Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Πάτωσε το νέο άλμπουμ της Jlo! Δεν… τσουλάει η περιοδεία της

Αν μας λέγανε ότι οι συναυλίες της δεν πουλάνε...

Ιουλία Καλλιμάνη: Το διήμερο closing party στο Tokyo μετά από 8 μήνες...

Μετά από 8 ολόκληρους μήνες επιτυχίας, η Ιουλία Καλλιμάνη,...

Η μελωδία της θέλησης για τη μικρή Λουκία με τα μάτια της...

Μαθήματα ζωής δίνει ένα μικρό κορίτσι με οπτική αναπηρία,...

Παγκόσμιος πόλεμος του Tik Tok!

Πριν από επτά χρόνια χτύπησε για πρώτη φορά στις...

Πού χάθηκε η Νάιλα Γκούγκνι;

❱❱ Η συμμετοχή στο πρώτο «Next Top Model» και το κλάμα για το ταξίδι στο Μιλάνο που δεν έγινε ποτέ 
❱❱ Ο «τρελός» μισθός στο Ντουμπάι και η απόφαση για επιστροφή στην Ελλάδα μετά τον φόνο συναδέλφου τηςΑπό την
ΚΛΑΡΑ ΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΥ

Τη χαρακτήρισαν ως τη «μαύρη γαζέλα» του πρώτου «Next Top Model» στην Ελλάδα! Η Νάιλα Γκούγκνι είναι από τις λίγες συμμετέχουσες εκείνου του κύκλου του reality μόδας που εξακολουθεί να κάνει καριέρα στο μόντελινγκ τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό ακόμα και σήμερα, σχεδόν 10 χρόνια μετά το τέλος του τηλεοπτικού προγράμματος που την ανέδειξε. Επιπλέον έχει διαγράψει μια αξιοζήλευτη πορεία και στον χορό.

Με μπαμπά από το Καμερούν και μαμά από τον Αγιο Μαυρίκιο, μετανάστες και οι δύο, η Νάιλα ήρθε στην Ελλάδα το 1987, νήπιο ακόμη. Στις ιδιαίτερες πατρίδες της πηγαίνει τουλάχιστον μία φορά τον χρόνο καθώς εκεί υπάρχουν συγγενείς της. Το κορίτσι με την εξωτική ομορφιά άρχισε να χορεύει από τεσσάρων χρόνων, καθώς οι γονείς της αναγνώρισαν από νωρίς το ταλέντο της.

Στα 20 της χόρευε πλέον επαγγελματικά και κάπου εκεί μπήκε στη ζωή της και η μόδα, όταν η κολλητή της, που συγκατοικούσαν, έκανε αίτηση για εκείνη στο reality μόδας. Σήμερα εξακολουθεί να ασχολείται επαγγελματικά με τον χορό σε μεγάλα αθηναϊκά clubs, τον οποίο συνδυάζει με το μόντελινγκ – που όπως δηλώνει στην «Espresso» δεν άφησε ποτέ. «Δεν ισχύουν αυτά που γράφτηκαν σε διάφορα sites ότι έχω αφήσει τη μόδα για χάρη της υποκριτικής. Την αγαπάω! Δεν έχω χάσει ούτε ένα catwalk ούτε ένα Madwalk. Κάνω ακόμη πασαρέλα και φωτογραφίσεις τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό» εξηγεί η μελαχρινή καλλονή και συνεχίζει με την άποψή της για το σημερινό «Next Top Model».

Πρόβλημα με το διαβατήριο

«Το παρακολουθώ όσο μπορώ. Είναι πολύ καλύτερο από το πρώτο. Ωστόσο, δεν βλέπω να βοηθούν και πολύ… Ούτε εμένα με βοήθησαν να πάω Ιταλία όταν είχα ένα πρόβλημα με το διαβατήριό μου. Βλέπετε, ήταν πιο τηλεοπτικό να μου ανακοινώσουν ότι δεν μπορώ να πάω μαζί με τα υπόλοιπα κορίτσια στο Μιλάνο και να κλαίμε όλες μαζί, παρά να πάνε να σπαταλήσουν 10 λεπτά να μου εξασφαλίσουν την άδεια παραμονής που χρειαζόταν. Βεβαίως, εγώ πήγα αργότερα στο Μιλάνο μόνη μου για δουλειά και τον Ιανουάριο θα ξαναπάω» μας λέει.

