Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Tρεις τελευταίες παραστάσεις από τον Διονύση Ζάχο στο Mayor

Επιστρέφει, ύστερα από μια μικρή παύση, ο Διονύσης Ζάχος...

Η κίνηση στα social media από Λάλο και Μαυρίδου που επιβεβαιώνει την...

Το αποκλειστικό πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της «Espresso» για τον χωρισμό-βόμβα...

Είναι πολλά τα λεφτά για το «GNTM», Ηλιάνα

Μαύρες πλερέζες... για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, καθώς το «GNTM»...

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

Πένυ Σκάρου: Θα μπορούσα να ερωτευτώ έναν ομοφυλόφιλο

❱❱ Η Πένυ Σκάρου μιλάει έξω από τα δόντια για τον αποκλεισμό της από εκπομπές, αλλά και το άδοξο τέλος της τελευταίας σχέσης τηςΑπό τον
ΑΛΚΙΝΟΟ ΜΠΟΥΝΙΑ

Η Πένυ Σκάρου φωτογραφίζεται για την «Espresso», έχοντας σε πρώτο πλάνο το τεχνητό πόδι που φοράει και υπάρχει λόγος που το τολμά! «Θέλω να περάσω ένα θετικό μήνυμα σε όσους έχουν κάποιο πρόβλημα, ό,τι και να ’ναι αυτό – αναπηρία, AIDS, διάφορες αρρώστιες: να μην κρύβονται!

Ετσι μόνο μπορούν να απελευθερωθούν από τις αρνητικές σκέψεις και να νιώσουν καλύτερα. Αμα το πεις θα βοηθήσεις κι άλλους ανθρώπους.

Και βέβαια όλα αυτά τα κάνω πρώτα από όλα για τη δική μου ψυχική υγεία» εξομολογείται η τραγουδίστρια, η οποία πριν από τέσσερα χρόνια έχασε το πόδι της σε τροχαίο, αλλά δεν το έβαλε κάτω… 

4689 stelios rokos eleni gofa 2172018Σήμερα ποζάρει με αυτοπεποίθηση στον φακό της συζύγου του Στέλιου Ρόκκου, Λελέ Γκόφα και νιώθει λυτρωτικά. «Στη μια φωτογραφία κρύβω το πρόσωπό μου για να φανεί το τεχνητό μέλος και στην άλλη βγαίνω χωρίς το τεχνητό μέλος, κάτι που κάνω πρώτη φορά. Ευχαριστώ πολύ τη Λελέ, που έβαλε όλο της το ταλέντο στη φωτογραφία για να υλοποιηθεί αυτή η κοινή ιδέα μας» μας λέει και στη συνέχεια αναφέρεται στον ρατσισμό που βιώνει από μερίδα ανθρώπων, στην τελευταία σχέση της που τελείωσε άδοξα, αλλά και στο γεγονός ότι θα μπορούσε να ερωτευτεί έναν γκέι…

Σε δημιουργική φάση

Με την Πένυ συναντηθήκαμε σε γνωστό καφέ κοντά στο Καλλιμάρμαρο, που για να το προσεγγίσεις χρειάζεται να κατέβεις αρκετά σκαλιά. Ηρθε στο ραντεβού οδηγώντας η ίδια το αυτοκίνητό της και με μεγάλη άνεση κατέβηκε τα σκαλιά κρατώντας στην αγκαλιά της τον Μαρόν, το μικρόσωμο και πολύ χαριτωμένο σκυλάκι της. «Διανύω μια πολύ δημιουργική φάση» μας λέει κι αυτό φαίνεται στο λαμπερό βλέμμα της. «Πέρασα τα ζόρια μου και τώρα είμαι καλά. Γενικότερα έχω μάθει στη ζωή μου να ξεπερνάω τις δυσκολίες και πηγαίνω παρακάτω, ελεύθερη κι ωραία. Αρκεί να μη μου κάνουν πράγματα στα οποία δεν μπορώ να αντεπεξέλθω, λόγω της σημερινής μου κατάστασης, που, όπως και να το κάνουμε, έχει τις δυσκολίες της».

