Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Το δυσβάσταχτο κόστος για τις σειρές οδηγεί τα τηλεοπτικά κανάλια στις… πρόχειρες...

Τέλος εποχής για την πανάκριβη και ποιοτική εγχώρια μυθοπλασία,...

«Next please» μόνο τα Σαββατοκύριακα

Τέλος η Αννίτα Πάνια τις καθημερινές από το ψυχαγωγικό...

Η Ναταλία ετοιμάζει εκπλήξεις για το «Secret song»

H Ναταλία θα δείξει τη δύναμή της! Ονόματα πρώτης...

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της...

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Η αγαπημένη «μαμά» των διαφημίσεων νίκησε τον καρκίνο

❱❱ Η διπλή μαστεκτομή, ο τότε σύντροφός της που έγινε λούης και η επώδυνη διαδικασία αποκατάστασης 
❱❱ Φορούσα μαντίλι, βαφόμουν κανονικά και έβγαινα! Ακόμη κι έτσι αισθανόμουν όμορφη, ενώ είχα και τα τυχερά μου με τους άνδρεςΑπό τον
Θάνο Μακρογαμβράκη

Πιο όμορφη και δυνατή μετά τη σκληρή μάχη που έδωσε με τον καρκίνο του μαστού, η αγαπημένη «μαμά» των τηλεοπτικών διαφημίσεων Μαρία Σατραζέμη αποκαλύπτει τα πάντα για την περιπέτειά της και στέλνει μήνυμα αισιοδοξίας σε όλες τις ηρωίδες που παλεύουν καθημερινά με τον δικό τους εφιάλτη.

dsc 4707Οπως εξηγεί στην «Espresso» το αγαπημένο μοντέλο των διαφημιστών και τελειόφοιτος του Τμήματος ΜΜΕ του Πάντειου Πανεπιστημίου, η περίπτωσή της ήταν ιδιαιτέρως δύσκολη, αφού από το πρώτο κιόλας στάδιο διαγνώστηκε με καρκίνο και στους δύο μαστούς.

«Ολα ξεκίνησαν από έναν έντονο πόνο που αισθανόμουν στο ένα στήθος. Τότε όλοι μού έλεγαν “το κακό δεν πονάει”… Ομως αποδείχτηκε πως δεν ήταν έτσι, αφού η μαγνητική έδειξε επιθετικής μορφής καρκίνο και στους δύο μαστούς». Μέσα σε λίγα 24ωρα η άλλοτε ξέγνοιαστη και φυσιολογική ζωή της Μαρία Σατραζέμη άλλαξε ξαφνικά. Η μάχη με τον καρκίνο μόλις είχε αρχίσει και έπρεπε με κάθε θυσία να βγει εκείνη νικήτρια. Ακόμη και όταν ο τότε σύντροφός της, με τον οποίον έκαναν σχέδια κοινής ζωής, της είπε ψυχρά ότι ήθελε «να έχει δίπλα του μια γυναίκα με στήθος» (!), εκείνη δεν λύγισε, αλλά συνέχισε να παλεύει μακριά του. «Οσες ελπίδες και αν έτρεφα ότι δεν ήταν έτσι τα πράγματα, ακόμη και την ημέρα της διπλής μαστεκτομής, δυστυχώς έπεσαν στο κενό. Τελικά, τα αποτελέσματα της βιοψίας ήρθαν σαν ταφόπλακα να επιβεβαιώσουν τον γιατρό μου. Είναι η στιγμή που από το μυαλό σου περνάνε χωρίς να το θέλεις τα πάντα, που καλείσαι να απαντήσεις σε ερωτήματα για τα οποία ως τότε δεν είχες μπει ποτέ στη διαδικασία. Το πρώτο που σκέφτεσαι είναι πως από τη μία μπορείς να κάτσεις να πεθάνεις ή να πεις “Θεέ μου, τι με βρήκε;” και από την άλλη να πείσεις τον εαυτό σου πως δεν έχεις χρόνο για κλάψες και πρέπει να σηκωθείς να παλέψεις με όλες σου τις δυνάμεις».

