Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Συγκλονίζουν οι αποκαλύψεις 21χρονης για τον εφιάλτη που έζησε στα χέρια μεγαλογαιοκτήμονα...

Δεν έχουν τέλος οι αποκαλύψεις για τον 57χρονο μεγαλογαιοκτήμονα,...

Bρήκαμε το κατοικίδιο της Στέλλας Μπεζαντάκου που έχει γίνει viral στο TikTok...

Στέλλα, μας ακούς; Πολύ μεγάλος σταρ ο Κυριάκος! Μην...

Δημήτρης Κόκοτας: Διασωληνωμένος με διπλό έμφραγμα ο τραγουδιστής!

Δύσκολες ώρες για τον Δημήτρη Κόκοτα, ο οποίος δίνει...

Ανοίγουν στόματα για τον θάνατο της Μαίρης Χρονοπούλου

«Το είπα από την πρώτη στιγμή ότι θεωρώ ομιχλώδες...

Ο Κοκλώνης ανοίγει τα φτερά του

❱❱ ο Mr «Celebrity Travel» προσγειώνεται με τον ηθοποιό Πάνο Βλάχο στην… Ελλάδα της Κόστα ΡίκαΟ Mr Travel Νίκος Κοκλώνης επιστρέφει! Ο παγκόσμιος ταξιδιώτης, λάτρης της περιπέτειας και της εξερεύνησης, ετοιμάζεται για τη φαντασμαγορική πρεμιέρα της εκπομπής του «Celebrity Travel», αυτήν τη σεζόν στο Open.

Ο παρουσιαστής και ο πρώτος καλεσμένος του, ο ηθοποιός Πάνος Βλάχος, θα «προσγειωθούν» σήμερα, στις 20.00, στην Κόστα Ρίκα, τη χώρα με τους πιο ευτυχισμένους ανθρώπους στον πλανήτη!

Ο πολυταξιδεμένος οικοδεσπότης και ο καλεσμένος του θα δοκιμάσουν τις αντοχές τους σε σαφάρι κροκοδείλων με βάρκα στον ποταμό Tarcules, θα κάνουν extreme sports και εναέριες βόλτες (zip line) σε τροπικές ζούγκλες με ταχύτητα 70 χλμ. την ώρα και φόντο το Arenal, ένα από τα έξι ενεργά ηφαίστεια, και θα δια σχίσουν κρεμαστές γέφυρες στο περίφημο δάσος του Εθνικού Πάρκου. 

f4

Στο τέλος θα… σβήσουν τη δημιουργική ταλαιπωρία τους με ένα μπάνιο σε τζακούζι, μια απίθανη εμπειρία μέσα στα ζεστά νερά θερμής πηγής σε πολυτελές ξενοδοχείο στην περιοχή La Fortuna. Εκεί θα χαλαρώσουν μαζεύοντας δυνάμεις για την επίσκεψή τους στην Ελλάδα -ναι, καλά διαβάσατε-, μια πόλη σε ύψος 1.000 μέτρων. Πρόκειται για ένα καταπράσινο προάστιο, στο κέντρο του οποίου δεσπόζει μια κόκκινη εκκλησία, ένας γοτθικός ναός εξ ολοκλήρου φτιαγμένος από κόκκινες πλάκες χάλυβα.

Τολμηρός

Ο Νίκος Κοκλώνης χαρακτηρίζεται ένας από τους πιο ευγενείς οικοδεσπότες της ελληνικής τηλεόρασης! Τολμηρός, ριψοκίνδυνος, γοητευτικός και γνώστης σημαντικών πληροφοριών για κάθε μέτρο γης που επισκέπτεται στον κόσμο, είναι έτοιμος για την πιο μεγάλη πρόκληση! Μαζί με τον Πάνο Βλάχο, που επίσης διαθέτει σιδερένιες αντοχές, θα περπατήσουν στο εθνικό θέατρο της πρωτεύουσας Σαν Χοσέ και στην πλατεία που το περιβάλλει, για μια γεύση αποικιοκρατικής αρχιτεκτονικής, ενώ θα «μεθύσουν» από τη γαργαλιστική μυρωδιά του καφέ σε φυτείες της επαρχίας Αλαχουέχα, όπου θα ανακαλύψουν τα μυστικά της καλλιέργειας και της παραγωγής του. Τα ταξίδι τους θα κρατήσει δύο επεισόδια!

f3 0

Η νέα σεζόν για το «Celebrity Travel» υπόσχεται «Χίλιες και μια νύχτες» σε μέρη μακρινά κι ονειρεμένα, κρυμμένα στους χάρτες των ονειροπόλων ταξιδευτών, που επιθυμούν δράση, ένταση και την αδρεναλίνη στα ύψη. Φέτος, μάλιστα, στην εκπομπή προστέθηκε μια νέα ενότητα! Ο Mr Travel θα υποβάλει τους καλεσμένους του σε μια απαιτητική δοκιμασία για καλό σκοπό!

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Σάλος στη Μύκονο με τη θαμμένη εκκλησία σε έκταση ιδιοκτησίας των Ρέμου και Πηλαδάκη

Αλγεινή εντύπωση και έντονες αντιδράσεις προκαλεί η είδηση ότι...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....

Ιωάννα Τούνη: Τα επίμαχα «κεφάλαια» του βουλεύματος που στέλνει σε δίκη τους δύο άντρες

Συγκλονιστικά στοιχεία για την υπόθεση revenge porn εις βάρος...