Το reality τη βοήθησε στην καριέρα της ως μοντέλο; «Μόνο όσον αφορά την Ελλάδα, γιατί είναι ελληνικό πρόγραμμα. Οχι στο εξωτερικό. Εξω δεν σε ξέρουν από το “Next Top Model”. Σε βλέπουν κι αν τους κάνεις, καλώς».

Τρομακτικό περισταρικό

Μιλώντας για δουλειές που έχει κάνει στο εξωτερικό και εξιστορώντας μας την πορεία της έως τώρα, μας αποκάλυψε και ένα τρομακτικό περιστατικό που έζησε στο Ντουμπάι και το μοιράστηκε προκειμένου, όπως τόνισε, να προστατεύσει άλλα κορίτσια.

«Μόνο το 2014 έλειπα από εκδηλώσεις μόδας στην Ελλάδα, γιατί ήμουν στο Ντουμπάι. Εκεί οι μισθοί είναι εξωπραγματικοί και οι δουλειές μεγάλες, όμως δεν υπάρχουν ανθρώπινα δικαιώματα, όπως στην Ευρώπη, πόσο μάλλον στις γυναίκες. Δούλευα στην Abercrombie, όπως και μία κοπέλα, 24 χρόνων, που ήταν manager στο κατάστημα. Μία μέρα δεν ήρθε στη δουλειά της και χρειάστηκε να την καλύψω εγώ, κάνοντας υπερωρία. Τελειώνοντας τη δουλειά μάς φώναξαν όλες και όλους, τα μοντέλα και τους εργαζομένους, σε ένα meeting και μας ανακοίνωσαν ότι η κοπέλα βρέθηκε νεκρή σε μία τουαλέτα εστιατορίου. Επειτα από αυτό 10 κοπέλες παραιτήθηκαν και οι υπόλοιπες ήθελαν να φύγουν. Εγώ τρομοκρατήθηκα τόσο πολύ με αυτό το γεγονός που αποφάσισα να γυρίσω στην Ελλάδα και να πηγαίνω πλέον στο Ντουμπάι μόνο ολιγοήμερα ταξίδια όταν κλείνω δουλειές και να ξαναφεύγω» λέει.

«Δουλεύω Ευρώπη, Τουρκία και Ελλάδα, οπότε δεν σκέφτομαι να ξαναπάω για να μείνω» τονίζει. Οσο για την προσωπική της ζωή λέει: «Είμαι σε σοβαρή σχέση. Ο σύντροφός μου είναι εκτός του χώρου. Ο στόχος μου είναι μέσα στα επόμενα πέντε χρόνια να γίνω μαμά. Να κάνω ένα διάλειμμα από τη δουλειά ώσπου να μεγαλώσει λίγο το μωρό και να επιστρέψω. Και ο γάμος είναι στα πλάνα μας, αλλά όχι ως προτεραιότητα» μας εξομολογείται.

offer

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Μπηχτές Μαραντίνη για χωρισμό και συνεπιμέλεια

Ο Θοδωρής Μαραντίνης έδωσε συνέντευξη στη «Real Life», μίλησε...

Ανδρέας Ανδρεόπουλος: Ο ηθοποιός άφησε το Σπίτι του Ηθοποιού και στέκεται πάλι όρθιος

Νέα ζωή για τον Τίμο Δράκο της θρυλικής τηλεοπτικής...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Η Πωλίνα Σανταλοβάκη έδωσε σημεία ζωής

Ενώ είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας η...

Ο μάνατζερ του τράπερ Τrannos καταγγέλλει απαγωγή από την ΕΛ.ΑΣ.

Θύμα άγριου ξυλοδαρμού καταγγέλλει ότι έπεσε ο μάνατζερ του...