Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Τζορτζ Κρίστι: Ο ομογενής ήταν για δεκαετίες αρχηγός λέσχης των Hells Angels

Ομογενής στις ΗΠΑ που επί 40 χρόνια υπήρξε αρχηγός...

«Εκαψαν» την Πισπιρίγκου με τις καταθέσεις τους οι τρεις νοσηλεύτριες του νοσοκομείου...

«Φωτιά» για τη Ρούλα Πισπιρίγκου ήταν οι καταθέσεις που...

Αλμπέρτο Εσκενάζη: Ζεν πρεμιέ στο πλευρό του Κόκκαλη!

Ο 72χρονος ηθοποιός Αλμπέρτο Εσκενάζη είναι υποψήφιος ευρωβουλευτής με...

Anchorwoman η… Μαντόνα!

❱❱ Το σχόλιο του Πέτρου Μπούτου για την «πρώτη» της Στάη στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του OpenΠρεμιέρα για το Open με τεχνικά προβλήματα, ξαφνικές αλλαγές, ακυρώσεις εκπομπών και μια Ελλη Στάη ίδια η… Μαντόνα! Η άνκοργουμαν βγήκε υπέρλαμπρη στο πρώτο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του νεοσύστατου καναλιού από το φουτουριστικό και πολλών τετραγωνικών στούντιο της Παιανίας.

Χωρίς υπερβολές στο μακιγιάζ, η «σιδηρά κυρία» της ενημέρωσης έκανε αίσθηση με τη φρεσκάδα του προσώπου της, που δεν είχε ούτε μία ρυτίδα! Η αψεγάδιαστη εικόνα της σχολιάστηκε από τον πρώην διευθυντή προγράμματος του Mega Πέτρο Μπούτο, ο οποίος με μια ανάρτηση στην προσωπική σελίδα του στο facebook σχολίασε: «Μεγάλη επιτυχία του Open TV να λέει τις ειδήσεις η Μαντόνα».

Στο δελτίο ειδήσεων, που είχε και «δόσεις» παρουσίασης προγράμματος, η Ελλη Στάη καλωσόρισε τον σκηνοθέτη Πάνο Κοκκινόπουλο, ο οποίος μίλησε για τη νέα σειρά του με τίτλο «Ου φονεύσεις»!

Επειτα έγινε σύνδεση με τη δημοσιογράφο Λίνα Δρούγκα, η οποία ξενάγησε τους τηλεθεατές στο απέραντο γραφείο σύνταξης ειδήσεων, με φόντο δεκάδες δημοσιογράφους σε εργασιακό… οργασμό! Ούτε «παράθυρα» ούτε ζωντανές συνδέσεις ούτε πολιτικές αντιπαραθέσεις στο «τραπέζι της Ελλης», και αυτό εξαιτίας των δεκάδων τεχνικών προβλημάτων που υπάρχουν ακόμη στο κανάλι και γνωστοποίησε πρώτη η «Espresso» πριν από λίγες ημέρες με αποκλειστικό ρεπορτάζ.

Η επιβεβαίωσή μας ήρθε… διπλή, καθώς το ίδιο βράδυ το κανάλι «φρέναρε» όλες τις ενημερωτικές πρωινές και μεσημεριανές εκπομπές που ήταν προγραμματισμένες να κάνουν πρεμιέρα χθες, Πέμπτη. Και έτσι, στη θέση του «Ωρα Ελλάδος» με τον Ιορδάνη Χασαπόπουλο οι τηλεθεατές είδαν με έκπληξη τη Γεωργία Βασιλειάδου στην ταινία «Οι γαμπροί της Ευτυχίας»!

Η Κατερίνα Καινούργιου στάθηκε από τις τυχερές και καλημέρισε το κοινό της στις 09.45 με το «Ευτυχείτε». Η αγχωμένη παρουσιάστρια βγήκε στον «αέρα» από ένα τεράστιο πλατό γεμάτο μπαλόνια, παραπέμποντας σε εκείνο της Ρούλας Κορομηλά στο σόου «Μπράβο!», με τις αδελφές Ράντη στο ρεπορτάζ αρκετά μακριά της και όρθιες σαν να ήταν τιμωρία. 

«Κερασάκι στην τούρτα» η παρουσία dj με την κονσόλα του στο κέντρο του στούντιο. Φυσικά, δεν έλειψαν και εκεί τα τεχνικά προβλήματα… Η παρουσιάστρια προλόγισε το αποκλειστικό θέμα για τον γάμο του αδελφού του Παντελή Παντελίδη και όταν αυτό έπαιξε στον αέρα, δεν είχε ήχο! Η ίδια, πάντως, πήρε πάνω της τα τεχνικά θέματα του καναλιού λέγοντας όλο γλύκα: «Συγχωρήστε μας, σε λίγες ημέρες θα έχουμε ξεπεράσει όλα τα προβλήματα»!

Περίμεναν υψηλότερες… πτήσεις

Συγκρατημένα ήταν τα χαμόγελα για τα νούμερα τηλεθέασης του πρώτου δελτίου ειδήσεων του Open, με οικοδέσποινα την Ελλη Στάη. H πρεμιέρα του καναλιού έγινε την Τετάρτη το βράδυ, με τη ναυαρχίδα του σταθμού -τις ειδήσεις- να σημειώνει μέσο όρο τηλεθέασης 11,4% στο γενικό σύνολο και 13,2% στο δυναμικό κοινό. Τα ποσοστά φαίνεται να ικανοποιούν το κανάλι, αν και στην πολυδιαφημισμένη πρεμιέρα θα ήθελαν να είχαν σημειώσει υψηλότερες… πτήσεις.

Την υπόλοιπη βραδιά (20.00-23.59) το πρόγραμμα σημείωσε 9,6% στο δυναμικό κοινό, ενώ μία ημέρα πριν, στην ίδια ζώνη, το κανάλι είχε κάνει 7,6% στο αντίστοιχο κοινό.

offer

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Μπηχτές Μαραντίνη για χωρισμό και συνεπιμέλεια

Ο Θοδωρής Μαραντίνης έδωσε συνέντευξη στη «Real Life», μίλησε...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Ανδρέας Ανδρεόπουλος: Ο ηθοποιός άφησε το Σπίτι του Ηθοποιού και στέκεται πάλι όρθιος

Νέα ζωή για τον Τίμο Δράκο της θρυλικής τηλεοπτικής...

Η Πωλίνα Σανταλοβάκη έδωσε σημεία ζωής

Ενώ είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας η...

«Ξαπλώπουλος και σία» για τους αστυνομικούς στις Φυλακές Μαλανδρίνου

Ζωή και κότα εμφανίζονται να κάνουν όλοι οι αστυνομικοί...