Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Η ηθοποιός Εφη Παπαθεοδώρου είπε «αντίο» στον ΣΥΡΙΖΑ και στηρίζει Νέα Αριστερά

Είπε «αντίο» στον ΣΥΡΙΖΑ και στέκεται στο πλάι του...

Σάσα Μπάστα: Ποιους τσάκωσε ο φακός στα γενέθλια της τραγουδίστριας

Glamorous γενέθλια για τη Σάσα Μπάστα. Η γνωστή τραγουδίστρια...

Μαρίνα Σάττι: Αποχαιρετιστήριο Eurojackpot πάρτι σε κατάστημα ΟΠΑΠ

Λίγες ημέρες πριν την αναχώρησή της για το Μάλμε...

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Πότε και πού ντύνεται γαμπρός ο «Greek Freak»

Γάμος αλά ελληνικά για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο. Μετά την...

Έγινε του… πρώην μπροστά στα φλας

❱❱ Ο φακός «τσάκωσε» celebrities που πόζαραν μαζί, αν και πλέον τραβούν δρόμους χωριστούς

Ενας κύκλος είναι η εγχώρια showbiz, και μάλιστα μικρός. Τι πιο φυσικό λοιπόν από το να καταγράφονται από τον φακό τυχαίες συναντήσεις ανάμεσα σε πρώην συντρόφους στις πολλές κοσμικές εκδηλώσεις που οργανώνονται καθημερινά.

Ειδικά το βράδυ της Δευτέρας έγινε… του πρώην. Ο Κωνσταντίνος Αργυρός έδωσε το «παρών» στην παρουσίαση του νέου παιδικού βιβλίου της Κατρίνας Τσάνταλη, με την οποία υπήρξαν ζευγάρι στο παρελθόν.

Στο ίδιο event βρέθηκαν επίσης η Μαίρη Συνατσάκη και ο Μύρωνας Στρατής, που φωτογραφήθηκαν κιόλας περίπου τέσσερα χρόνια μετά τον χωρισμό τους. Τέλος, οι πρώην (;) Πάνος Βλάχος και Ιωάννα Τριανταφυλλίδου εμφανίστηκαν αγκαλιά στην πρεμιέρα της ταινίας «Αιγαίο SOS».

Μύρων Στρατής – Μαίρη Συνατσάκη 

201811061127520.1767 mironas stratis ntoreta papadimitrioy meri sinatsaki 5112018

Υπήρξαν κατά γενική ομολογία ένα από τα πιο ταιριαστά ζευγάρια της εγχώριας showbiz. Η σχέση της Μαίρης Συνατσάκη και του Μύρωνα Στρατή άρχισε με τους καλύτερους οιωνούς το 2010, ενώ δύο χρόνια μετά πέρασε στο στάδιο της συγκατοίκησης. Κι εκεί που όλοι περίμεναν ότι το happy end θα γραφόταν στα σκαλιά της εκκλησίας, η είδηση του χωρισμού τους τον Απρίλιο του 2014 έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία στα καλλιτεχνικά στέκια. Η παρουσιάστρια και ο τραγουδιστής δεν κράτησαν επαφές μετά τον χωρισμό τους. Ωστόσο, κάθε φορά που βρίσκονται τυχαία σε κάποια κοσμική εκδήλωση χαιρετιούνται και μαθαίνουν ο ένας τα νέα του άλλου. Αυτό συνέβη και το απόγευμα της Δευτέρας, όταν συναντήθηκαν στο event της παρουσίασης του νέου παιδικού βιβλίου της Κατρίνας Τσάνταλη. Μάλιστα, οι δύο πρώην πόζαραν και στον φωτογραφικό φακό, έχοντας μαζί τους και την Ντορέττα Παπαδημητρίου, τέσσερα χρόνια μετά τον χωρισμό τους. Να θυμίσουμε ότι τόσο η Μαίρη όσο και ο Μύρων έχουν προχωρήσει στην προσωπική τους ζωή. Εκείνος έχει δεσμό τα τελευταία τρία χρόνια με την Κατερίνα Ζαπάρδα, η οποία είναι ιδιωτική υπάλληλος. Οσο για τη Μαίρη, μετά τον χωρισμό της και από τον ηθοποιό Σπύρο Χατζηαγγελάκη, βρίσκεται σε σχέση τους τελευταίους μήνες με τον Αιμιλιανό Σταματάκη, με τον οποίο συνεργάστηκαν κιόλας πριν από καιρό στο μιούζικαλ «Hair».

