Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024

Η Μαρίνα Σάττι μίλησε για όλους και για όλα πριν από...

«Ζαριά» με τους δημοσιογράφους έριξε η Μαρίνα Σάττι και......

Το φιλί στο στόμα της Βίσση και του ΛεΠα στην πίστα 35...

Η φιλία, η σχέση, η εκτίμηση και ο σεβασμός...

«Επίσημη» Μαλέσκου στο Open

Σας έλειψε η Μαλέσκου; Αν ναι, τότε θα δείτε...

Βασάλος και Αγγελόπουλος «μονομαχούν» για το ριάλιτι «Exathlon» που έρχεται στην TV

Kαλέ, τι μονομαχία είναι αυτή για το νέο ριάλιτι...

«Αγκαλιασμένοι είδαμε το τέλος του»

❱❱ Επεσε «μαύρο» στο πρώτο ιδιωτικό κανάλι λίγο μετά τις 2, ξημερώματα 28ης Οκτωβρίου 
❱❱ Οι εργαζόμενοι κατέγραψαν από το control με τα κινητά τους την ιστορική τηλεοπτική στιγμήMegaλο φινάλε τα ξημερώματα της 28ης Οκτωβρίου! Επειτα από 29 χρόνια αδιάκοπης λειτουργίας, το σήμα του πρώτου ιδιωτικού καναλιού έπεσε οριστικά με σχετική εντολή του Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης (είχε προηγηθεί η απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας), την οποία εκτέλεσε η Digea.

Συγκεκριμένα, λίγο μετά τις 2, το Mega σταμάτησε να εκπέμπει, γράφοντας έτσι το τέλος της ιστορίας του. Το κανάλι μάς αποχαιρέτησε με τη θρυλική σειρά «Οι απαράδεκτοι», της οποίας προβλήθηκαν αλλεπάλληλα επεισόδια. Στις 02.11, τη στιγμή που η Ρένια Λουιζίδου έλεγε στον Βλάση Μπονάτσo ενώπιον του Γιάννη Μπέζου «Στο γραφείο έμαθα ότι φεύγεις ταξίδι με μια παντρεμένη…» η μικρή οθόνη μαύρισε.

mega2

Οι εργαζόμενοι του Mega, που βρίσκονταν έως την τελευταία στιγμή στο κανάλι, κατέγραψαν από το control με τα κινητά τους τηλέφωνα την ιστορική τηλεοπτική στιγμή και ανέβασαν το βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. «Αγκαλιασμένοι είδαμε το τέλος του» έγραψαν στην ανάρτησή τους προκαλώντας συγκινητικές αντιδράσεις σε ολόκληρη τη χώρα, αφού τα τελευταία δυόμισι χρόνια, εγκλωβισμένοι, απλήρωτοι, ξεκρέμαστοι, προσπαθούσαν να κρατήσουν το κανάλι ζωντανό. Δεν τα κατάφεραν, όμως, και με το που έγινε γνωστό ότι έπεσε μαύρο, facebook, twitter και Instagram πήραν… φωτιά.

Με στενοχώρια αποχαιρέτησαν μέσα από τα social media το Mega ηθοποιοί, δημοσιογράφοι και παρουσιαστές που εργάστηκαν στο παρελθόν στο κανάλι. «Με μεγάλη στενοχώρια αποχαιρετώ το Mega, που από σήμερα δεν εκπέμπει. Η σκέψη μου είναι σε όσους συναδέλφους έμειναν άνεργοι. Εύχομαι να διασωθεί εκτός από το αρχείο των ψυχαγωγικών του προγραμμάτων, για το οποίο όλοι ενδιαφέρονται, και αυτό των ειδήσεων και της ενημέρωσης» έγραψε ο Νίκος Χατζηνικολάου.

Δηλώσεις

«Τέλος εποχής για ένα κανάλι με μεγάλη ιστορία και προίκα… Αισθάνομαι όπως τότε που σταμάτησε η δραχμή. Μόνο που αντί της δραχμής έχουμε το ευρώ, αντί του Mega, τι; Αντίο» σημείωσε η Ζέτα Μακρυπούλια. «Στο Mega πέρασα τα πρώτα ανέμελα εννέα χρόνια της τηλεοπτικής μου καριέρας κάνοντας το “Mega Star”, αλλά και σαν τηλεθεάτρια το έχω συνδυάσει με μερικές από τις καλύτερες εκπομπές και τα καλύτερα σίριαλ. Θυμώνω πολύ γι’ αυτούς που ευθύνονται και θαυμάζω αυτούς που το κράτησαν ζωντανό» σχολίασε on air στην εκπομπή της η Ναταλία Γερμανού. «Η ζωή αλλάζει δίχως να κοιτάζει τη δικιά σου μελαγχολία… Σ’ ευχαριστώ για όλα, Mega μου» έγραψε στο Instagram η Σμαράγδα Καρύδη. «Ησουν το σπίτι μου. Μαζί σου έκανα τα όνειρά μου πραγματικότητα. Αντίo για πάντα» σχολίασε με τη σειρά του ο Γιώργος Καπουτζίδης.

dqjh6nawkaadfyk

Αξίζει να σημειωθεί ότι η τηλεθέαση του Μεγάλου Καναλιού κινήθηκε σε υψηλά επίπεδα τις τελευταίες στιγμές της ύπαρξής του. Περίπου μισή ώρα πριν πέσει το μαύρο πολύς κόσμος είχε συντονιστεί στο κανάλι, δίνοντάς του ποσοστό 17,5% στο γενικό σύνολο και 22,5% στο δυναμικό κοινό.

loizidou

offer

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ολα στον αέρα» από τη Ζευγαρά

Η Λένα Ζευγαρά, η οποία παρασύρει με τις ερμηνείες...

Η περιπέτεια του πατέρα του Τζέιμς Καφετζή

Ποιος Τζέιμς; Ο πατέρας του, ο Λευτέρης, είναι ο...

Η μισή ελληνική τηλεόραση (από παρουσιαστές μέχρι ηθοποιούς) φλερτάρει με την Ευρωβουλή!

«Φώτα, κάμερα, πάμε!» είναι το σύνθημα των ευρωεκλογών 2024...

«Σύμμαχος» του Καρβέλα ο Λαζόπουλος

Τη περιβόητη συνέντευξη του Νίκου Καρβέλα στη Νίκη Λυμπεράκη...

Διπλός Λιάγκας στον ΑΝΤ1

Ο Γιώργος Λιάγκας όλα τα σφάζει, όλα τα μαχαιρώνει!...