Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

«Σασμός»: Η οικογένεια Σταματάκη γιορτάζει την έλευση της μικρής Καλλιόπης!

Όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο του «Σασμού».Ο Χρήστος μετά...

Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος: Πρωινός «απολογισμός» του κυρίου «Αλλου Ανθρώπου»

«Δεν σου κάνω τον άγιο, αχ, αμάρτησα...» λέει το...

Ο Γιάννης Πλούταρχος έχει πρεμιέρα στο Anodos αυτή την Πέμπτη 28/3

Ο Γιάννης Πλούταρχος ξεκινάει τις εμφανίσεις του στο Anodos...

Ξαφνικό διαζύγιο Κανάκη από ΑΝΤ1

❱❱ Το άγριο παρασκήνιο για τις φήμες περί «εμπάργκο»σε Λιάγκα – Αρναούτογλου και η ανακοίνωση του παρουσιαστή
❱❱ «Δεν είχε καταθέσει καμία πρόταση, ως όφειλε, μέχρι και σήμερα» είπε στην «Espresso» στέλεχος του σταθμούΑπό τη
ΜΑΡΙΑ ΑΝΔΡΕΟΥ

Διαζύγιο-βόμβα και δεν είναι… ράδιο αρβύλα! Με μια επιστολή που αιφνιδίασε ακόμη και τον ίδιο τον ΑΝΤ1, ο Αντώνης Κανάκης ανακοίνωσε ότι χωρίζει τα… τσανάκια του με τον σταθμό, ύστερα από 21 χρόνια συνεργασίας, κάνοντας λόγο για «διάρρηξη της εμπιστοσύνης».

Είναι ξεκάθαρο μέσα από την ανακοίνωσή του ότι το «διαζύγιο» οφείλεται στη στάση που κράτησε ο σταθμός γύρω από τη φημολογία των τελευταίων μηνών ότι τόσο ο Γιώργος Λιάγκας όσο και ο Γρηγόρης Αρναούτογλου κόπηκαν από το κανάλι με απόφασή του!

«Σχετικά πρόσφατα καλλιεργήθηκε στο τηλεοπτικό παρασκήνιο μία παράδοξη φήμη, βάσει της οποίας μου χρεώθηκαν αποφάσεις που προφανώς και δεν θα μπορούσαν να ήταν δικές μου. Αποφάσεις που όπως είναι αυτονόητο πάρθηκαν και ανακοινώθηκαν από τον ΑΝΤ1, πριν μάλιστα μου ανατεθεί η καλλιτεχνική επιμέλεια της late night ζώνης (η οποία καλλιτεχνική επιμέλεια, παρά τις τότε σχετικές ανακοινώσεις, δεν υλοποιήθηκε ποτέ έως και σήμερα)» αναφέρει, μεταξύ άλλων, ο παρουσιαστής στη μακροσκελή επιστολή του και συνεχίζει δηλώνοντας προδομένος από το κανάλι, που τον άφησε… βορά στα στόματα κάποιων.

Οι αποφάσεις

«Καθ’ όλο αυτό το χρονικό διάστημα που η τελείως αντίθετη με την επαγγελματική μου δεοντολογία εν λόγω φήμη καλλιεργήθηκε και δημοσιοποιήθηκε, ο ΑΝΤ1 δεν διέψευσε ή ξεκαθάρισε ποτέ και με κανέναν τρόπο ότι οι αποφάσεις αυτές ήταν δικές του, όπως θεωρώ πως όφειλε να πράξει τη στιγμή που δημοσίως χρεώνονταν σε kanakisέναν συνεργάτη του. Αντιθέτως, ακόμα και ενεργά, συνέβαλε στο να δημιουργηθεί και να πάρει μεγαλύτερες διαστάσεις η ψευδής αυτή φήμη, πως δηλαδή συγκεκριμένες επιλογές που αποκλειστικά το ίδιο το κανάλι έκανε και εφάρμοσε σχετικά με πρόσωπα και εκπομπές της περσινής αλλά και της φετινής σεζόν ήταν δικές μου επιλογές ή εισηγήσεις (!!!)».

Να θυμίσουμε πως τέλη Σεπτεμβρίου η Φαίη Σκορδά από τον αέρα του «Πρωινού» πήρε το… όπλο της για να υπερασπιστεί τον Γιώργο Λιάγκα, που παραμένει χωρίς εκπομπή από πέρυσι τον Ιανουάριο, όταν κόπηκε η εκπομπή του «Late Night». H πρώην σύζυγος του παρουσιαστή «φωτογράφισε» τότε τον Αντώνη Κανάκη ως υπαίτιο για την τροπή που πήραν τα πράγματα – και δεν ήταν η μόνη. 

