μέχρι τον Νότο, να μ’ αγαπάς δεν βρήκα τρόπο»!

Το περί ου ο λόγος ζευγάρι όχι μόνο βρήκε τρόπο, αλλά ξεπέρασε και τις πολλές και πικρές συμπληγάδες! Ο έρωτάς τους «γεννήθηκε» στα έδρανα της Ολομέλειας, στα κομματικά συνέδρια, στις συνεντεύξεις υποψηφίων αλλά και στις κλειστές ή ανοιχτές κομματικές συγκεντρώσεις. Το ειδύλλιο μετρά κάποια χρόνια και τίποτα δεν τους πτόησε, ούτε και τα πολλά προβλήματα που προέκυπταν κυρίως από το γεγονός ότι εκείνος υπήρξε δεσμευμένος στο παρελθόν.

Προβεβλημένος

Ο υπουργός είναι αρκετά προβεβλημένος, ενώ η σύντροφός του βουλευτίνα είναι… επαναστάτρια χωρίς αιτία! Πάντως, δεν είναι λίγες οι φορές που, ενώ εκείνη βγάζει πύρινους λόγους από το βήμα της Βουλής, εκείνος την παρακολουθεί με θαυμασμό από τα υπουργικά έδρανα. Το ίδιο ισχύει και από την πλευρά της, μια και δεν είναι λίγοι εκείνοι που έχουν παρατηρήσει τα βλέμματα θαυμασμού προς το πρόσωπό του από τη δυναμική βουλευτίνα.

Το ζευγάρι δεν κατάφερε ποτέ, όσο κι αν το προσπάθησε, να μείνει μακριά από τα περίεργα βλέμματα και τα σχόλια των άλλων. Και παρόλο που με τον καιρό αυτά τα σχόλια γίνονταν ολοένα και καυστικότερα, οι δυο τους εκεί… Πιστοί μόνο στον έρωτα! Συχνά πυκνά η «Espresso» έχει πετύχει το ζευγάρι σε μικρά μπαράκια του κέντρου της Αθήνας, στην οδό Βουλής, προσπαθώντας και οι δύο να αποφύγουν τα βλέμματα όλων όσοι τους αναγνωρίζουν. 

Ομως, αν και σχεδόν ζουν μαζί πια, αφού η ζωή τούς έχει ανοίξει τον δρόμο, εντούτοις η δημοσιοποίηση της σχέσης θα αργήσει πολύ να έρθει, όπως λένε οι γνωρίζοντες. Κι αυτό γιατί υπάρχουν εμπόδια που μόνο ο χρόνος μπορεί να προσπεράσει. Με σύμμαχο τη μοίρα τους, λοιπόν, οι δύο ερωτευμένοι χαράζουν κοινή πορεία. Σαν κι αυτή που υποδεικνύει στη συνέχεια του τραγουδιού του ο Βασίλης Καρράς: «Και εκεί που νιώθω μαύρο χάλι / Με ένα τηλέφωνό σου πάλι/Μπαίνω στο αμάξι για να ’ρθω πάλι εκεί /Τόσες στροφές κι όλα μου φαίνονται ευθεία/ Μακρύς ο δρόμος και δεν βγάζει πουθενά / Τόσα χιλιόμετρα για μια μόνο κυρία»!

offer

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Το Open είναι… ανοιχτό για τους «Παγιδευμένους»

To Open θέλει τον δημοφιλή ηθοποιό Μιχάλη Λεβεντογιάννη στους κόλπους...

Νίκος Αποστολόπουλος: «Η Φαίη Σκορδά είναι σαν τους αναστενάρηδες, λες και περπατάει σε αναμμένα κάρβουνα»

Ο Νίκος Αποστολόπουλος παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Mega...