Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Baby bloom για τον κανακάρη της Μαρίας Καρλάκη

Διπλό όνομα και νησιωτικό location στο baby bloom του...

Στο ίδιο τραπέζι Μαρινάκης και χούλιγκαν

Τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη, κατονομάζει...

Η Τραϊάνα Ανανία για την υγεία του Δημήτρη Κόκοτα

Tην ώρα που η αγωνία για την υγεία του...

Χρήστος Τσικνιάς: Αγωνία για τον μίμο της πίστας

Δύσκολες ώρες για τον καλλιτέχνη Χρήστο Τσικνιά, ο οποίος...

Η «άγνοια» έδωσε το στέμμα της Μις Γη

❱❱ «Βασίλισσα της ομορφιάς» η καλλονή από το Βιετνάμ χάρη στην απάντησή της για την οικολογία και τους νέουςΑπό την
Πετρίνα Καλαμβοκίδη

Η 23χρονη φοιτήτρια Μάρκετινγκ από το Βιετνάμ Φουόνγκ Καν Νγκουγιέν κατάφερε να βγάλει «νοκ άουτ» τις 86 συνυποψήφιές της για τον τίτλο της Μις Γη 2018, κατακτώντας το πολυπόθητο στέμμα.

Η νεαρή καλλονή εντυπωσίασε τους κριτές με την απάντησή της στο ερώτημα ποιο θεωρεί μείζον πρόβλημα της γενιάς της αναφορικά με την οικολογία, θίγοντας το θέμα της άγνοιας. «Το σημαντικότερο είναι η άγνοια. Εχουμε στη διάθεσή μας τόση τεχνολογία και απλά τη χρησιμοποιούμε για τα social media και ενδιαφερόμαστε μόνο για τον εαυτό μας. Πρέπει να περνάμε χρόνο σκεπτόμενοι και αφουγκραζόμενοι τι συμβαίνει στη Γη αυτή τη στιγμή. Οταν μικρές πράξεις πολλαπλασιάζονται από εκατομμύρια ανθρώπους, μπορούμε να τη μεταμορφώσουμε», είπε η Νγκουγιέν, η οποία μιλά αγγλικά και βιετναμέζικα και έγινε η πρώτη εκπρόσωπος της χώρας της που κατακτά αυτό τον τίτλο.

image 2018 11 04 11 dd58883bfc514b7ca2a1809913ec84f0

Στα καθήκοντα της Μις Γη είναι να ταξιδέψει ανά τον κόσμο για να ευαισθητοποιήσει τον κόσμο για θέματα που αφορούν το περιβάλλον και να στηρίξει και να συμμετάσχει σε πρότζεκτ περιβαλλοντικών οργανώσεων.
Τους επιμέρους τίτλους των τριών στοιχείων, Μις Αέρας, Μις Νερό και Μις Φωτιά, κατέκτησαν η Μελάνικ Μάντερ από την Αυστρία, η Βαλέρια Αγιός από την Κολομβία και η Μελίσα Φλόρες από το Μεξικό, αντίστοιχα.

Το ατυχές γεγονός της βραδιάς ήταν η απόσυρση της Μις Βενεζουέλα Νταϊάνα Σίλβα, η οποία, αν και είχε περάσει στην τελική οχτάδα, λιποθύμησε στα παρασκήνια και δεν κατάφερε να επιστρέψει στη σκηνή, ενώ η εκπρόσωπος της Κύπρου Μαρία Αρμενάκη δεν κατάφερε ποτέ να περπατήσει στη γέφυρα της ομορφιάς, καθώς παραμένει νοσηλευόμενη εδώ και τέσσερις ημέρες σε νοσοκομείο της χώρας.

Η δραστήρια χημικός που εκπροσώπησε την Ελλάδα

42742603 1686911354746513 8129414370877703

Μια καλλονή με πολλές περγαμηνές ήταν η φετινή εκπρόσωπος της χώρας μας στον διαγωνισμό. Η 24χρονη Πατρινή χημικός Χρύσα Ανδρουτσοπούλου, αναπληρωματική Σταρ Ελλάς 2017, Σταρ Πελοπόννησος 2016 και φοιτήτρια του Τμήματος Χημείας του Πανεπιστημίου Πατρών, ταξίδεψε στις Φιλιππίνες στις αρχές Οκτωβρίου για να λάβει μέρος στην τελική φάση της προετοιμασίας των διαγωνιζομένων στο event, ενημερώνοντας διαρκώς τον λογαριασμό της στο Instagram για τις εμπειρίες της εκεί.

Στις δηλώσεις της στην ιστοσελίδα της διοργάνωσης μίλησε για τα ευτυχισμένα παιδικά της χρόνια στις γειτονιές της Πάτρας μαζί με τους φίλους της, τις καλοκαιρινές οικογενειακές αποδράσεις της στα ελληνικά νησιά, αλλά και τη συμμετοχή της σε περιβαλλοντικές δράσεις από νεαρή ηλικία, όπως η δενδροφύτευση στα 10 της χρόνια. Η πολύωρη πεζοπορία της στο Λαμπίρι με έναν παιδικό της φίλο συγκαταλέγεται, όπως δήλωσε, στις πιο αξέχαστες εμπειρίες της, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί στην ελληνική μυθολογία, στους Ολυμπιακούς Αγώνες και στους μεγάλους Ελληνες φιλόσοφους, στοιχεία που την κάνουν να αισθάνεται περήφανη για την καταγωγή της.

offer

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Οι καλεσμένες στην επίδειξη του Paris Valtadoros «έσβησαν» τα μοντέλα

Fashion show και στο... front row παρατηρήθηκε στην επίδειξη...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...