Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Η Μέριλιν των ουσιών

Βαθιά βυθισμένο στην κόλαση της ηρωίνης ήταν μοντέλο που...

Οι αθέατοι γαμομπελάδες του «Μπόρατ»

Προβλήματα που «σέρνονταν» για χρόνια κρύβονται πίσω από το...

Η επιστολή του «σφαγέα» των Αγίων Αναργύρων στην άτυχη Κυριακή

Ανατριχίλα προκαλεί το περιεχόμενο μιας από τις επιστολές που...

Selfie θανάτου για αισθητικό

Μια selfie κόστισε τη ζωή σε Ρωσίδα αισθητικό με...

Δύσκολες ώρες στο νοσοκομείο για τον Καλφαγιάννη μετά το τροχαίο-σοκ

❱❱ Ράκος ο ηθοποιός Λεωνίδας Καλφαγιάννης στο κρεβάτι του ΚΑΤ, περιμένοντας να χειρουργηθεί έπειτα από το σοβαρό τροχαίοΑπό τη
Μαρία Μεϊμάρη

Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση και με φρικτούς πόνους εξακολουθεί να νοσηλεύεται ο ηθοποιός Λεωνίδας Καλφαγιάννης στο δωμάτιο του ΚΑΤ, όπου μεταφέρθηκε μετά το σοβαρό τροχαίο που είχε με τη μηχανή του επί της οδού Πανόρμου την Τετάρτη, όπως αποκάλυψε σε δηλώσεις του ο πατέρας του.

Αν και οι γιατροί χορηγούν παυσίπονα στον γοητευτικό ηθοποιό, συνεχίζει να υποφέρει από αφόρητους πόνους και στα δυο του πόδια, με αποτέλεσμα να έχει γίνει ψυχολογικό ράκος.

Ωστόσο, είναι αναγκασμένος να υπομείνει το μαρτύριο της αναμονής, έως ότου οι θεράποντες γιατροί αποφασίσουν πότε θα υποβληθεί στην πρώτη από μια σειρά χειρουργικές επεμβάσεις. Ολα αυτά έχουν τσακίσει τα νεύρα του μηχανόβιου ηθοποιού, που παρηγορείται αυτές τις δύσκολες ώρες από τους αγαπημένους του ανθρώπους.

7 f3 4145337«Ψυχολογικά, είναι χάλια, γιατί πονάει πολύ και κάθε μισή ώρα ζητάει παυσίπονο. Οι γιατροί βάζουν, αλλά δεν τον πιάνουν…» δήλωσε ο πατέρας του 37χρονου και πρόεδρος της ΠΟΣΠΕΡΤ Παναγιώτης Καλφαγιάννης, προσθέτοντας ότι ο γιος του θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση στα πόδια μόλις υποχωρήσουν τα αιματώματα που έχει: «Θα τον χειρουργούσαν και χθες, αλλά επειδή η αξονική έδειξε ότι έχει πολλά αιματώματα, οι γιατροί θα πρέπει να περιμένουν για να προχωρήσουν σε εγχείρηση». Πρόσθεσε δε ότι αυτό θα γίνει πιθανότατα την ερχόμενη Δευτέρα ή Τρίτη. «Είναι ένα γεγονός που συμβαίνει σε όλους όσοι καβαλάμε μηχανές. Ευτυχώς, φορούσε κράνος και δεν χτύπησε πουθενά αλλού…» κατέληξε ο Παναγιώτης Καλφαγιάννης.

Ο 37χρονος ηθοποιός, ο οποίος συστήθηκε στο κοινό από τη συμμετοχή του σε διαφήμιση γνωστής εταιρίας κινητής τηλεφωνίας, αλλά έγινε ευρύτερα γνωστός από τον ρόλο στη σειρά «Κάτω Παρτάλι», κατευθυνόταν το μεσημέρι της Τετάρτης με τη μηχανή του στο γύρισμα για τη νέα σειρά του τηλεοπτικού σταθμού Open στην οποία πρωταγωνιστεί, όταν φρέναρε ξαφνικά μπροστά του ένα όχημα. 

Προσπάθησε να αντιδράσει, όμως τα φρένα δεν έπιασαν, καθώς το οδόστρωμα ήταν βρεγμένο, και έπεσε πάνω στο προπορευόμενο όχημα, με αποτέλεσμα να υποστεί κατάγματα στο μηριαίο οστό του αριστερού ποδιού του και στη δεξιά κνήμη.

offer

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Παράταση για τον «Ασχημο»

Με περισσότερες από 120 παραστάσεις από την αρχή της...

Και η Καίτη Κουτσολιούτσου δήλωσε άγνοια για το σκάνδαλο της εταιρίας, την οποία μιμήθηκε και η Hermès

Δημιουργική… έμπνευση ακόμη και στον οίκο Hermès είχαν προκαλέσει...

Αστραψαν τα φλας στη βράβευση επιτυχημένων επιχειρηματιών και δημόσιων προσώπων της Θεσσαλονίκης

Επιτυχημένοι επιχειρηματίες και δημόσια πρόσωπα της Θεσσαλονίκης βραβεύτηκαν στο...

ΗΠΑ: Ζευγάρι αδιανόητης διαστροφής

Παντρεμένη νοσοκόμα και ο σύζυγός της, που έχουν δύο...

Η «καταραμένη» φαμίλια της Ηλιούπολης: Εκτέλεσε τη μάνα του με καραμπίνα και αυτοκτόνησε

Δολοφονία και αυτοχειρία φαίνεται πως είναι το επικρατέστερο σενάριο...

Κατερίνα Λιόλιου: Αυτός είναι ο νέος της σύντροφος

Το «Κατερινάκι του» είναι η αγάπη του! Το τελευταίο...