Ιωάννα Τριανταφυλλίδου – Πάνος Βλάχος

Στην περίπτωση του Πάνου Βλάχου και της Ιωάννας Τριανταφυλλίδου δεν παίρνουμε και όρκο πως είναι πρώην. Ενα πέπλο μυστηρίου καλύπτει την προσωπική τους ζωή από τότε που επέστρεψαν από την Αμερική. Τον πρώτο καιρό πηγές από το περιβάλλον τους μιλούσαν για χωρισμό, αφού εκείνη την εποχή έκαναν και unfollow ο ένας τον άλλον στο Instagram. Στην πορεία οι σχέσεις τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αποκαταστάθηκαν. Τι συμβαίνει όμως στην πραγματικότητα κανείς δεν ξέρει.

Ο χωρισμός

Οι δυο τους φαίνεται πως παραμένουν αγαπημένοι, δίχως όμως να επιβεβαιώνουν ή να διαψεύδουν αν υπάρχει τελικά επανασύνδεση μεταξύ τους. Το βράδυ της Δευτέρας, πάντως, φωτογραφήθηκαν αγκαλιά σε γνωστό πολυκινηματογράφο, όπου έγινε η πρεμιέρα της νέας ταινίας «Αιγαίο SOS», στην οποία ο Πάνος κρατά έναν από τους βασικούς ρόλους. Φυσικά, όσο κι αν επέμειναν οι ρεπόρτερ που βρέθηκαν εκεί, απάντηση δεν πήραν αν οι δυο τους είναι πάλι ζευγάρι. Το σίγουρο πάντως είναι πως στηρίζουν ο ένας τον άλλον σε κάθε νέα επαγγελματική αρχή. Αυτή, βέβαια, δεν ήταν η πρώτη φορά που είδαμε μαζί το πρώην (;) ζευγάρι μετά τον χωρισμό του. Η Ιωάννα είχε βρεθεί πριν από λίγο καιρό και στον Σταυρό του Νότου, όπου ο Πάνος Βλάχος παρουσίασε την πρώτη δισκογραφική δουλειά του. Και ο ηθοποιός όμως είχε στείλει πρώτος τις ευχές του στην Ιωάννα με αφορμή την πρεμιέρα της στο «Bake Off Greece», στον Alpha.

Κατρίνα Τσάνταλη – Κωνσταντίνος Αργυρός

201811061202270.2168 katrina tsantali konstantinos argiros 5112018

Μπορεί να μην επιβεβαίωσαν ποτέ το ειδύλλιό τους, ωστόσο το 2013 η Κατρίνα Τσάνταλη ήταν τακτική θαμώνας στο κέντρο όπου τραγουδούσε ο Κωνσταντίνος Αργυρός, ενώ ο φακός των παπαράτσι τούς είχε «αιχμαλωτίσει» μαζί ένα βράδυ, την ώρα που έβγαιναν από το σπίτι του τραγουδιστή. Οπως είχε διαρρεύσει εκείνη την εποχή, η νεαρή Θεσσαλονικιά, η οποία εκπροσωπεί την τέταρτη γενιά μιας οικογένειας που σηματοδοτεί τις εξελίξεις στην ελληνική οινοποιία από το 1890, γνωρίστηκε με τον δημοφιλή καλλιτέχνη σε μια κοινή συντροφιά, με τη Ναταλία Γερμανού να κάνει τις μεταξύ τους συστάσεις. Εκτοτε άρχισαν μια ρομαντική σχέση, που κράτησε έξι μήνες.

Νυχτερινά μαγαζιά

Παρά τον χωρισμό τους, πάντως, κράτησαν φιλικές επαφές κι εκείνη συνέχισε να επισκέπτεται τα νυχτερινά μαγαζιά όπου τραγουδάει ο Κωνσταντίνος. Οσο για τον τραγουδιστή, την εκτιμά ιδιαιτέρως, γεγονός που φάνηκε και από την προχθεσινή παρουσία του σε κεντρικό βιβλιοπωλείο της Αθήνας, όπου η Κατρίνα, περιστοιχισμένη από δικούς της ανθρώπους, παρουσίασε το δεύτερο παιδικό βιβλίο της. «Το μικρό αγόρι και τα 4 αβγά», όπως είναι ο τίτλος του, κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Διόπτρα και ο φωτογραφικός φακός «τσάκωσε» τη συγγραφέα την ώρα που έγραφε την αφιέρωσή της στο αντίτυπο του πρώην αγαπημένου της.

offer

{{-PCOUNT-}}19{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Οι καλεσμένες στην επίδειξη του Paris Valtadoros «έσβησαν» τα μοντέλα

Fashion show και στο... front row παρατηρήθηκε στην επίδειξη...