Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Η Μέριλιν των ουσιών

Βαθιά βυθισμένο στην κόλαση της ηρωίνης ήταν μοντέλο που...

Οι αθέατοι γαμομπελάδες του «Μπόρατ»

Προβλήματα που «σέρνονταν» για χρόνια κρύβονται πίσω από το...

Η επιστολή του «σφαγέα» των Αγίων Αναργύρων στην άτυχη Κυριακή

Ανατριχίλα προκαλεί το περιεχόμενο μιας από τις επιστολές που...

Selfie θανάτου για αισθητικό

Μια selfie κόστισε τη ζωή σε Ρωσίδα αισθητικό με...

Βασίλειος Κωστέτσος: Ποια Ηλιάνα;

❱❱ Φαρμακερά βέλη Κωστέτσου για ανύπαρκτη διεθνή καριέρα της Παπαγεωργίου! Αιχμές για Καγιά, αποθέωση για ΚουντουράΕσταξε φαρμάκι για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου! Ο Βασίλειος Κωστέτσος, καλεσμένος στο «Happy Day», αναρωτήθηκε ποια είναι η κοπέλα… 

«Δεν την έχω ακούσει ποτέ. Τόσα χρόνια που ήμουν στη Νέα Υόρκη δεν την είδα σε κάποιο casting! Δεν τη γνωρίζω την κοπέλα. Ούτε καν την έχω δει» ανέφερε με παγωμένο χαμόγελο και συνέχισε: «Παρουσιάζονται όλοι ως top models στο εξωτερικό. Ολοι δούλεψαν με τη Σίντι Κρόφορντ, με την Κλόντια Σίφερ, με την Κέιτ Μος, με τον Γκαλιάνο, όμως φωτογραφίες δεν βλέπω από όλα αυτά» πρόσθεσε με αρκετή δόση ειρωνείας, για να καταλήξει πως η μοναδική γυναίκα που έκανε πραγματικά παγκόσμια καριέρα στο μόντελινγκ ήταν η Ελενα Κουντουρά, η σημερινή υπουργός Τουρισμού.

Με διάθεση να μιλήσει για όλους και για όλα, ο διεθνής Ελληνας σχεδιαστής μόδας άσκησε έντονη κριτική στη Βίκυ Καγιά για τον τρόπο που συμπεριφέρεται ως κριτής του reality μόδας «Greece’s Next Top Model», ενώ αμφισβήτησε και την καριέρα της στις πασαρέλες του εξωτερικού. «Τη Βίκυ τη βλέπω λίγο υπερβολική. Το έχει παραπάρει σοβαρά. Οι μορφασμοί της, όλα. Δεν έχω δει σε φωτογραφίες ότι έχει κάνει διεθνή καριέρα» σχολίασε με χαμόγελο χολής!

0109 viki kagia 18102018

Και συνεχίζοντας, δεν χαρίστηκε σε κανέναν! Ακόμα και όταν η Σταματίνα Τσιμτσιλή ζήτησε από τον Βασίλειο Κωστέτσο να εκφέρει άποψη για τον συνάδελφό του Αγγελο Μπράτη, επίσης κριτή στο «GNTM», εκείνος πρώτα γέλασε και μετά υπαινίχθηκε: «Καλά, “συνάδελφός” μου! Μη με μπερδεύουν με “συναδέλφους” γιατί έχω άλλη καριέρα εγώ. Παρουσιάστριες είναι και η μισή Ελλάδα, αν το πάρουμε έτσι!» είπε.

Εμφύλιος στην κλίκα του «greece’S Next Top Model»

esr 0111 018 cmyk

Τρώγονται τώρα και μεταξύ τους! Μέγκι και Μικαέλα… θάβουν την Εύη και όλα δείχνουν ότι η κλίκα του «GNTM» διασπάται. Κατά τη διάρκεια του επεισοδίου της Τρίτης η Εύη Ιωαννίδου καθόταν μόνη της και αλλού η Μέγκι με τη Μικαέλα.

Η Ειρήνη Ερμίδου, που συζητούσε με την παρέα της, είπε πως τη βλέπει κάπως απόμακρη τις τελευταίες ημέρες και με αυτό συμφώνησε και η Ροζάνα. «Δεν ξέρω τι κάνουν μεταξύ τους αυτές. Είναι μια κατηγορία από μόνες τους, δεν ασχολούμαστε πια» είπε on camera η τελευταία, σχολιάζοντας το γεγονός ότι επήλθε ρήξη στην «τριάδα της φωτιάς».

Λίγο αργότερα η Μέγκι πήρε και πάλι το… φτυάρι της και με τη Μικαέλα σχολίαζαν τη συμπεριφορά της μέχρι πρότινος κολλητής τους: «Με έχει απογοητεύσει τώρα τελευταία η Εύη. Βέβαια το έχουμε συζητήσει, αλλά δεν πάει έτσι. Δηλαδή, κάθε φορά που θα τα πηγαίνει καλά θα ’ναι χαρούμενη και κάθε φορά που δεν θα τα πηγαίνει θα μας ψιλοπιέζει ψυχολογικά» είπε η Μέγκι και στη συνέχεια μιλώντας μόνη της στην κάμερα έθεσε θέμα εμπιστοσύνης:
«Είναι ακόμα υπό τεστ η Εύη. Δεν μου έχει αποδείξει ότι είναι 100% φίλη. Εχω πάντα στο πίσω μέρος του μυαλού μου ότι το βλέπει αυτό ως ένα παιχνίδι και δεν έχει ξεχωρίσει τα άτομα που έχει δίπλα της ως πραγματικές φίλες. Ενώ για τη Μικαέλα το πιστεύω ότι είναι 100% φίλη μου και ότι δεν θα μου έκανε ποτέ κάποια περίεργη συμπεριφορά πίσω από την πλάτη μου» είπε.

offer

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η «καταραμένη» φαμίλια της Ηλιούπολης: Εκτέλεσε τη μάνα του με καραμπίνα και αυτοκτόνησε

Δολοφονία και αυτοχειρία φαίνεται πως είναι το επικρατέστερο σενάριο...

Παράταση για τον «Ασχημο»

Με περισσότερες από 120 παραστάσεις από την αρχή της...

Τα… βρόντηξε από το «My style rocks» η Φωτεινή Μπαρνασά, από τα φαβορί του reality

Σκάει «βόμβα» στο «My style rocks». Ενα από τα...

Χειροπέδες σε… ξαναμμένο κοκάκια μέσα σε ροζ μασατζίδικο!

Τα «ξέρασε» όλα στην ανακρίτρια, εν είδει ψυχοθεραπείας, ένας...

Αστραψαν τα φλας στη βράβευση επιτυχημένων επιχειρηματιών και δημόσιων προσώπων της Θεσσαλονίκης

Επιτυχημένοι επιχειρηματίες και δημόσια πρόσωπα της Θεσσαλονίκης βραβεύτηκαν στο...