ΚΟΚΚΙΝΗ ΚΑΡΤΑ: Στη Ζενεβιέβ Μαζαρί

❱❱ «Είναι φυσιολογικό να υπάρχει φόβος. Θα ’πρεπε. Οφείλουν να μας φοβούνται» είπε η Ζενεβιέβ Μαζαρί για τα υποψήφια μοντέλα του «Greece’s Next Top Model» και πρόσθεσε: «Σε κάθε δουλειά υπάρχει ένα ξεκάθαρο αφεντικό. Στη δική μου δουλειά είναι ο σκηνοθέτης. Οπότε, δεν θα κάτσω να ασχοληθώ με το αν κλαίνε ή δεν κλαίνε, αν φωνάζουν ή δεν φωνάζουν, πρέπει να είναι όλα άψογα και να πάει η λήψη» ξεκαθάρισε η art director και φωτογράφος του «GNTM» και στη συνέχεια, όταν τη ρώτησαν αν μετανιώνει για το πόσο αυστηρή είναι, άλλαξε θέμα: «Το μόνο που λέω όταν βλέπω τον εαυτό μου είναι ότι πάλι ήμουν άβαφη. Πώς γυαλίζω έτσι!»

Madame Mazerie (που στην πραγματικότητα είστε Μάντζαρη), εδώ στον Νότο, στο Grèce, «αφεντικά έχουν μόνο τα σκυλιά». Στις δουλειές υπάρχουν εργοδότες, εργαζόμενοι, προϊστάμενοι και υφιστάμενοι. Επίσης, κανείς δεν «οφείλει να φοβάται» κανέναν! Ούτε «πρέπει».

Πολύ περισσότερο, δε, σε έναν εργασιακό χώρο ή σε ένα reality. Και μην μπερδεύετε τον φόβο με τον σεβασμό… Σκεφτήκατε ποτέ ότι μπορεί κάποιο από τα μοντέλα να έκλαιγε ή να φώναζε επειδή ένιωθε ότι κινδυνεύει ή, έστω, δεν ένιωθε καλά; Προφανώς όχι, γιατί ήσασταν απασχολημένη με το μακιγιάζ σας. Την επόμενη φορά, ωστόσο, βάλτε στην άκρη του μυαλού σας ότι σημαντικότερο από τη «λήψη» είναι η ανθρωπιά.

offer

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ MOBILE APP ΤΗΣ ESPRESSO

ΔΗΜΟΦΙΛΗ