Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Η 25χρονη και η πολυγαμική οικογένεια των… ζόμπι!

Πολυγαμική έγινε η 25χρονη Φελίσιτι Κάντλεκ, καθώς μεγάλωσε την...

Ο αληθινός Φόρεστ Γκαμπ: Έτρεξε από την μια άκρη της Αφρικής στην...

Σαν να ήταν ο Φόρεστ Γκαμπ, άνδρας πήγε τρέχοντας...

Χάρης Σιανίδης: «Θέλω το team της ”Beautiful People PR” Events να την...

Ο Χάρης Σιανίδης είναι ο ιδρυτής και εμπνευστής της...

Προδοσία εκ των έσω για Αντζελίνα Τζολί

Προδομένη από το «αίμα της» φέρεται ότι νιώθει η...

Ο Αρναούτογλου επιστρέφει με τη Νάνσυ του

❱❱ Ξεχειλίζει από τρυφερότητα για την αγαπημένη του, παρά την κούραση από τις ατελείωτες ώρες προετοιμασίαςΑπό τη
ΔΗΜΗΤΡΑ ΔΑΡΔΑ

Αγώνας δρόμου για τον Γρηγόρη Αρναούτογλου και τη σύντροφό του Νάνσυ Αντωνίου! Το ζευγάρι στη ζωή και συνεργάτες στην τηλεόραση τρέχουν να ανασυνταχθούν προκειμένου το «The 2night show» που επιστρέφει στον ΑΝΤ1 να αρχίσει μέσα στον Νοέμβριο.

Ο παρουσιαστής και η αγαπημένη του, η οποία έχει την αρχισυνταξία του βραδινού σόου, ενημερώθηκαν πριν από λίγα 24ωρα πως η διοίκηση του καναλιού επιθυμεί εντός των επόμενων ημερών να γίνει η πρεμιέρα του πρότζεκτ. Οπως αναφέρουν πληροφορίες της «Espresso», ο σταθμός επιστράτευσε το μεγαλύτερο όνομα που έχει στη διάθεσή του για να κερδίσει τη μάχη της τηλεθέασης στην after midnight ζώνη, μετά και την αποχώρηση του Αντώνη Κανάκη.

Οσο κι αν ο Γρηγόρης είναι… ετοιμοπόλεμος, η απουσία του Δημήτρη Σταρόβα από την εκπομπή, λόγω θεατρικών υποχρεώσεων, είναι πρόβλημα. Η χημεία των δύο ανδρών ήταν αξεπέραστη! Τώρα αναζητείται νέος συμπαρουσιαστής και μέχρι τα μέσα της εβδομάδας ο Αρνι θα πρέπει να αποφασίσει ποιος από όσους πέρασαν από τις μυστικές «οντισιόν» τού ταίριαξε. Σίγουρα, πάντως, δεν πέρασε από κάστινγκ η Μπάγια Αντωνοπούλου, όπως γράφτηκε τις τελευταίες μέρες. Μάλιστα, ποτέ δεν έπεσε το όνομά της στο τραπέζι των συσκέψεων της εκπομπής.

f2 1

Οι άλλοτε ξέγνοιαστες ημέρες του Γρηγόρη και της γλυκιάς Νάνσυς, όταν απολάμβαναν ανέμελες μεσημεριανές βόλτες, κοντινές εξορμήσεις και ραντεβού με τους κολλητούς φίλους τους, έφτασαν στο τέλος. Ο ελεύθερος χρόνος που διέθετε καθημερινά το ερωτευμένο ζευγάρι -μετά το τέλος της καθημερινής live ραδιοφωνικής εκπομπής που παρουσιάζουν μαζί με τους Γιώργο Λιανό και Παναγιώτη Τζωρτζάτο- εξαφανίστηκε με το που τους ανακοινώθηκε η τηλεοπτική επιστροφή του παρουσιαστή.

Η Νάνσυ Αντωνίου βρίσκεται καθημερινά μαζί του στα γραφεία της εκπομπής όπου «στήνεται» πυρετωδώς η δυνατή πρεμιέρα, παρέα με μια δημιουργική δημοσιογραφική ομάδα. Το ωράριο είναι εξαντλητικό, όμως οι γλυκιές ματιές, δυο γλυκά λογάκια, τα χαμόγελα, τα κομπλιμέντα του Γρηγόρη στο κορίτσι του ισορροπούν την καρδιά και το μυαλό τους.
Τις υπόλοιπες στιγμές «μιλούν» με τα μάτια! Ετσι συνεννοούνται έπειτα από τόσα χρόνια γνωριμίας και άψογης συνεργασίας. Και τα βράδια, όταν φεύγουν από τον σταθμό κατάκοποι και αγχωμένοι, ανταλλάσσουν ένα τρυφερό φιλί και καθένας πάει στο σπίτι του.

Κοινή απόφαση

Το ζευγάρι, παρότι είναι τουλάχιστον έναν χρόνο μαζί, δεν συγκατοικεί. Ηταν κοινή τους απόφαση. «Οταν όμως αποφασίσουν να συζήσουν, αυτό θα σημάνει και την επισημοποίηση του ειδυλλίου» αποκαλύπτει άνθρωπος από το στενό περιβάλλον τους.
Με κοινές ανησυχίες, όνειρα και μεγάλη αγάπη για τα παιδιά τους, οι δύο γονείς αφιερώνουν ποιοτικό χρόνο στα αγοράκια τους. Ο Γρηγόρης στον τεσσεράμισι ετών Αναστάση που απέκτησε με την Κατερίνα Κόκλα και η Νάνσυ στον εννιάχρονο γιο που απέκτησε από τον γάμο της με τον επιτυχημένο executive producer Νίκο Χριστοφόρου, που «τρέχει» φέτος τα «GNTΜ», «Shopping Star», «Τροχός της Τύχης» και «Master chef Junior». Το πρώην παντρεμένο ζευγάρι διατηρεί εξαιρετικές σχέσεις και ο παραγωγός χαίρεται για τη νυν σύζυγό του που προχώρησε στη ζωή της!

offer

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Και η Καίτη Κουτσολιούτσου δήλωσε άγνοια για το σκάνδαλο της εταιρίας, την οποία μιμήθηκε και η Hermès

Δημιουργική… έμπνευση ακόμη και στον οίκο Hermès είχαν προκαλέσει...

Παράταση για τον «Ασχημο»

Με περισσότερες από 120 παραστάσεις από την αρχή της...

ΗΠΑ: Ζευγάρι αδιανόητης διαστροφής

Παντρεμένη νοσοκόμα και ο σύζυγός της, που έχουν δύο...

Κατερίνα Λιόλιου: Αυτός είναι ο νέος της σύντροφος

Το «Κατερινάκι του» είναι η αγάπη του! Το τελευταίο...

Αστραψαν τα φλας στη βράβευση επιτυχημένων επιχειρηματιών και δημόσιων προσώπων της Θεσσαλονίκης

Επιτυχημένοι επιχειρηματίες και δημόσια πρόσωπα της Θεσσαλονίκης βραβεύτηκαν στο...