Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Η Μέριλιν των ουσιών

Βαθιά βυθισμένο στην κόλαση της ηρωίνης ήταν μοντέλο που...

Οι αθέατοι γαμομπελάδες του «Μπόρατ»

Προβλήματα που «σέρνονταν» για χρόνια κρύβονται πίσω από το...

Η επιστολή του «σφαγέα» των Αγίων Αναργύρων στην άτυχη Κυριακή

Ανατριχίλα προκαλεί το περιεχόμενο μιας από τις επιστολές που...

Selfie θανάτου για αισθητικό

Μια selfie κόστισε τη ζωή σε Ρωσίδα αισθητικό με...

Ρέμος – Βανδή στην ίδια σκηνή: Αγκαλιές, φιλιά και αποκαλύψεις

❱❱ Ολη η showbiz στο pre opening party για τη συνεργασία του χειμώναΑγκαλιές και φιλιά για τον -ελαφρώς αδυνατισμένο- Αντώνη Ρέμο και την Υβόννη Μπόσνιακ στο pre opening party του κέντρου Αθηνών Αρένα. 

Από αύριο, ο τραγουδιστής και η συνάδελφος και φίλη του Δέσποινα Βανδή θα εμφανίζονται στο νυχτερινό μαγαζί της Πειραιώς και λίγο πριν από την πρεμιέρα παρουσίασαν μέρος του προγράμματος για φίλους και δημοσιογράφους.

3 7

Φυσικά, από τη βραδιά δεν έλειψε η σύζυγος του Αντώνη και ο φακός τούς συνέλαβε σε τρυφερές περιπτύξεις, αλλά και σε φάση να αστειευτούν και να αυτοσαρκαστούν! «Δεν είναι έγκυος η Υβόννη. Είχε παραφάει για βράδυ» είπε ο τραγουδιστής γελώντας, αναφερόμενος στις φήμες που ήθελαν τη γυναίκα του έγκυο στο δεύτερο παιδί τους, ενώ συμπλήρωσε με χιούμορ: «Αν κάνω κάτι, θα σας το πω. Αν κάποιο βράδυ είναι να κάνω, θα σας ειδοποιήσω να ετοιμαστείτε».

3167 maria mpekatoroy ivoni mposniak 30102018

Στο πάρτι των δύο καλλιτεχνών δεν έπεφτε καρφίτσα και το «παρών» έδωσαν πολλοί φίλοι και συνάδελφοί τους. Μεταξύ αυτών, η κουμπάρα του Αντώνη και της Υβόννης Μαρία Μπεκατώρου, η Υρώ Λούπη με τον Σωτήρη Καλυβάτση, ο Αντώνης Σρόιτερ κ.ά.

3265 iro loypi sotiris kalivatsis 30102018

Αξίζει να σημειωθεί πως ουσιαστικά αυτή είναι η πρώτη συνύπαρξη του Αντώνη και της Δέσποινας επί σκηνής, καθώς όλα αυτά τα χρόνια δεν έτυχε να συνεργαστούν, παρά μόνο στην αρχή της καριέρας τους, πριν από 26 χρόνια στη Θεσσαλονίκη, όπου δεν ήταν ακόμη διάσημοι και το πρόγραμμα διήρκεσε μόλις μία εβδομάδα. Σε εκείνη την εποχή μάλιστα έκανε αναφορά με χιούμορ και ο Αντώνης στη σκηνή, λέγοντας ότι, όταν είχαν συνεργαστεί στο παρελθόν, το μαγαζί ήταν άδειο και ελπίζει να μην ξανασυμβεί!

Μαζί Νικολούλη και Χαρδαβέλλας

4 8

Συνάντηση κορυφής της Αγγελικής Νικολούλη και του Κώστα Χαρδαβέλλα στο pre opening party των Ρέμου – Βανδή! Οι δύο δημοσιογράφοι συνεργάζονταν πριν από 25 -και βάλε- χρόνια στην εκπομπή «Ρεπορτάζ στην ομίχλη» στο Mega και, όταν το 1995 η Νικολούλη έφυγε για να κάνει το «Φως στο τούνελ» -που διαρκεί μέχρι σήμερα-, εκπομπή με παρόμοια θεματολογία, άρχισε ανάμεσά τους ένας ακήρυχτος πόλεμος, καθώς εκείνος είχε θυμώσει που του πήρε την ιδέα.

Είκοσι χρόνια μετά, το 2015, ο Χαρδαβέλλας δήλωσε σε συνέντευξή του στον Γρηγόρη Αρναούτογλου πως η σχέση τους έχει αποκατασταθεί και όλα είναι καλά μεταξύ τους και πως η Νικολούλη εξέλιξε την εκπομπή και την έκανε καλύτερα απ’ ό,τι εκείνος… Και το φωτογραφικό ντοκουμέντο το βεβαιώνει!

offer

{{-PCOUNT-}}14{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η «καταραμένη» φαμίλια της Ηλιούπολης: Εκτέλεσε τη μάνα του με καραμπίνα και αυτοκτόνησε

Δολοφονία και αυτοχειρία φαίνεται πως είναι το επικρατέστερο σενάριο...

Παράταση για τον «Ασχημο»

Με περισσότερες από 120 παραστάσεις από την αρχή της...

Τα… βρόντηξε από το «My style rocks» η Φωτεινή Μπαρνασά, από τα φαβορί του reality

Σκάει «βόμβα» στο «My style rocks». Ενα από τα...

Χειροπέδες σε… ξαναμμένο κοκάκια μέσα σε ροζ μασατζίδικο!

Τα «ξέρασε» όλα στην ανακρίτρια, εν είδει ψυχοθεραπείας, ένας...

Αστραψαν τα φλας στη βράβευση επιτυχημένων επιχειρηματιών και δημόσιων προσώπων της Θεσσαλονίκης

Επιτυχημένοι επιχειρηματίες και δημόσια πρόσωπα της Θεσσαλονίκης βραβεύτηκαν στο...