Χωρίς μαλλιά

Αυτό έκανε και εξακολουθεί να κάνει η γοητευτική Μαρία, που σε μαγνητίζει πάνω απ’ όλα με την ομορφιά της ψυχής της. «Το στήθος, όπως και να το κάνουμε, είναι το σύμβολο της γυναίκας και εγώ έχασα και τα δύο. Γι’ αυτό καταλαβαίνεις γρήγορα πως δεν είναι μόνο η νόσος, αλλά και η εικόνα που έχεις να παλέψεις. Ξαφνικά, βρέθηκα χωρίς στήθη, με δύο κάθετες ουλές να μου θυμίζουν την αλήθεια και χωρίς μαλλιά από τις χημειοθεραπείες. Ομως, ακόμη και εκεί που θεωρείς πως η γυναικεία σου υπόσταση έχει χαθεί, μέχρι οι γιατροί να ανάψουν το πράσινο φως για την αποκατάσταση, που είναι άλλη μια επώδυνη διαδικασία, ανακαλύπτεις άλλες γυναικείες αρετές που είναι πιο ψυχικές και πιο πνευματικές. Είναι το σημείο που σκέφτεσαι πως, αν τελικά ο καρκίνος δεν είχε μπει στη ζωή σου, δεν θα είχες ανακαλύψει όλα αυτά τα ωραία που έκρυβες μέσα στην ψυχή σου. Να συγχωρέσεις τους ανθρώπους που έφυγαν, γιατί δεν άντεξαν το βάρος της ασθένειάς σου, αλλά και να αγαπήσεις ακόμη περισσότερο εκείνους που πάλεψαν μαζί σου».

Χωρίς να παραιτηθεί στιγμή από τη ζωή, η Μαρία Σατραζέμη, η οποία εκτός των άλλων έχει πρωταγωνιστήσει σε spot γνωστής εταιρίας κινητής τηλεφωνίας και σε διαφήμιση εταιρίας καφέ, επέστρεψε κανονικά στις επαγγελματικές υποχρεώσεις της λίγους μήνες μετά την περιπέτειά της, μακριά όμως από τα γυρίσματα των dsc 4676διαφημιστικών σποτ. «Φορούσα το μαντίλι μου, γιατί δεν ήθελα να βάλω περούκα, το ειδικό σουτιέν με το ψεύτικο στήθος, βαφόμουν κανονικά και έβγαινα στους δρόμους. Ακόμη κι έτσι, εγώ αισθανόμουν όμορφη, ενώ είχα και τα τυχερά μου με τους άνδρες. Μόνο τις διαφημίσεις είχα σταματήσει, τις οποίες όμως ξεκίνησα και πάλι μόλις βγήκαν τα μαλλιά μου».

Tattoo artist έδωσε χρώμα στο χειρουργημένο στήθος της!

Η αποκατάσταση στους μαστούς της Μαρίας Σατραζέμη ολοκληρώθηκε μόλις πριν από λίγους μήνες, όταν εμπιστεύτηκε τη γνωστή tattoo artist Ρεβέκκα Γιαννοπούλου για να της χρωματίσει θηλές και θηλαία άλω με τη μέθοδο του ιατρικού τατουάζ. «Με την πανέμορφη Μαρία γνωριστήκαμε πριν από λίγους μήνες, όταν ήρθε να της χρωματίσω το σύμπλεγμα θηλές – θηλαία άλως στους χειρουργημένους μαστούς της. Αυτό που καταφέραμε με την πρώτη κιόλας προσπάθεια ήταν να τη γεμίσουμε ξανά με αυτοπεποίθηση» αποκαλύπτει η Ρεβέκκα Γιαννοπούλου, η οποία για τρίτη συνεχή χρόνια καλεί αύριο Πέμπτη 25 Οκτωβρίου -ημέρα Πρόληψης και Ενημέρωσης κατά του Καρκίνου του Μαστού- όλες τις νικήτριες στον αγώνα κατά του καρκίνου του μαστού για δωρεάν αποκατάσταση της χειρουργημένης εικόνας του συμβόλου της θηλυκότητας και της γοητείας. «Για όλες εμάς τις γυναίκες, νικήτριες του καρκίνου και μη, θα είναι μια μεγάλη γιορτή. Γι’ αυτό σας περιμένω όλες από νωρίς το πρωί ως και το βράδυ, στην οδό Ξενοφώντος 23 στη Γλυφάδα, για να φωνάξουμε το σύνθημα “Ναι στη ζωή”» λέει.

offer

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η γαλαζοαίματη Ολυμπία και η «χρυσή» κληρονόμος Ευγενία Νιάρχου έβαλαν στο μάτι τον ίδιο άντρα

Η πρόσφατη «γκράντε» εμφάνιση της πριγκίπισσας Ολυμπίας, κόρης του...

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Σάλος με τους «ΛΟΑΤΚΙ ήρωες» του 1821 – Ακυρώθηκε το πάρτι-παρωδία σε gay club της Αθήνας

Την ηρωίδα της Επανάστασης του 1821 Λασκαρίνα Μπουμπουλίνα χλευάζει...

Φωτογράφος ήρθε μια ανάσα με τον φακό της με το φερόμενο ως τέρας του Λοχ Νες

Την πιο καθαρή και πιο κοντινή φωτογραφία από το...