Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024

Η Μέριλιν των ουσιών

Βαθιά βυθισμένο στην κόλαση της ηρωίνης ήταν μοντέλο που...

Οι αθέατοι γαμομπελάδες του «Μπόρατ»

Προβλήματα που «σέρνονταν» για χρόνια κρύβονται πίσω από το...

Η επιστολή του «σφαγέα» των Αγίων Αναργύρων στην άτυχη Κυριακή

Ανατριχίλα προκαλεί το περιεχόμενο μιας από τις επιστολές που...

Selfie θανάτου για αισθητικό

Μια selfie κόστισε τη ζωή σε Ρωσίδα αισθητικό με...

Στα κρατητήρια για έναν σκύλο

❱❱ Της Τρούμπας το κάγκελο με τον εφοπλιστή Λεβεντάκη και τον γιο του! Το θερμό επεισόδιο με αστυνομικούς που τους οδήγησε στο ΑυτόφωροΑπό τη
Μαρία Μεϊμάρη

Ενας σκύλος στάθηκε αφορμή για να βρεθούν στα κρατητήρια ο εφοπλιστής Γιώργος Λεβεντάκης και ο γιος του Γιάννης, ο οποίος έγινε ευρύτερα γνωστός από τη συμμετοχή του στο ριάλιτι «Game of love»!

Τόσο ο 62χρονος αυτοδημιούργητος πλοιοκτήτης, με καταγωγή από τα Φιλιατρά -ο οποίος ανακοίνωσε πριν από μερικούς μήνες την υποψηφιότητά του για τον Δήμο Τριφυλίας- όσο και ο 31χρονος γιος του, που άφησε το στίγμα του στο δημοφιλές παιχνίδι σχέσεων του AΝΤ1, δεν περίμεναν ότι μία συνηθισμένη έξοδος θα κατέληγε στο τμήμα!

Διασκέδαζαν

Σύμφωνα με όσα είδαν το φως της δημοσιότητας, το βράδυ της Κυριακής οι δύο άνδρες διασκέδαζαν σε γνωστό στέκι της οδού Φίλωνος στον Πειραιά. Μαζί τους ήταν και μία φίλη τους, η οποία είχε αφήσει μέσα στο αυτοκίνητό της το σκυλάκι της.

9279 giorgos leventakis 9102013

Μια γυναίκα που έτυχε να περνά μπροστά από το Ι.Χ. γύρω στη 1 τα ξημερώματα της Δευτέρας άκουσε γαβγίσματα και, κοιτάζοντας μέσα, είδε το ανήσυχο ζωάκι! Ετσι, κάλεσε την Αμεση Δράση και λίγη ώρα αργότερα έφτασε στο σημείο ένα περιπολικό της Αστυνομίας.

Οι αστυνομικοί διαπίστωσαν ότι το αυτοκίνητο ανήκε στη 47χρονη που διασκέδαζε με τον εφοπλιστή και της ζήτησαν να τους ακολουθήσει στο τμήμα. Τότε εκείνη μπήκε στο μπαρ για να πάρει την τσάντα και το παλτό της, όμως, όταν βγήκε, συνοδευόταν από τον 62χρονο και τον 31χρονο.
Οι δύο άνδρες φέρεται ότι λογομάχησαν με τους αστυνομικούς και τους εξύβρισαν, με αποτέλεσμα να οδηγηθούν μαζί με τη φίλη τους στην Αστυνομική Διεύθυνση Πειραιά.

Χθες το πρωί πατέρας και γιος οδηγήθηκαν στο Αυτόφωρο με κατηγορίες για αντίσταση κατά της Αρχής, σωματική βλάβη και εξύβριση και η γυναίκα για παράβαση του νόμου περί προστασίας αδέσποτων και δεσποζόμενων ζώων. Στη συνέχεια πήραν προθεσμία για να δικαστούν στις 31 Οκτωβρίου και αφέθηκαν ελεύθεροι.

