Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024

Οι αθέατοι γαμομπελάδες του «Μπόρατ»

Προβλήματα που «σέρνονταν» για χρόνια κρύβονται πίσω από το...

Η επιστολή του «σφαγέα» των Αγίων Αναργύρων στην άτυχη Κυριακή

Ανατριχίλα προκαλεί το περιεχόμενο μιας από τις επιστολές που...

Selfie θανάτου για αισθητικό

Μια selfie κόστισε τη ζωή σε Ρωσίδα αισθητικό με...

Χάρης Βεραμόν: Το θρίλερ 348 σελίδων με άλυτες αστυνομικές υποθέσεις

Ιδιωτικός ερευνητής, δημιουργός true crime σειράς ντοκιμαντέρ στο YouTube...

Βίτσια στο Χόλιγουντ

❱❱ Η S/m ζωή μιας πρώην πορνοστάρ μπροστά στην κάμερα έγινε ταινία«Δούλεψα στο λιανεμπόριο, στη βιομηχανία υψηλής τεχνολογίας, σε πορνό, αλλά πουθενά δεν με παρενόχλησαν σεξουαλικά σε τέτοιον βαθμό, όπως όταν προσπάθησα να πουλήσω την ταινία μου στο Χόλιγουντ». Αυτό αποκαλύπτει η πρώην πορνοστάρ Ιζα Ματσέι, η οποία έγραψε τη βραβευμένη ταινία «Cam», που βασίζεται στις εμπειρίες της ως camgirl. 

Η 27χρονη σεναριογράφος από το Κολοράντο των ΗΠΑ θα δει την ταινία της να παρουσιάζεται στο ευρύ κοινό από το Netflix στα μέσα του μήνα. Ηδη όμως το «Cam» έχει κερδίσει δύο βραβεία στο διεθνές φεστιβάλ κινηματογράφου Fantasia Festival, στο Μόντρεαλ του Καναδά, ως καλύτερο σενάριο και καλύτερη πρώτη ταινία δημιουργού.

Εργαζόμενο κορίτσι

Τον πρωταγωνιστικό ρόλο μιας πορνοστάρ που εργάζεται μπροστά σε διαδικτυακή κάμερα (camgirl) έχει η ηθοποιός των σειρών «Orange is the New Black» και «Handmaid’s Tale» Μάντλιν Μπριουέρ.
Oπως εξηγεί στο «Daily Beast» η Ματσέι, πρόκειται για ένα ψυχολογικό θρίλερ για τους κινδύνους που αντιμετωπίζουν τα camgirls. Οι ιστορίες που περιγράφει είναι εμπνευσμένες από τη ζωή της όταν έδινε σαδομαζοχιστικά σόου μπροστά σε webcam. Η 27χρονη αφήνει, δε, να εννοηθεί ότι ένας από τους διαδικτυακούς πελάτες της τής ζήτησε να κάνει κακό στον εαυτό της, να ματώσει και να πεθάνει κατά τη διάρκεια ενός από τα σόου της.

42703869 2190845777862809 6533167713444307354 n1

Η χειρότερη εμπειρία της ζωής της, όμως, κατά τα λεγόμενά της, ήταν όταν έγραψε το σενάριο της ταινίας «Cam» και άρχισε να κάνει τον γύρο των κινηματογραφικών εταιριών παραγωγής του Χόλιγουντ για να το πουλήσει. Τα περισσότερα διευθυντικά στελέχη με τα οποία συναντήθηκε προσπάθησαν να εκμεταλλευτούν για σεξουαλικούς σκοπούς το παρελθόν της ως πορνοστάρ. Οπως λέει, άρχιζαν τη σεξουαλική παρενόχληση ζητώντας να τους διηγηθεί πικάντικες λεπτομέρειες από το πρόγραμμα των σέξι σόου της.

Ενας ατζέντης, μάλιστα, έφτασε στο σημείο να αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο ολοκληρωνόταν το σενάριο της ταινίας της, για να ικανοποιήσει μια ερωτική φαντασίωσή του. Οπως είπε, πρόσθεσε μια ερωτική σκηνή που περιελάμβανε την ίδια και εκείνον, που ήταν ένα πολύ ισχυρό άτομο του Χόλιγουντ.

offer

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η «καταραμένη» φαμίλια της Ηλιούπολης: Εκτέλεσε τη μάνα του με καραμπίνα και αυτοκτόνησε

Δολοφονία και αυτοχειρία φαίνεται πως είναι το επικρατέστερο σενάριο...

Παράταση για τον «Ασχημο»

Με περισσότερες από 120 παραστάσεις από την αρχή της...

Τα… βρόντηξε από το «My style rocks» η Φωτεινή Μπαρνασά, από τα φαβορί του reality

Σκάει «βόμβα» στο «My style rocks». Ενα από τα...

Χειροπέδες σε… ξαναμμένο κοκάκια μέσα σε ροζ μασατζίδικο!

Τα «ξέρασε» όλα στην ανακρίτρια, εν είδει ψυχοθεραπείας, ένας...