Ρέμος – Βανδή στην ίδια σκηνή: Αγκαλιές, φιλιά και αποκαλύψεις

❱❱ Ολη η showbiz στο pre opening party για τη συνεργασία του χειμώναΑγκαλιές και φιλιά για τον -ελαφρώς αδυνατισμένο- Αντώνη Ρέμο και την Υβόννη Μπόσνιακ στο pre opening party του κέντρου Αθηνών Αρένα. 

Από αύριο, ο τραγουδιστής και η συνάδελφος και φίλη του Δέσποινα Βανδή θα εμφανίζονται στο νυχτερινό μαγαζί της Πειραιώς και λίγο πριν από την πρεμιέρα παρουσίασαν μέρος του προγράμματος για φίλους και δημοσιογράφους.

Φυσικά, από τη βραδιά δεν έλειψε η σύζυγος του Αντώνη και ο φακός τούς συνέλαβε σε τρυφερές περιπτύξεις, αλλά και σε φάση να αστειευτούν και να αυτοσαρκαστούν! «Δεν είναι έγκυος η Υβόννη. Είχε παραφάει για βράδυ» είπε ο τραγουδιστής γελώντας, αναφερόμενος στις φήμες που ήθελαν τη γυναίκα του έγκυο στο δεύτερο παιδί τους, ενώ συμπλήρωσε με χιούμορ: «Αν κάνω κάτι, θα σας το πω. Αν κάποιο βράδυ είναι να κάνω, θα σας ειδοποιήσω να ετοιμαστείτε».

Στο πάρτι των δύο καλλιτεχνών δεν έπεφτε καρφίτσα και το «παρών» έδωσαν πολλοί φίλοι και συνάδελφοί τους. Μεταξύ αυτών, η κουμπάρα του Αντώνη και της Υβόννης Μαρία Μπεκατώρου, η Υρώ Λούπη με τον Σωτήρη Καλυβάτση, ο Αντώνης Σρόιτερ κ.ά.

Αξίζει να σημειωθεί πως ουσιαστικά αυτή είναι η πρώτη συνύπαρξη του Αντώνη και της Δέσποινας επί σκηνής, καθώς όλα αυτά τα χρόνια δεν έτυχε να συνεργαστούν, παρά μόνο στην αρχή της καριέρας τους, πριν από 26 χρόνια στη Θεσσαλονίκη, όπου δεν ήταν ακόμη διάσημοι και το πρόγραμμα διήρκεσε μόλις μία εβδομάδα. Σε εκείνη την εποχή μάλιστα έκανε αναφορά με χιούμορ και ο Αντώνης στη σκηνή, λέγοντας ότι, όταν είχαν συνεργαστεί στο παρελθόν, το μαγαζί ήταν άδειο και ελπίζει να μην ξανασυμβεί!

Μαζί Νικολούλη και Χαρδαβέλλας

Συνάντηση κορυφής της Αγγελικής Νικολούλη και του Κώστα Χαρδαβέλλα στο pre opening party των Ρέμου – Βανδή! Οι δύο δημοσιογράφοι συνεργάζονταν πριν από 25 -και βάλε- χρόνια στην εκπομπή «Ρεπορτάζ στην ομίχλη» στο Mega και, όταν το 1995 η Νικολούλη έφυγε για να κάνει το «Φως στο τούνελ» -που διαρκεί μέχρι σήμερα-, εκπομπή με παρόμοια θεματολογία, άρχισε ανάμεσά τους ένας ακήρυχτος πόλεμος, καθώς εκείνος είχε θυμώσει που του πήρε την ιδέα.

Είκοσι χρόνια μετά, το 2015, ο Χαρδαβέλλας δήλωσε σε συνέντευξή του στον Γρηγόρη Αρναούτογλου πως η σχέση τους έχει αποκατασταθεί και όλα είναι καλά μεταξύ τους και πως η Νικολούλη εξέλιξε την εκπομπή και την έκανε καλύτερα απ’ ό,τι εκείνος… Και το φωτογραφικό ντοκουμέντο το βεβαιώνει!

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Χεράκι χεράκι Γκαγκάκη και Καπράλος

Πού πετύχαμε το ζεύγος.Πιο ερωτευμένη από ποτέ φαίνεται πως...

Δεν είναι σύντροφός της αλλά ο μπαμπάς της – Θεατρική έξοδος για τη γνωστή ηθοποιό

Η γνωστή ηθοποιός που πρωταγωνιστεί σε πετυχημένη σειρά έκανε βραδινή έξοδο παρέα με τον πατέρα της,

Κατερίνα Καινούργιου: Η πρώτη έξοδος μετά τη γέννηση της κόρης της

Την πρώτη της έξοδο, τρεις εβδομάδες μετά τη γέννηση...

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Το βραδινό look με δαντελένιο κορμάκι στο πλευρό του Θέμη Σοφού

Με μια εμφάνιση που ισορροπεί ανάμεσα στο κομψό και...

Κεφαλονιά: «Ανοίγουν» λογαριασμοί, κινητά και στόματα! – Τα νέα πρόσωπα που θα καλέσει η ανακρίτρια

Νέες, καταιγιστικές εξελίξεις δρομολογούνται στην υπόθεση της 19χρονης Μυρτώς...

Πέτρος Ίμβριος: Η κόρη του έγινε 18 και ποζάρουν αγκαλιά – «Αγάπη μου χαμογελαστή!»

Ο Πέτρος Ίμβριος πόζαρε αγκαλιά με την κόρη του και δημοσίευσε τη φωτογραφία τους για να της ευχηθεί χρόνια πολλά για τα 18α γενέθλιά της.