Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Η Ζέτα Μακρυπούλια έγινε για έκτη φορά θεία

Η Ζέτα Μακρυπούλια έγινε για έκτη φορά θεία, καθώς...

Κεραυνοβόλος έρωτας για τον Κασσελάκη

Εχασε τα πρωτεία στην αγάπη του συζύγου του ο...

Βίκυ Χατζηβασιλείου: Ρούχα από δεύτερο χέρι; Ποτέ!

Δεν φοράει ποτέ ρούχα από δεύτερο χέρι η Βίκυ...

Το διπλό μυστικό της Σάσας Μπάστα!

❱❱ Η sexy αοιδός εiχε κρυμμένα μυστικά • Αποκάλυψε ότι είναι…Εγκυος στον έβδομο μήνα… διπλοπαντρεμένη, ερωτευμένη και έτοιμη να ζήσει το όνειρο της μητρότητας δηλώνει η Σάσα Μπάστα! Η τραγουδίστρια κατάφερε και κράτησε όλα τα ωραία της προσωπικής ζωής της μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, όπως επίσης και την ταυτότητα του 40χρονου Μυκονιάτη συζύγου της Δημήτρη!

Η μέλλουσα μαμά ήταν καλεσμένη στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά και όλοι έμειναν άφωνοι με το καλλίγραμμο κορμί της, παρόλο που σε δύο μήνες περιμένει την άφιξη της κορούλας της.

«Δεν το πήρε χαμπάρι κανείς. Αμα θες να κρατήσεις κάτι, γίνεται. Ηθελα να πάρω τον χρόνο μου, να είμαι ήρεμη και untitled 1να μην έχω όλο αυτό, το να με κοιτάνε στην κοιλιά. Χθες ήμουν έξω και λέγανε “αυτή τώρα είναι έγκυος ή χοντρή;”. Είναι λίγο περίεργο, γιατί έχω ακόμα τους πλαϊνούς κοιλιακούς!» ανέφερε η τραγουδίστρια, η οποία συνεχίζει να γυμνάζεται καθημερινά.

Ευτυχισμένη

Το ειδύλλιο με τον μυστηριώδη σύζυγό της, για τον οποίο αρνήθηκε να δώσει στη δημοσιότητα περισσότερα στοιχεία, ξεκίνησε πριν από δύο χρόνια. Αρχικά ήταν φίλοι, ωστόσο με το πέρασμα του χρόνου ήρθαν πιο κοντά, ώσπου ερωτεύθηκαν τρελά. «Αποφάσισα να τον κρατήσω πίσω από τα φώτα. Και εκείνος δεν θέλει, δεν είναι η δουλειά του. Είναι ο καλύτερος άνθρωπος που έχω γνωρίσει. Αν δεν έκανα παιδί μαζί του θα έκανα το μεγαλύτερο λάθος της ζωής μου. Υπέροχος σύζυγος και μπαμπάς» σχολίασε.

Η ευτυχισμένη Σάσα Μπάστα δεν σταμάτησε να χαμογελά, μιλώντας για τον άντρα της, ο οποίος μένει στο νησί για έξι μήνες και τους υπόλοιπους στην Αθήνα. Οσο για την πρόταση γάμου, όπως είπε η μέλλουσα μαμά, έγινε στην επέτειό τους, με τον αγαπημένο της να πέφτει στα γόνατα χαρίζοντάς της ένα μονόπετρο με σκούρα πέτρα! 

«Εχουμε παντρευτεί δύο φορές! Κάναμε έναν γάμο, στα γρήγορα, στο Αμπού Ντάμπι με το που τελείωσε το καλοκαίρι, και έναν κανονικό, πολιτικό, στην Αθήνα. Ο θρησκευτικός γάμος θα γίνει του χρόνου με το μωρό»! Η μικρή θα βαφτιστεί Ειρήνη-Αλεξάνδρα, παίρνοντας το όνομα της μητέρας του αγαπημένου της, και θα τη φωνάζουν Ειρηνούλα!

Mε «πλούσιο» παρελθόν

Η προσωπική ζωή της Σάσας Μπάστα υπήρξε πάντοτε ταραχώδης και προβεβλημένη από τα media, ίσως γι’ αυτό προσπαθεί τώρα να τη διαφυλάξει με νύχια και με δόντια. Ενα από τα πρώτα φλερτ της ήταν ο Κώστας Σόμμερ, στη συνέχεια μπήκε στη ζωή της ο επιχειρηματίας Αλέξανδρος Σπηριλιώτης, από τον οποίο χώρισε επεισοδιακά.

Κατόπιν τα έφτιαξε με τον Θοδωρή Λανταβό, επίσης από τον επιχειρηματικό κλάδο. Οι δυο τους μέτρησαν τουλάχιστον τρεις χωρισμούς και άλλες τόσες επανασυνδέσεις προτού πουν οριστικά το «αντίο».

Ακόμη μία κατάκτησή της ήταν ο ποδοσφαιριστής Παναγιώτης Ταχτσίδης. Εμειναν μαζί έξι μήνες και το φινάλε του ειδυλλίου τους γράφτηκε κάπως ακραία, καθώς εκείνη τον κατηγόρησε δημόσια ότι της χάραξε το αυτοκίνητο και την απείλησε όταν του ζήτησε να χωρίσουν.

Καιρό μετά οι φήμες την ήθελαν να βγαίνει με τον ποδοσφαιριστή Γιάννη Μανιάτη, ενώ μια εποχή δημοσιεύματα ήθελαν και τον Κώστα Μήτρογλου να την πολιορκεί. Η πλέον μακροχρόνια σχέση της, πάντως, ήταν με τον DJ Valentino, κατά κόσμον Γιώργο Παπαδημητρίου, από τον οποίο χώρισε τον Νοέμβριο του 2016, έπειτα από πέντε χρόνια κοινής πορείας.

offer

{{-PCOUNT-}}14{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...