Μαγικό «ταξίδι»

❱❱ Βασίλης Παπακωνσταντίνου και Γιώτα Νέγκα συναντιούνται για πρώτη φορά στη σκηνή και υπόσχονται δυνατές βραδιέςΜια μουσική συνύπαρξη που κανείς δεν πρέπει να χάσει! Ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου και η Γιώτα Νέγκα συναντιούνται για πρώτη φορά επί σκηνής, σε ένα μουσικό ταξίδι που θα μας ταξιδέψει από την πρώιμη ροκ νιότη μας έως το σύγχρονο λαϊκό τραγούδι!

Από τις 3 Νοεμβρίου (και κάθε Σάββατο στις 22.30) οι δύο κορυφαίοι καλλιτέχνες αρχίζουν τις χειμερινές εμφανίσεις τους στον ατμοσφαιρικό χώρο του Stage Live της Θεσσαλονίκης, επιχειρώντας μια αναδρομή στη συναισθηματική μας μνήμη.

Δίνουν τα χέρια και αρχίζουν να μαθαίνουν ο ένας τον άλλον, κάνοντας μια μουσική πορεία που ενώνει τις κοινές καταβολές τους. «Ολα για όλα» -όπως είναι ο τίτλος της μουσικής παράστασης- που παίζονται στην καθημερινότητά μας, στα όνειρά μας, στην ίδια σκηνή θα «ζωντανέψουν» με τις φωνές των δύο καλλιτεχνών, γεννώντας μας μοναδικά συναισθήματα. 

Οι δισκογραφίες τους, οι συνεργασίες τους, οι μουσικοί δρόμοι όπου τόσα χρόνια περπατούσαν γίνονται ένα. Ξεκινούν από τα ερεθίσματα που έγιναν οι προσωπικές τους αφορμές, περνούν μέσα από τα διαφορετικά για τον καθέναν τους ταξίδια, που τους έκαναν να ανακαλύψουν ποιοι είναι πραγματικά, και καταλήγουν ξανά στην αρχή τους, στη βάση τους.

Συνεργασία-έκπληξη

Εκεί που εντοπίζουν την αιτία που τους έφερε έως το σήμερα και τους ένωσε στην ίδια σκηνή, σε ένα πρόγραμμα φροντισμένο μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια. 

Σε αυτήν τη συνεργασία-έκπληξη, με έναν μουσικό… μαγικό τρόπο, ο Βασίλης γίνεται η Γιώτα και η Γιώτα ο Βασίλης! Μαζί ανακαλύπτουν τον λαϊκό τραγουδιστή που κρύβει εκείνος μέσα του και τη ροκ φιλοσοφία που ακολουθεί τη ζωή εκείνης. Διαβάζουν ο ένας στον άλλον τα σημάδια που αποδεικνύουν ότι η ρίζα τους είναι μία και κοινή! Και ο προορισμός τους κοινός: Να ψυχαγωγούν τον κόσμο που όλα αυτά τα χρόνια τούς ακολουθεί πιστά, γιατί και για τους δύο καλλιτέχνες το μυαλό και το συναίσθημά τους εκφράζονται μέσω στίχων και μελωδιών ειδικού βάρους!

offer

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ MOBILE APP ΤΗΣ ESPRESSO

ΔΗΜΟΦΙΛΗ