Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Η Ζέτα Μακρυπούλια έγινε για έκτη φορά θεία

Η Ζέτα Μακρυπούλια έγινε για έκτη φορά θεία, καθώς...

Κεραυνοβόλος έρωτας για τον Κασσελάκη

Εχασε τα πρωτεία στην αγάπη του συζύγου του ο...

Βίκυ Χατζηβασιλείου: Ρούχα από δεύτερο χέρι; Ποτέ!

Δεν φοράει ποτέ ρούχα από δεύτερο χέρι η Βίκυ...

Κάτι τρέχει με Ανανία και Βασιλόπουλο

❱❱ Το «Νomads» έφερε πολύ κοντά την Τραϊάνα Ανανία με τον Χρήστο ΒασιλόπουλοΣτο «Nomads» γεννήθηκε ένας καινούργιος έρωτας; Ο χρόνος θα δείξει… Η Τραϊάνα Ανανία και ο Χρήστος Βασιλόπουλος λέγεται ότι ήρθαν πιο κοντά το διάστημα που συνυπήρξαν στο reality επιβίωσης του ΑΝΤ1, καθώς διαπίστωσαν ότι αυτά που τους ενώνουν είναι περισσότερα απ’ όσα πίστευαν οι τηλεθεατές που τους παρακολουθούσαν στο παιχνίδι.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της «Real Life», οι δυο τους είχαν αρκετό χρόνο να μοιραστούν πολλές εμπειρίες και να αντιληφθούν ότι οι χαρακτήρες τους ταιριάζουν πολύ, αλλά και ότι έχουν κοινά βιώματα.

13 f3Εκείνο, όμως, που κίνησε τις υποψίες πως κάτι πιο βαθύ έδεσε τους δύο πρώην συμπαίκτες ήταν ο τρόπος που η νεαρή ηθοποιός, τραγουδίστρια και χορεύτρια αποχαιρέτησε τον ηθοποιό κατά την αποχώρησή της από το παιχνίδι περιπέτειας, δύο εβδομάδες μετά την έναρξή του. Η τρυφερότητα που έδειξαν ο ένας για τον άλλον δεν πέρασε απαρατήρητη από κανέναν…

Ωστόσο, θα πρέπει να αναφέρουμε ότι ο ηθοποιός, που κάνει καριέρα στην άλλη άκρη του Ατλαντικού, το καλοκαίρι απαθανατίστηκε σε τρυφερές στιγμές στην Τήνο με το μοντέλο Ιωάννα Παπαγιάννη.

Οι δυο τους βρέθηκαν στο κυκλαδονήσι για τον γάμο του Γιώργου Χρανιώτη με τη Γεωργία Αβασκαντήρα και στην παραλία όπου απόλαυσαν το μπάνιο τους αντάλλαξαν και καυτά φιλιά.

Από την άλλη, και η Τραϊάνα, το κορίτσι που με το τσιφτετέλι του στην εκπομπή του Σπύρου Παπαδόπουλου έγραψε τηλεοπτική ιστορία, τους προηγούμενους μήνες φέρεται ότι ήταν σε σχέση με τον Αντώνη Παρασκευόπουλο, έναν γοητευτικό μελαχρινό, που δουλεύει ως υποδοχή σε γνωστό κλαμπ στο Γκάζι και πρωταγωνίστησε στο βιντεοκλίπ της, με τον τίτλο «Οταν θα φύγω».

Μένει να δούμε, λοιπόν, αν αυτό που ένωσε την Τραϊάνα και τον Χρήστο στη Μαδαγασκάρη θα εξελιχτεί σε φιλία, όταν θα συναντηθούν εκτός παιχνιδιού, ή σε κάτι πιο τρυφερό, που ο χρόνος θα δείξει πώς θα εξελιχθεί…

offer

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...