Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Η ηθοποιός Εφη Παπαθεοδώρου είπε «αντίο» στον ΣΥΡΙΖΑ και στηρίζει Νέα Αριστερά

Είπε «αντίο» στον ΣΥΡΙΖΑ και στέκεται στο πλάι του...

Σάσα Μπάστα: Ποιους τσάκωσε ο φακός στα γενέθλια της τραγουδίστριας

Glamorous γενέθλια για τη Σάσα Μπάστα. Η γνωστή τραγουδίστρια...

Μαρίνα Σάττι: Αποχαιρετιστήριο Eurojackpot πάρτι σε κατάστημα ΟΠΑΠ

Λίγες ημέρες πριν την αναχώρησή της για το Μάλμε...

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Πότε και πού ντύνεται γαμπρός ο «Greek Freak»

Γάμος αλά ελληνικά για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο. Μετά την...

Χωρισμός «βόμβα» για Νάργες και Μουρούτσο!

❱❱ Το Survivor ζευγάρι δεν επιβίωσε στον «πλανήτη έρωτα»! 
❱❱ «Στον αέρα» το διαζύγιο του ολυμπιονίκη με την ΠερράκηΧωρισμός, όπως λέμε… κεραυνός εν αιθρία! Ο Μιχάλης Μουρούτσος και η Λάουρα Νάργες ύστερα από τρία χρόνια σχέσης φαίνεται πως δεν είναι πια μαζί.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το άλλοτε ερωτευμένο ζευγάρι έριξε τίτλους τέλους στο παθιασμένο ειδύλλιό του, απογοητεύοντας έτσι όσους περίμεναν μια πιθανή επισημοποίηση της σχέσης τους. Τη δυσάρεστη είδηση μετέδωσε χθες το πρωί η Σταματίνα Τσιμτσιλή στο «Happy Day», αναφέροντας ότι μπορεί και να πρόκειται για σοβαρή κρίση, ωστόσο η κίνηση του ολυμπιονίκη να σβήσει τις κοινές φωτογραφίες του με τη ναζιάρα παρουσιάστρια από τον λογαριασμό του στο Instagram φαίνεται να μην αφήνει και πολλά περιθώρια επανασύνδεσης.

Η Λάουρα Νάργες προς το παρόν κρατά σιγήν ιχθύος. Δεν ακολούθησε το παράδειγμα του πρώην συντρόφου της να σβήσει τις κοινές αναμνήσεις τους από τα δικά της προφίλ στα social media, περιμένοντας ίσως να ηρεμήσουν τα πνεύματα. Η πρώην παίκτρια του «Survivor» δεν επιθυμεί να διαγράψει με μια κοντυλιά όσα ωραία πέρασε με τον άντρα που αγάπησε πολύ, και μάλλον γι’ αυτό τηρεί στάση αναμονής.

Ο χωρισμός τους, πάντως, μετράει λίγο καιρό, αφού το ζευγάρι εμφανίστηκε μαζί κι αγαπημένο στις αρχές Σεπτεμβρίου, στη βάφτιση του γιου τού Χάρη Γιακουμάτου. Χαμογελαστοί, ερωτευμένοι και λαμπεροί, πόζαραν τότε αγκαλιά μπροστά στους φωτογράφους και τίποτα στη συμπεριφορά τους δεν προμήνυε ότι θα ακολουθούσε ένας ξαφνικός (και μάλλον οριστικός) χωρισμός ανάμεσά τους.

Το 2016 η γλυκιά Λάουρα και ο «χρυσός» πρωταθλητής του τάε κβον ντο πέρασαν την πρώτη μεγάλη κρίση στη σχέση τους και χώρισαν για τρεις μήνες. Οταν τα νεύρα καταλάγιασαν, το ζευγάρι επανασυνδέθηκε και αποφάσισε να συγκατοικήσει. Η κοινή ζωή τους δεν ήταν καθόλου βαρετή, αφού για μεγάλα διαστήματα «χάνονταν» λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων, όπως η παρουσία τους στο «Survivor», πλην όμως σε διαφορετικούς κύκλους. Το γεγονός δεν τους πτόησε, αφού ο ένας στήριζε τον άλλον δημόσια, αλλά και μέσω διαδικτύου.

f3 6049 anastasia peraki 1912018Πάντως, αν καταφέρουν να ξεπεράσουν κι αυτή τη φορά τον… σκόπελο στη σχέση τους, τότε το μόνο σίγουρο είναι πως θα κερδίσει η αγάπη!

«Στον αέρα» το διαζύγιο του ολυμπιονίκη με την Περράκη

Οι φορές που ο Μιχάλης Μουρούτσος έχει απασχολήσει τα μέσα ενημέρωσης με θέματα που αφορούν την προσωπική του ζωή δεν είναι λίγες. Ο χωρισμός του το 2013 από τη σύζυγό του, το γνωστό μοντέλο Αναστασία Περράκη (φωτό), με την οποία απέκτησε μία κόρη, την 9χρονη σήμερα Ελενα, έκανε τον γύρο των media.

Ωστόσο έως σήμερα το πρώην ζευγάρι δεν έχει πάρει διαζύγιο! Την αποκάλυψη έκανε το γνωστό μοντέλο στις αρχές του 2018 μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή. «Δεν έχουμε πάρει διαζύγιο. Δεν έχουμε μπει καν στη διαδικασία. Εχουν γίνει κάποιες πρώτες συζητήσεις και έμεινε εκεί» είχε πει.

Οταν έγινε γνωστή η σχέση του ολυμπιονίκη του τάε κβον ντο με τη Λάουρα Νάργες, η πρώην σύζυγός του δεν έκρυψε τον προβληματισμό της σε θέματα που την ενοχλούσαν σε σχέση με την ξανθιά παρουσιάστρια και την κόρη της Ελενα. «Αγχώνομαι για το πώς της φέρεται βασικά. Μου έχει πει διάφορα η μικρή, που αφορούν συμπεριφορές οι οποίες με έχουν ενοχλήσει. Υπάρχει ένα όριο σε όλα αυτά και το όριο το βάζει η εκάστοτε πλευρά, ή εγώ ή ο Μιχάλης» δήλωσε τον Δεκέμβριο του 2017 στο «Late Night» με τον Γιώργο Λιάγκα.

Ομως, οι δηλώσεις της αυτές φαίνεται πως εξόργισαν τον Μιχάλη Μουρούτσο. Ηταν η εποχή που εκείνος ετοιμαζόταν για το «Survivor».

Ετσι, όπως πρώτη είχε αποκαλύψει η «Espresso», λίγο πριν αναχωρήσει για τον Αγιο Δομίνικο κατέθεσε αγωγή εναντίον της πρώην συζύγου του στο Μονομελές Πρωτοδικείο της Αθήνας, προστατεύοντας έτσι την τότε αγαπημένη του.

offer

{{-PCOUNT-}}14{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Οι καλεσμένες στην επίδειξη του Paris Valtadoros «έσβησαν» τα μοντέλα

Fashion show και στο... front row παρατηρήθηκε στην επίδειξη...