«Σχετικά με τον Γιώργο, επειδή βρισκόμαστε και στον ΑΝΤ1, δεν ξέρω πώς να πω αυτά που θέλω να πω. Εχει να κάνει με επιλογές που πραγματικά δεν ξέρω από πού προήλθαν» είπε με νόημα η παρουσιάστρια και τόνισε πόσο τιμά τα συμβόλαιά του ο Λιάγκας. Κάνοντας αναφορά στο «Late Night» και στο γεγονός ότι κόπηκε ενώ έκανε 26% μέσο όρο, η Φαίη σχολίασε: «Πραγματικά έχω ένα ερωτηματικό ποιος και γιατί. Και μετά ήρθαν και κάτι δελτία Τύπου… Το θεωρώ πολύ φτηνό!». Σ’ αυτές τις… φήμες αναφέρεται στην επιστολή του ο Mr Ράδιο Αρβύλα, ο οποίος κλείνοντας ευχαριστεί ανθρώπους από το κανάλι με τους οποίους συνεργάστηκε για 21 χρόνια. «Ασχέτως με όλα όσα με οδήγησαν στην απόφασή μου αυτή, ένα μεγάλο ευχαριστώ οφείλω στον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1 και στον Θοδωρή Κυριακού» σημειώνει.

Νομικές ενέργειες

Λίγες ώρες μετά τη δημοσιοποίηση της επιστολής άνθρωπος από το περιβάλλον του παρουσιαστή μίλησε στην «Espresso» και μας ενημέρωσε ότι ο Αντώνης Κανάκης σκοπεύει να προχωρήσει άμεσα σε νομικές ενέργειες, καταγγέλλοντας το συμβόλαιό του για απαξίωση της προσωπικότητάς του και για διάρρηξη εμπιστοσύνης. Σύμφωνα με τον ίδιο άνθρωπο, καθ’ όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού, ο Θεσσαλονικιός παρουσιαστής έστελνε mails και μηνύματα στους ιθύνοντες του ΑΝΤ1 εκφράζοντάς τους τη δυσαρέσκειά του για τις φήμες που κυκλοφορούσαν για εκείνον, γράφοντας χαρακτηριστικά: «Εγώ δεν τρώω ανθρώπους! Προστατέψτε με, σας παρακαλώ!». Ωστόσο, παρά τις διαβεβαιώσεις, δεν έγινε τίποτα. «Το γεγονός ότι τον “φωτογράφισε” η Φαίη Σκορδά ήταν απλώς το κερασάκι στην τούρτα» μας είπε ο ίδιος άνθρωπος. Από την πλευρά του ο ΑΝΤ1 αναφέρθηκε στη λύση της συνεργασίας τους με μια λιτή ανακοίνωση: «Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά τον Αντώνη Κανάκη για όλα όσα έχει προσφέρει στο κανάλι αυτά τα 21 πολύ δημιουργικά και ευτυχισμένα χρόνια».

Ωστόσο, βασικό στέλεχος του ΑΝΤ1 είπε αποκλειστικά στην «Espresso» ότι η ανακοίνωση του σταθμού για την παραίτηση του Αντώνη Κανάκη, που στάλθηκε στα ΜΜΕ, δεν αποδίδει το πραγματικό… κλίμα στη σχέση των δύο πλευρών.

Νέες αρμοδιότητες

Οπως μας τόνισε, «παρά τη συμβατική υποχρέωση του παρουσιαστή να προτείνει ιδέες για τη διαμόρφωση της μεταμεσονύκτιας ζώνης, όπως όφειλε με τις νέες αρμοδιότητες που του δόθηκαν στις 22 Φεβρουαρίου 2018, εκείνος δεν είχε καταθέσει καμία πρόταση μέχρι και σήμερα. Τη στιγμή μάλιστα που το τελευταίο διάστημα εκφράζονταν προβληματισμοί ως προς τις επιλογές προσώπων και εκπομπών για τη late night ζώνη του σταθμού, ο Αντώνης Κανάκης κρατούσε σιγή ιχθύος». Οπως πρόσθεσε μάλιστα η ίδια πηγή, «ο σταθμός είχε μια διαχρονική δυσφορία για την καθυστερημένη έναρξη των εκπομπών του Αντώνη Κανάκη, η οποία προκαλούσε προβλήματα στη ροή του προγράμματος και στη σταθερή συνήθεια που έπρεπε να καλλιεργήσει η εκπομπή με τους τηλεθεατές». Πάντως, σύμφωνα με την ίδια πηγή, η λύση της συνεργασίας του Αντώνη Κανάκη με τον ΑΝΤ1 δεν έχει διαταράξει τις ανθρώπινες σχέσεις, αλλά μόνο τις επαγγελματικές. «Ο ΑΝΤ1 έχει μάθει να δίνει αξία στα συμβόλαια με τους συνεργάτες του» μας υπογράμμισε το στέλεχος του σταθμού. Πάντως πληροφορίες της «Espresso» θέλουν τον Αντώνη Κανάκη λίγες ώρες μετά τη δημοσιοποίηση της ανακοίνωσης για το «διαζύγιό» του από τον ΑΝΤ1 να δέχτηκε προφορικά προτάσεις όχι από έναν, αλλά από τρεις άλλους τηλεοπτικούς σταθμούς.

