Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Το 2050 ο μισός πλανήτης θα φορά γυαλιά μυωπίας

Με γοργό ρυθμό εξαπλώνεται πανδημία που ωστόσο περνάει απαρατήρητη...

Baby bloom για τον κανακάρη της Μαρίας Καρλάκη

Διπλό όνομα και νησιωτικό location στο baby bloom του...

Στο ίδιο τραπέζι Μαρινάκης και χούλιγκαν

Τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη, κατονομάζει...

Η Τραϊάνα Ανανία για την υγεία του Δημήτρη Κόκοτα

Tην ώρα που η αγωνία για την υγεία του...

«Φιλί ζωής» από Survivor σε Nomads

❱❱ Οι Γιάννης Σπαλιάρας και Στέλιος Χανταμπάκης μεταξύ των παικτών που ετοιμάζουν βαλίτσες για ΜαδαγασκάρηΑπό την
ΤΕΡΙΑΝΝΑ ΠΑΠΠΑ

Αυτή κι αν είναι έκπληξη! Οι Γιάννης Σπαλιάρας, Στέλιος Χανταμπάκης και έξι με οκτώ ακόμη πρώην παίκτες του «Survivor» του Σκάι και όχι μόνο ετοιμάζουν βαλίτσες για τη Μαδαγασκάρη, προκειμένου να… τονώσουν με την παρουσία τους την τηλεθέαση του reality «Nomads» του ΑΝΤ1.

Ολοι τους έχουν συμφωνήσει στα λεφτά και αυτή τη στιγμή βρίσκονται στη διαδικασία των εξετάσεων που προηγούνται των αντίστοιχων αποστολών. Στο επεισόδιο του «Nomads» που θα παρακολουθήσουμε αυτή την Κυριακή θα αποχωρήσουν πέντε από τους υπάρχοντες παίκτες, προκειμένου να γίνει η ένωση των δύο ομάδων -των «Λεμούριων» και των «Κροκοδείλων»- σε μία, όπως τους έχει ήδη ανακοινωθεί. Αυτό που δεν γνωρίζουν οι Νομάδες είναι ότι απέναντί τους θα συσταθεί μια καινούργια ομάδα, η οποία θα αποτελείται από τους πρώην Survivors και θα αγωνίζεται πλέον εναντίον τους!

Μέχρι την ώρα που γράφονταν αυτές οι γραμμές, τα χέρια με την παραγωγή είχαν δώσει ο Γιάννης Σπαλιάρας και ο Στέλιος Χανταμπάκης, οι οποίοι από μέρα σε μέρα πετούν για Μαδαγασκάρη, ενώ, σύμφωνα με πληροφορίες, αναμένεται να ανακοινωθούν και τα ονόματα των Ορέστη Τσανγκ, Νικόλα Αγόρου και Ντάριας Τουρόβνικ, οι οποίοι θα περάσουν κι αυτοί από το απαραίτητο στάδιο των εξετάσεων.

Σύμφωνα με πληροφορίες, συζητήσεις με το κανάλι του Αμαρουσίου έκαναν και οι Νάσος Παπαργυρόπουλος και Κώστας Αναγνωστόπουλος, και αναμένουμε να δούμε αν θα είναι ανάμεσα στους… παλαιμάχους που θα διεκδικήσουν το έπαθλο του «Nomads».

Σε ό,τι αφορά τη συμμετοχή της Σάρας Εσκενάζυ, που ακούστηκε από επίσημα χείλη στον ΑΝΤ1, κάτι τέτοιο δεν ευσταθεί. Η «Espresso» επικοινώνησε με τον πατέρα της, τον αγαπημένο ηθοποιό Αλμπέρτο Εσκενάζυ, ο οποίος μας διαβεβαίωσε ότι η κόρη του είναι πάνω απ’ όλα ηθοποιός και ποτέ δεν θα «κρέμαγε» την παράσταση στην οποία συμμετέχει. Να θυμίσουμε ότι η Σάρα είναι στον θίασο της «Λωξάντρας», της παράστασης που θα ανέβει στις 7 Νοεμβρίου, και αυτές τις μέρες βρίσκεται σε εντατικές πρόβες. Την κίνηση-ματ που ετοιμάζει ο ΑΝΤ1, προκειμένου να δώσει το φιλί της ζωής στο φιλόδοξο πρόγραμμά του, «πρόδωσε» ο Κώστας Βασάλος, ο οποίος πέταξε «βόμβα» στον αέρα της εκπομπής «Ελα χαμογέλα», υποστηρίζοντας ότι παίκτες του «Survivor» ετοιμάζονται για τη Μαδαγασκάρη.

gia to entheto«Σκέφτονται να βάλουν κι άλλους παίκτες στο παιχνίδι. Ισως μπουν κάποιοι από το “Survivor”» είπε και λίγες ώρες αργότερα ο «Spal» πόσταρε σε Insta story χάρτη της νησιωτικής χώρας, επιβεβαιώνοντας με αυτόν τον τρόπο ότι θα είναι σίγουρα ανάμεσα στους νέους παίκτες στο παιχνίδι επιβίωσης.

Και επειδή ο παλιός είναι… αλλιώς -και σ’ αυτό ποντάρει και ο ΑΝΤ1- θα έχει ενδιαφέρον να δούμε αν οι τηλεθεατές θα ανταποκριθούν θετικά στο νέο «Nomads», όπως διαμορφώνεται με την είσοδο των αγαπημένων του κοινού Survivors!

Στο παιχνίδι και η Παπαγγελή!

Τι κι αν η Ελλη Παπαγγελή δεν πήρε μέρος σε κάποιο από τα προηγούμενα «Survivor»; Θα δοκιμάσει την εμπειρία στο reality περιπέτειας συμπράττοντας με πρώην «διάσημους» και «μαχητές» στη νέα τηλεοπτική περίοδο του «Nomads», που ξεκινά δυναμικά αυτήν την Κυριακή. Το γνωστό μοντέλο, που έχει απασχολήσει έντονα τόσο για την προσωπική της ζωή όσο και για τη δράση της παλιότερα στην ΟΝΝΕΔ, της οποίας ήταν μέλος, βρίσκεται ήδη στην εξωτική Μαδαγασκάρη και ανεβάζει insta stories. Σύμφωνα με πληροφορίες, το μοντέλο θα ενταχθεί σε μία από τις δύο νέες ομάδες που θα προκύψουν στο live της Κυριακής.

offer

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Οι καλεσμένες στην επίδειξη του Paris Valtadoros «έσβησαν» τα μοντέλα

Fashion show και στο... front row παρατηρήθηκε στην επίδειξη...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...