Σε δηλώσεις του ο Γιάννης Λεβεντάκης έδωσε τη δική του εκδοχή για το περιστατικό. «Ημασταν σε ένα μαγαζί στην Τρούμπα και ήταν μαζί μας μια φίλη μας. Ηρθε για λίγο να μας δει και την ενημέρωσαν πως ο σκύλος της έκανε φασαρία. Βγήκε έξω τρομαγμένη, φώναξε και τον μπαμπά μου και πήγα κι εγώ μαζί. Της είπαν ότι ήθελαν να τη πάνε Αυτόφωρο, ήταν και περασμένη η ώρα και μαλώσαμε στα λόγια. Δεν έγιναν αυτά που λένε, όμως, ότι έγινε χαμός! Σε λίγο θα πουν ότι πήγαμε και 12 χρόνια φυλακή για τον σκύλο!» δήλωσε ο 31χρονος.

«Game of love», Μιζεράκη και δηλητηριώδη βέλη

f2 15

Ο 31χρονος Γιάννης Λεβεντάκης είναι απόφοιτος της σχολής εμποροπλοιάρχων και γιος του εφοπλιστή Γιώργου Λεβεντάκη. Ο ίδιος, ωστόσο, έγινε γνωστός στο πανελλήνιο για τις κατακτήσεις του στο reality σχέσεων.
Οπως πρώτη έγραψε η «Espresso», είχε σχέση με τη Στέλλα Μιζεράκη προτού πάρει εκείνη μέρος στο «Power of love» και κάνει σχέση με τον Πάνο Ζάρλα. Λίγο καιρό αργότερα συμμετείχε και ο ίδιος σε ένα αντίστοιχο reality, το «Game of love», μαζί με την τότε σύντροφό του, Μικαέλα, από τη Μολδαβία. Μέσα στο παιχνίδι, όμως, «αγάπησε» άλλη.

f3 mizerakh 2

Αφού έκαναν φινάλε τα δύο realities, ο Λεβεντάκης Τζούνιορ έπιασε στο στόμα του τη Στέλλα δηλώνοντας ότι «γιορτάζει της μεταμορφώσεως».
Πρόσφατα, ωστόσο, ήρθε η… ανατροπή, καθώς μετά τον χωρισμό της από τον Πάνο Ζάρλα η ξανθιά νικήτρια του «Power of love» τα ξαναβρήκε με τον γόνο του εφοπλιστή και έκαναν μαζί διακοπές στην Καλαμάτα.
«Γίνονται προσπάθειες επανασύνδεσης» τόνισε ο ίδιος μιλώντας στην «Espresso», ενώ μία μέρα μετά έκανε δημόσια ένα προσβλητικό σχόλιο για τον Ζάρλα: «Το μ@@ι και το βαπόρι δεν το κουμαντάρουν φλώροι».

offer

{{-PCOUNT-}}16{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η «καταραμένη» φαμίλια της Ηλιούπολης: Εκτέλεσε τη μάνα του με καραμπίνα και αυτοκτόνησε

Δολοφονία και αυτοχειρία φαίνεται πως είναι το επικρατέστερο σενάριο...

Παράταση για τον «Ασχημο»

Με περισσότερες από 120 παραστάσεις από την αρχή της...

Τα… βρόντηξε από το «My style rocks» η Φωτεινή Μπαρνασά, από τα φαβορί του reality

Σκάει «βόμβα» στο «My style rocks». Ενα από τα...

Αστραψαν τα φλας στη βράβευση επιτυχημένων επιχειρηματιών και δημόσιων προσώπων της Θεσσαλονίκης

Επιτυχημένοι επιχειρηματίες και δημόσια πρόσωπα της Θεσσαλονίκης βραβεύτηκαν στο...

Χειροπέδες σε… ξαναμμένο κοκάκια μέσα σε ροζ μασατζίδικο!

Τα «ξέρασε» όλα στην ανακρίτρια, εν είδει ψυχοθεραπείας, ένας...