Διαβάστε παρακάτω τη συνέχεια: 

offer

ΤΟ «ΚΟΜΦΟΥΖΙΟ», ΟΙ «ΑΜΑΝ» ΚΑΙ ΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΛΑΤΣΙΟ

Ο Αντώνης Κανάκης παραμένει στην πρώτη γραμμή της τηλεόρασης για περίπου 25 χρόνια, χάρη στο ασυμβίβαστο του χαρακτήρα του. Δεν υπηρέτησε ποτέ το savoir vivre του θεάματος κι αυτό τον έκανε πολύ αγαπητό στο νεανικό κοινό. Ο «επαναστάτης χωρίς αιτία» άρχισε την καριέρα του το 1994 από την ΕΡΤ3, κατέχοντας ηγετική θέση στην παρέα της εκπομπής «Κομφούζιο» με τον Αντώνη Παραρά και τον Σωτήρη Βαρκάρο και λίγο αργότερα τον Σωτήρη Καλυβάτση, που ήρθε και «κούμπωσε» με το χιούμορ του.

Το 1995 το Star τούς έκανε πρόταση να κατεβούν στην Αθήνα και η «τρελοπαρέα» άρπαξε την ευκαιρία παρουσιάζοντας για σχεδόν δύο χρόνια live εκπομπές το Σαββατοκύριακο.

Ο Παραράς

Το κόνσεπτ «σάρωσε» σε τηλεθεάσεις, μέχρι που συνέβη το αναπάντεχο: τον Φεβρουάριο του 1997 ο Αντώνης Παραράς «έφυγε» από λευχαιμία. Η απώλειά του ήταν ισχυρό συναισθηματικό πλήγμα για τον Κανάκη και, όταν κατόπιν πήρε μετεγγραφή στο Mega, ονόμασε την εκπομπή «Α.Μ.Α.Ν.», με τον αστικό μύθο να μεταφράζει το ακρωνύμιο σε «Αντώνη Μας Αφησες Νωρίς», χωρίς όμως ποτέ να επιβεβαιωθεί από εκείνον.

Ο Γιάννης Λάτσιος, διευθυντής προγράμματος τότε στον ΑΝΤ1, έκανε μυστικές επαφές με τον Θεσσαλονικιό παρουσιαστή και πέτυχε τη μετεγγραφή του στο κανάλι του Μίνωα Κυριακού εξασφαλίζοντας την παραμονή του επί μακρόν!

Χωριστοί δρόμοι

Ηταν μεγάλη επιτυχία του ισχυρού άνδρα των media και μελλοντικά οι δυο τους θα γίνονταν φίλοι. Ποδαρικό στον ΑΝΤ1 έκαναν με το «Αμάν τα καθάρματα», που όμως κόπηκε στις 10 εκπομπές. Το 2002-2003 επανήλθαν οι «Α.Μ.Α.Ν» παρουσιάζοντας έκτακτα επεισόδια. Τον Ιούλιο του 2003 ο Σωτήρης Καλυβάτσης είχε μια περιπέτεια με τον νόμο, για την οποία αθωώθηκε, αλλά με τον Κανάκη τράβηξαν χωριστούς δρόμους. Κανείς ποτέ δεν έμαθε αν αυτή ήταν η αιτία που δεν μιλούν μέχρι σήμερα.

Το 2008 έκανε πρεμιέρα στο κανάλι του Αμαρουσίου το «Ράδιο Αρβύλα» που τίναξε την μπάνκα στον αέρα! Εντεκα σεζόν κράτησε η επιτυχία, μια και η μεταμεσονύκτια εκπομπή έγινε λατρεία!

Ο Αντώνης Κανάκης παρέμεινε στον ΑΝΤ1 και μετά τη φυγή του Γιάννη Λάτσιου και το 2018 παρουσίασε μια εκπομπή λόγου, το «Βινύλιο,» που εκείνος την πίστευε πολύ, αλλά το κοινό δεν είχε την ίδια γνώμη.

radio arvyla

{{-PCOUNT-}}27{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Η γαλαζοαίματη Ολυμπία και η «χρυσή» κληρονόμος Ευγενία Νιάρχου έβαλαν στο μάτι τον ίδιο άντρα

Η πρόσφατη «γκράντε» εμφάνιση της πριγκίπισσας Ολυμπίας, κόρης του...

Σάλος με τους «ΛΟΑΤΚΙ ήρωες» του 1821 – Ακυρώθηκε το πάρτι-παρωδία σε gay club της Αθήνας

Την ηρωίδα της Επανάστασης του 1821 Λασκαρίνα Μπουμπουλίνα χλευάζει...

Ποια είναι η Στέλλα Κοσμοπούλου, που τρέλανε κόσμο με το τσιφτετέλι της στο «Σάββατο με φίλους»

Χαράς ευαγγέλια στην εκπομπή του Χρήστου Φερεντίνου τα βράδια...

Φωτογράφος ήρθε μια ανάσα με τον φακό της με το φερόμενο ως τέρας του Λοχ Νες

Την πιο καθαρή και πιο κοντινή φωτογραφία από το...