Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

«TV Queens»: Χριστοπούλου στον ρόλο της καθηγήτριας

Τα αστέρια θα περάσουν από το Οpen! Nα και...

«Ο Παράδεισος των κυριών»: Η Αμαλία είναι απογοητευμένη με τον Ντίνο

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών»...

Στο… μικροσκόπιο 20 Ελληνες Influencers που ελέγχονται για παραπλανητικές πρακτικές

Στο μικροσκόπιο των ελεγκτικών μηχανισμών μπαίνουν 20 Ελληνες influencers...

Ο Σκάι καλοβλέπει το τηλεπαιχνίδι «Still Standing» με παρουσιάστρια την Καραβάτου

Τα δημοφιλή τηλεπαιχνίδια δεν πεθαίνουν ποτέ! Από τα χέρια...

Καρβέλας – Αναγνωστοπούλου: Μαζί δεν κάνουν, χώρια δεν μπορούν

❱❱ Καρβέλας – Αναγνωστοπούλου, που είχαν ζήσει έναν θυελλώδη έρωτα, έρχονται πάλι όλο και πιο κοντά«Εμείς, δεν μπορεί να χωρίσουμε εμείς, μια ζωή θ’ αγαπιόμαστε» συνέθεσε εν έτει 1992 ο Νίκος Καρβέλας, κι αυτό φαίνεται ότι ταιριάζει «γάντι» στη σχέση του με τη Χριστίνα Αναγνωστοπούλου!

Σύμφωνα με πληροφορίες, η στενή παρέα που κάνει το ζευγάρι τα τελευταία δύο χρόνια είναι στην πραγματικότητα αναθέρμανση του θυελλώδους ρομάντζου που έζησε πριν από πολύ καιρό!

Πρόσφατα, οι δυο τους εθεάθησαν να βολτάρουν στα νότια προάστια, και φυσικά δεν πέρασαν απαρατήρητοι. Η Χριστίνα Αναγνωστοπούλου επέλεξε για την απογευματινή έξοδο casual ντύσιμο, που συνόδεψε με ένα σκουρόχρωμο γκρι γούνινο γιλέκο, ενώ ο Νίκος Καρβέλας έκανε ακόμα μια εξεζητημένη εμφάνιση, φορώντας total black σύνολο με φαρδιά γαλάζια μακριά κάπα-παλτό με έντονα μπλε σχέδια και μεγάλους γιακάδες. 

Το ζευγάρι δεν ενοχλήθηκε από την παρουσία των παπαράτσι, αντιθέτως συνέχισε το shopping therapy κι έπειτα κατευθύνθηκε στο αυτοκίνητο του δημιουργού. Μεγάλη εντύπωση προκάλεσε -και σχολιάστηκε έντονα στα social media- η απίστευτη ομοιότητα της τραγουδίστριας, τόσο στιλιστικά όσο και στο χρώμα μαλλιών, με την πρώην Αννίτα Πάνια, με την οποία ο Νίκος Καρβέλας διατηρεί άψογες σχέσεις, όπως και με την (επίσης πρώην) Αννα Βίσση, με τις οποίες έκανε φέτος καλοκαιρινές διακοπές στην Καλαμάτα.

Επικοί τσακωμοί

Η αναθέρμανση της σχέσης του συνθέτη με την τραγουδίστρια, όπως πρώτη είχε γράψει η «Espresso» τον Μάιο του 2017, δεν έγινε με ευκολία. «Οι τσακωμοί τους είναι επικοί και, βλέποντάς τους να “σφάζονται”, δεν λες ότι είναι απλώς φίλοι. Θυμίζουν περισσότερο ένα ιδιόρρυθμο ζευγάρι που έχει τις… ώρες του. Για παράδειγμα, αποφάσισαν να κάνουν ένα μεγάλο ταξίδι και, αφού φόρτωσαν τα μπαγκάζια τους στο αυτοκίνητο, κατόπιν έστησαν έναν τρικούβερτο καβγά και ακύρωσαν επί τόπου την απόδρασή τους από την Αθήνα» είχε αναφέρει τότε στην «Espresso» άνθρωπος από το στενό περιβάλλον της τραγουδίστριας. Κι όσο η ίδια με δηλώσεις της επιμένει ότι με τον Νίκο Καρβέλα είναι μόνο φίλοι, οι κοινές εμφανίσεις τους πάντα και παντού δείχνουν ακριβώς το αντίθετο.

offer

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Το Open είναι… ανοιχτό για τους «Παγιδευμένους»

To Open θέλει τον δημοφιλή ηθοποιό Μιχάλη Λεβεντογιάννη στους κόλπους...

Νίκος Αποστολόπουλος: «Η Φαίη Σκορδά είναι σαν τους αναστενάρηδες, λες και περπατάει σε αναμμένα κάρβουνα»

Ο Νίκος Αποστολόπουλος παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Mega...