3 4

Τι εννοεί, άραγε; «Με το τεχνητό πόδι -όσο κι αν πλέον το φοράω και προχωράω όσο καλύτερα γίνεται- υπάρχει ο κίνδυνος να πέσω. Ευτυχώς που έχω βρει τα κόλπα και κινούμαι με επιδεξιότητα κασκαντέρ, για να μπορώ σε περίπτωση πτώσης να πιαστώ από κάπου. Σ’ το λέω αυτό, γιατί όσο και τελευταίας τεχνολογίας να είναι το τεχνητό μέλος μου -και γι’ αυτό ευχαριστώ τον Αγγελο Χρονόπουλο και την εταιρία Rehab line, που μου συμπαραστέκονται από την πρώτη στιγμή- δεν σημαίνει ότι μπορώ και να τρέξω ως σπρίντερ… Μάλιστα, ό,τι χειρότερο έχω ζήσει σε μια σχέση ήταν, όταν πάνω σε καβγά με τον σύντροφό μου, έτρεξε για να φύγει κι εγώ δεν μπόρεσα να τρέξω για να τον κρατήσω» μας εκμυστηρεύεται. Μιλάει, όμως, και για ρατσισμό: «Υπάρχουν άνθρωποι που με βλέπουν με ρατσιστικό τρόπο και αντιδρούν ανάλογα. Μερικοί, μάλιστα, δεν μπορούν ούτε να με χαιρετήσουν, επειδή έχω κομμένο πόδι, λες κι έχω λέπρα… Μάλιστα ανάμεσα σε αυτούς είναι και άτομα που κάνουν εκπομπές στην τηλεόραση και δεν με θέλουν ως προσκεκλημένη τους. Δυστυχώς, δεν αλλάζει ο κόσμος: είναι κομπλεξικός και ρατσιστής απέναντι στα άτομα με αναπηρίες» διαπιστώνει και συμπληρώνει αγανακτισμένη: «Ρε φίλε, με ενοχλεί πολύ η υποκρισία των ανθρώπων. Το να λένε άλλα μπροστά σου κι άλλα από πίσω σου. Τώρα όμως έχω αρχίσει να καταλαβαίνω τους ανθρώπους. Παλιότερα ήμουν μωροπίστευτη».

Αναρωτιόμαστε μήπως οι γύρω θεωρούν ότι… προβάλλει το πρόβλημά της και γι’ αυτό μπορεί να αντιδρούν με αυτόν τον τρόπο. «Δεν κατάλαβα! Αυτή πλέον είμαι εγώ και δεν το επέλεξα να χάσω το ένα μου πόδι» μας λέει οργισμένη. 

«Πάντως, αν εννοούν ότι το χρησιμοποιώ για διαφημιστικούς λόγους, θα απαντήσω ότι δεν βγαίνω στα ΜΜΕ για να βγάλω το δράμα μου με το πόδι μου -άλλωστε, όπως βλέπετε, δεν κλαίγομαι κιόλας-, αλλά για τη δουλειά μου. Ξεχνούν ότι ήμουν τραγουδίστρια και μουσικός πριν από το ατύχημα και είτε το θέλουμε είτε όχι, πλέον αυτή είμαι εγώ: με ένα κανονικό κι ένα τεχνητό πόδι. Σε όποιον αρέσω! Και, ευτυχώς, έχω ερωτικές επιτυχίες (σ.σ.: γέλια). Σε αυτόν τον τομέα δεν αντιμετωπίζω προβλήματα» αναφέρει.

Διαβάστε παρακάτω τη συνέχεια: 

offer

«ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΕΡΩΤΕΥΤΩ ΕΝΑΝ ΓΚΕΙ»

Η Πένυ χαίρεται να βλέπει ερωτευμένα ζευγάρια και μιλάει με τα καλύτερα λόγια για το ειδύλλιο της Ελένης Χατζίδου με τον φίλο της Ετεοκλή Παύλου, που επίσης φοράει τεχνητό πόδι. «Η Ελενα είναι πολύ καλό παιδί και ο Ετεοκλής ήταν δίπλα μου όταν είχα πάθει το ατύχημα. Ερχόταν σπίτι, μου έφερνε καφέ. Είναι μια πολύ ωραία σχέση δύο καλών παιδιών» τονίζει και μιλά για τη δική της προσωπική ζωή: «Δεν με σκέφτομαι με παιδιά και με γάμους.

Ειδικά ύστερα από την τελευταία μου σχέση, που τα έδωσα όλα και τελικά ανταμείφθηκα με ένα… άδειασμα. Το λάθος μου είναι ότι είχα τυφλωθεί από έρωτα. Πάντως, αν θα μου έβγαινε, θα μπορούσα να ερωτευτώ έναν γκέι, γιατί ερωτεύεσαι τον άνθρωπο και όχι τη σεξουαλική του ταυτότητα. Δεν θα με ενδιέφερε πώς με βλέπουν οι γύρω μου.

zak3 1

Αλλωστε είμαι πάρα πολύ φιλική με τους γκέι και ανάμεσά τους είναι και πάρα πολλοί θαυμαστές μου, αλλά και φίλοι μου» μας λέει και αναφέρεται και στον Ζακ Κωστόπουλο. «Λυπήθηκα πολύ για το άσχημο τέλος του. Τον ήξερα, είχε έρθει σε ένα μαγαζί όπου εμφανιζόμουν, αλλά τον ήξερα και ως drag queen με το όνομα Ζάκι Ο. Δεν του άξιζε αυτό το τέλος, να τον ποδοπατούν και ο κόσμος να παρακολουθεί, λες και επρόκειτο για ρωμαϊκού τύπου θέαμα στο Κολοσσαίο».

{{-PCOUNT-}}19{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Σάλος στη Μύκονο με τη θαμμένη εκκλησία σε έκταση ιδιοκτησίας των Ρέμου και Πηλαδάκη

Αλγεινή εντύπωση και έντονες αντιδράσεις προκαλεί η είδηση ότι...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....