Τρίτη, 15 Ιουλίου, 2025

Ο ευεργέτης Ράιαν Ρέινολντς τιμήθηκε από τον Καναδά

Ξυρισμένος χωρίς το κλασικό μούσι του και έχοντας δίπλα...

«Πάμε στους δικούς σου»: Ο Σταμάτης Γονίδης παρουσιάζει τη χορευτική επιτυχία της...

Ο Σταμάτης Γονίδης λατρεύει το νησί του, την Κύθνο και είναι αρκετές είναι οι φορές, που έχει εκφράσει δημόσια την τεράστια αγάπη, που τρέφει για τον τόπο του.

Το μήνυμα του Σπύρου Μπιμπίλα μετά την απόφαση του δικαστηρίου για τον...

Ο Σπύρος Μπιμπίλας μετά την ανακοίνωση της απόφασης του δικαστηρίου σύμφωνα με την οποία κρίνεται ένοχος ο Πέτρος Φιλιππίδης γ

Παντρεύεται γνωστός ζεν πρεμιέ της τηλεόρασης – Ιδού το προσκλητήριο γάμου του

Ο γνωστός ηθοποιός τα τελευταία χρόνια διατηρεί σχέση με εντυπωσιακή κυρία και αποφάσισαν να κάνουν το επόμενο βήμα.

Κλικ της Γκουίνεθ Πάλτροου έναν μήνα μετά τα κουφέτα

❱❱ Μπορεί η είδηση του δεύτερου γάμου της να έκανε τον γύρο του κόσμου, όμως κανείς, πέρα από τους καλεσμένους της, δεν την είχε δει νυφούλα μέχρι σήμεραΣχεδόν έναν μήνα μετά το ευτυχές συμβάν η Γκουίνεθ Πάλτροου αποφάσισε να βάλει τέλος στη μυστικοπάθεια, αναρτώντας την πρώτη της φωτογραφία ως νύφη στο πλευρό του αγαπημένου της Μπραντ Φάλτσουκ στα social media.

Σε αυτή η 46χρονη ηθοποιός και ο 47χρονος δεύτερος σύζυγός της απαθανατίζονται μετά το τέλος του μυστηρίου να δέχονται βροχή από ροδοπέταλα και χειροκροτήματα σε ένα μαγευτικό σκηνικό. Λίγη ώρα αργότερα στο site της, Goop, ανέβηκαν άλλες 46 φωτογραφίες από το προγαμήλιο πάρτι, την τελετή του γάμου και τη δεξίωση που ακολούθησε στις 29 Σεπτεμβρίου -παρουσία μόλις 70 καλεσμένων- στο σπίτι τους, στο Χάμπτονς. Ανάμεσά τους η Κάμερον Ντίαζ με τον σύζυγό της, ο Ρομπ Λόου και ο Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ, ο οποίος έκανε μια συγκινητική πρόποση στους νεονύμφους.

Η Πάλτροου είχε επιλέξει δαντελένιο νυφικό σε στενή γραμμή του οίκου Valentino, ενώ η κόρη της Απλ και η θετή της κόρη Ιζαμπέλα φορούσαν φορέματα Monique Lhuillier. Ο γαμπρός και οι κουμπάροι, που δεν ήταν άλλοι από τον γιο της Πάλτροου, Μόζις, και τον δικό του γιο, Μπρόντι, φορούσαν κοστούμια Tom Ford.
Ο πρώτος γάμος της Πάλτροου, διάρκειας 10 ετών, ήταν με τον frontman των Coldplay Κρις Μάρτιν, με τον οποίο απέκτησε δύο παιδιά.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πέθανε ο Γεράσιμος Μιχελής – Ο κακός του «Παρά πέντε» δεν είναι πια μαζί μας

Ο κακός του «Παρά πέντε», ο κατά κόσμον Γεράσιμος...

Κωνσταντίνα Μπεκιάρη: Η πρώην σύζυγος του Μπισμπίκη ποζάρει με μπικίνι κι αναστατώνει

Η πρώην σύζυγος του Βασίλη Μπισμπίκη και μητέρα του γιου του έβαλε το μαγιό της και απόλαυσε τις βουτιές της.

Δούκισσα Νομικού: Σηκώνει τσουνάμι στις Μαλδίβες

Νέες φωτογραφίες με μαγιό μοιράστηκε η Δούκισσα Νομικού με...

Ζουγανέλη: «Εψαχνα να βρω τρόπο να πάω παρακάτω»

Για την πιο δύσκολη περίοδο της ζωής της και...

«Πήγα στο “Survivor” γιατί η τράπεζα θα μου έπαιρνε το αμάξι»

Στη συμμετοχή του στο «Survivor» και στις οικονομικές δυσκολίες...

Πάνος Σολωμός: Στη φυλακή ο αφάνας της Φίνου

Δεν μπήκε μόνο σε δικαστικές περιπέτειες, αλλά έφτασε να...
spot_img
spot_img