Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Tρεις τελευταίες παραστάσεις από τον Διονύση Ζάχο στο Mayor

Επιστρέφει, ύστερα από μια μικρή παύση, ο Διονύσης Ζάχος...

Η κίνηση στα social media από Λάλο και Μαυρίδου που επιβεβαιώνει την...

Το αποκλειστικό πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της «Espresso» για τον χωρισμό-βόμβα...

Είναι πολλά τα λεφτά για το «GNTM», Ηλιάνα

Μαύρες πλερέζες... για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, καθώς το «GNTM»...

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

Ντόρα Μακρυγιάννη: Θα μπορούσα να σκοτώσω, αν πείραζαν την αδερφή μου

❱❱ Η Ντόρα Μακρυγιάννη μιλά για τον ρόλο της στη σειρά του ΑΝΤ1 «Γυναίκα χωρίς όνομα» και εξηγεί για ποιον λόγο θα έφτανε στα άκραΑπό την
ΤΕΡΙΑΝΝΑ ΠΑΠΠΑ

Από την πρώτη στιγμή που έκανε την εμφάνισή της στη μικρή οθόνη η ωραία Αιγιώτισσα Ντόρα Μακρυγιάννη μαγνήτισε τα βλέμματα! Η τηλεοπτική Μαρίνα από την καθημερινή σειρά του ΑΝΤ1 «Γυναίκα χωρίς όνομα» προκάλεσε το ενδιαφέρον και της «Espresso», που θέλησε να μάθει περισσότερα για εκείνη, αλλά και για τη σειρά που σημειώνει επιτυχία.

Η νεαρή ηθοποιός τέλειωσε πριν από έναν χρόνο τη Σχολή του Εθνικού Θεάτρου, αλλά δεν ονειρευόταν από μικρή μια καριέρα στην υποκριτική. «Το αποφάσισα στα 19 μου, όταν ασχολήθηκα -εντελώς τυχαία- με μια θεατρική ομάδα στο Αίγιο. Στα 23 μου, λοιπόν, έπαιξα στην παράσταση “Τα κόκκινα φανάρια” και τότε πήρα την απόφαση να ασχοληθώ με την ηθοποιία». Στην παρούσα φάση, πάντως, δεν μπορεί να κάνει θέατρο που τόσο αγαπά. «Είναι απαιτητικά τα τηλεοπτικά γυρίσματα. Φεύγω πρωί από το σπίτι και γυρνάω αργά το βράδυ» μας λέει. 

f2 13

Στη μικρή οθόνη του ΑΝΤ1 η Ντόρα θυσιάζει την ελευθερία της στον βωμό της μητρικής αγάπης και κλείνεται στη φυλακή για να σώσει το μωρό της από την καταστροφική μανία της Κάτιας (Μαριάννα Τουμασάτου). Οταν δεν τα καταφέρνει, η μόνη επιλογή που της μένει είναι η εκδίκηση.

Δραματικές σκηνές

«Την καταλαβαίνω τη Μαρίνα. Και εγώ στην πραγματική ζωή θα μπορούσα μέχρι και να σκοτώσω, αν κάποιος πείραζε τη μικρή μου αδερφή, την οποία έχω μεγαλώσει» μας λέει και συμπληρώνει: «Είναι οκτώ χρόνια μικρότερή μου και τη λατρεύω. Πολλές φορές όταν γυρνούσα κάποιες πολύ δραματικές σκηνές την έφερνα στο μυαλό μου, ότι μπορεί κάποιος να της κάνει κακό, και αμέσως έκανα αυτό που μου ζητούσε ο σκηνοθέτης. Το μητρικό ένστικτο δεν το έχω βιώσει, αφού δεν έχω δικά μου παιδιά, αλλά με τη Βίκυ μου, την αδερφούλα μου, είμαι υπερπροστατευτική! Η Μαρίνα, λοιπόν, η ηρωίδα μου, δεν μου είναι ξένη σαν ρόλος… Μπορώ να σου πω ότι είναι πολύ κοντά σ’ εμένα».

Σε ό,τι αφορά τους συναδέλφους της, δηλώνει τυχερή για τη συνεργασία: «Με όλους τους ηθοποιούς έχω έρθει κοντά. Κι αυτό είναι θετικό γιατί ακούω ότι κάτι τέτοιο δεν συμβαίνει πάντα. Τα παιδιά είναι εξαιρετικά, όμως με τη Μαριάννα Τουμασάτου έχω δέσει περισσότερο. Εχει κάτι που λατρεύω. Αυτό το συναίσθημα το έχω και με τους γονείς μου. Η Μαριάννα δεν θα σου πει τι θα κάνεις και ποιο είναι το σωστό, παρόλο που είναι μεγαλύτερή μου και υπέροχη ηθοποιός. Είναι ένα μάθημα να δουλεύεις μαζί της, αλλά και με την Ταμίλα Κουλίεβα». 

f1 copy 0

Οπως υποστηρίζει, δεν γνωρίζει πολλά για τις εξελίξεις στη σειρά, αλλά πιστεύει ότι η Μαρίνα θα πάρει την εκδίκησή της: «Θα το κάνει σταδιακά και με κάποια πισωγυρίσματα, γιατί κι αυτή είναι άνθρωπος και λυγίζει. Ναι μεν ο κόσμος ταυτίζεται και θέλει την εκδίκηση τώρα, επί τόπου, αλλά κάθε ρόλος είναι άνθρωποι κανονικοί που έχουν αισθήματα. Ζει για να εκδικηθεί, αλλά τα πάντα αλλάζουν όταν γνωρίζει τον έρωτα».

offer

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

Σάλος στη Μύκονο με τη θαμμένη εκκλησία σε έκταση ιδιοκτησίας των Ρέμου και Πηλαδάκη

Αλγεινή εντύπωση και έντονες αντιδράσεις προκαλεί η είδηση ότι...

Το «κατηγορώ» μητέρας κοριτσιού ΑμεΑ με το σπάνιο νευρολογικό σύνδρομο Rett προς τον Αδωνη Γεωργιάδη

Σοκ προκαλεί σε χιλιάδες ασθενείς αλλά και γονείς παιδιών...

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....