Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...

Γιάννης Καλλιάνος: Το οικογενειακό δράμα πίσω από τον χαμό-θρίλερ του πατέρα...

Χάθηκαν το πρωινό της Πέμπτης οι ελπίδες του βουλευτή...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Παρασκευή 26 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Οι πιέσεις που δέχεστε προκαλούνται από εξωγενείς παράγοντες....

Love is in the air: Είπε το «ναι» την ώρα της πτήσης

Η αγάπη σε κάνει να πετάς στα σύννεφα, οπότε...

Ο τρόμος των Διδύμων και το άγχος του Λέοντα

❱❱ Η ανησυχία του Κριού, η αγωνία του Καρκίνου, η ανασφάλεια του Ζυγού, το «κόλλημα» του Τοξότη και το πρόβλημα του ΑιγόκερουΑΠΟ ΤΟΝ
ΒΑΣΙΛΗ ΧΟΝΔΡΟΓΙΑΝΝΗ

Κάθε ζώδιο έχει τον δικό του, πολύ ξεχωριστό φόβο, επισημαίνει αστρολόγος διασήμων από την Αυστραλία.

Μάλιστα, η Κέλι Φοξ δεν περιορίζεται μόνο στο να τους αποκαλύψει έναν έναν με τη βοήθεια των άστρων, αλλά προτείνει στα ζώδια και τον καλύτερο τρόπο ώστε να τους ξεπεράσουν.
Ο Κριός, για παράδειγμα, όπως εξήγησε στην «Daily Mail» η Φοξ, φοβάται μήπως κάποιος τον «καθυποτάξει» αποκτώντας κυριαρχική θέση. Για να το ξεπεράσει η ειδικός συμβουλεύει να μη βλέπει τα πάντα σαν μάχη που θα κερδίσει ή θα χάσει. Ο Ταύρος, από την άλλη, φοβάται μήπως χάσει τα υλικά αγαθά που έχει αποκτήσει με κόπο, καθώς του δίνουν ασφάλεια.

Συζητήσεις

Η αστρολόγος θεωρεί ότι καλό θα ήταν να αποδεχτεί πως τίποτε στη ζωή δεν είναι μόνιμο. Αυτό που τρομάζει περισσότερο τους Διδύμους, που θέλουν πάντα να κάνουν ενδιαφέρουσες συζητήσεις, είναι μήπως τα άτομα που συναναστρέφονται τους αγνοήσουν. Γι’ αυτό η Φοξ τούς προτείνει να γίνουν πιο επιλεκτικοί στους ανθρώπους.

Η εγκατάλειψη φοβίζει τους Καρκίνους, οι οποίοι ανήκουν σε ένα πολύ δοτικό και προστατευτικό ζώδιο, που προτιμούν να είναι σε μια σταθερή σχέση. Για να «θωρακιστούν» η Φοξ τούς συμβουλεύει να μην αναζητούν πάντα την αποδοχή των άλλων.

Ο Λέων, που λατρεύει να ξεχωρίζει, φοβάται όσο τίποτε άλλο μήπως ταπεινωθεί μπροστά σε άλλους. Η αστρολόγος θυμίζει στο ζώδιο ότι ο κόσμος συνηθίζει να ξεχνάει γρήγορα, κάτι που ισχύει ακόμη και για τις… άσχημες φιγούρες. Ο μεγαλύτερος φόβος του Παρθένου είναι μήπως φανεί ότι δεν είναι ικανός να κάνει τη δουλειά που του έχει ανατεθεί. Για να τον ξεπεράσει καλό θα ήταν, σύμφωνα με τη Φοξ, να συνειδητοποιήσει ότι κανείς δεν είναι τέλειος.

Η μοναξιά τρομάζει τον Ζυγό καθώς νιώθει μεγάλη ανάγκη να είναι σε μια σχέση που προσφέρει ασφάλεια. Η αστρολόγος πιστεύει ότι, όταν αντιληφθεί πως μπορεί να στηρίζεται στον εαυτό του, θα αφήσει πίσω του τον φόβο. Το ενδεχόμενο να τον προδώσουν οι άνθρωποι που έχει κοντά του κάνει τον Σκορπιό να τρέμει. Μπορεί να ξεπεράσει αυτόν τον φόβο, σύμφωνα με τη Φοξ, αν μάθει ότι η εμπιστοσύνη και η αγάπη δεν έχουν ημερομηνία λήξης.

Εξερευνήσεις

Ο Τοξότης ζει για να ανακαλύπτει τον κόσμο και να αποκτά νέες εμπειρίες, κατά συνέπεια αυτό που φοβάται πιο πολύ είναι μήπως κολλήσει σε μια κατάσταση. Η αστρολόγος σημειώνει ότι ένα «σταθερό μέρος» μπορεί να μετατραπεί σε λιμάνι για εξερευνήσεις. Το ενδεχόμενο να αποκτήσει κακή φήμη τρομοκρατεί κυριολεκτικά τον Αιγόκερο, ο οποίος θέλει να περιβάλλεται από αίγλη και κοινωνική καταξίωση. Η Φοξ τον συμβουλεύει να αποδεχτεί ότι στον δρόμο για την επιτυχία δεν μπορεί να ικανοποιήσει κανείς τους πάντες.

Η μετριότητα φοβίζει περισσότερο από καθετί άλλο τον Υδροχόο, ο οποίος θέλει να αριστεύει πάντα και αναζητάει το καινοτόμο, καθώς οραματίζεται να αλλάξει τον κόσμο. Για να αποβάλει τον φόβο καλό θα ήταν να αποδεχτεί ότι καθένας είναι ξεχωριστός. «Η κριτική, οι περιορισμοί, οι ευθύνες και η αντιμετώπιση της ψυχρής, σκληρής αλήθειας τρομοκρατούν τους Ιχθύες, οι οποίοι θα προτιμούσαν να υποχωρήσουν από τον πραγματικό κόσμο στη φαντασία τους» λέει η Φοξ, η οποία τους συστήνει να αποδεχτούν την πραγματικότητα έτσι όπως είναι.

offer

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Οι καλεσμένες στην επίδειξη του Paris Valtadoros «έσβησαν» τα μοντέλα

Fashion show και στο... front row παρατηρήθηκε στην επίδειξη...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...