Κυριακή, 21 Απριλίου, 2024

Οι 6 διάσημες Ελληνίδες που περιμένουν να κρατήσουν στην αγκαλιά τους τα...

Baby boom προσεχώς! Γεννητούρια αναμένονται το επόμενο διάστημα στην...

Στις 28 Απριλίου η πρεμιέρα του ριάλιτι «TV Queen» στο Open

Ολοταχώς ετοιμάζεται να βγει στον «αέρα» στις 28 Απριλίου...

Χωρισμένη και λαμπερή η Λάσπα!

Λαμπερή και ανανεωμένη Κατερίνα Λάσπα σε μία από τις...

Ο πρίγκιπας Χάρι «έκοψε» επισήμως τους δεσμούς με τη Βρετανία

Να δίνει ο πατέρας σου μάχη με τον καρκίνο...

Το θύμα που έγινε θύτης

❱❱ Η Κατερίνα Μισιχρόνη μιλά για τον ρόλο της στην αστυνομική σειρά «Εγκλημα και πάθος» και για τη συνεργασία της με τον Δημήτρη ΑρβανίτηΑπό τη
ΜΑΡΙΑ ΑΝΔΡΕΟΥ

Πώς περνά η Κατερίνα Μισιχρόνη από μια κωμωδία σχέσεων σε ένα ψυχολογικό θρίλερ; Με μεγάλη μαεστρία! Οταν την… μπαγκέτα την κρατά ο σκηνοθέτης Δημήτρης Αρβανίτης, η ηθοποιός απλώς κλείνει τα γατίσια μάτια της και τον εμπιστεύεται απόλυτα!

Πέρυσι, απολαύσαμε την Κατερίνα στην ερωτική κομεντί του ΑΝΤ1 και του Δημήτρη Αρβανίτη «4xxx4», στον ρόλο της καταπιεσμένης ερωτικά γυναίκας που ψάχνει το πάθος πριν από τον γάμο της, ενώ απόψε στις 23.30 στο ίδιο κανάλι θα τη δούμε να κάνει αλλεπάλληλες σχέσεις στην αστυνομική σειρά «Εγκλημα και πάθος» την οποία υπογράφει ο ίδιος σκηνοθέτης.

Η «Espresso» συνάντησε την Κατερίνα στις πρόβες της θεατρικής παράστασης «Το δείπνο», η οποία ανεβαίνει στις 16 Νοεμβρίου, στο Σύγχρονο Θέατρο.

«Παρότι τρέχουμε για την πρεμιέρα της παράστασης δεν θα μπορούσα να αρνηθώ τον ρόλο που μου πρότεινε ο Δημήτρης Αρβανίτης, γιατί λατρεύω και ως ηθοποιός αλλά και ως τηλεθεατής τα ψυχολογικά θρίλερ» αναφέρει και μας δίνει μια… γεύση του ρόλου της: «Η ηρωίδα μου στο επεισόδιο “Εγκλημα κατά παραγγελία” είναι μια γυναίκα με ένα τραυματικό παρελθόν κι αυτό οφείλεται στην οικογένειά της. Στο επεισόδιο μιλά για τρεις άνδρες. Συγκεκριμένα, μετά την άγρια δολοφονία του συζύγου της από τον πρώην της, αποφασίζει να βάλει τέλος στη ζωή της. Δεν βρίσκει, όμως, την ψυχική δύναμη να το κάνει. Τότε θα βρεθεί στον δρόμο της ο Κωνσταντίνος, θα της συστηθεί ως “απελευθερωτής ψυχών” και θα της υποσχεθεί ότι θα λυτρώσει την ύπαρξή της. Ολα, όμως, θα ανατραπούν. Αυτός που θα βρεθεί τελικά νεκρός, και μάλιστα στο διαμέρισμα της Κατερίνας, είναι εκείνος… Δυστυχώς για την ηρωίδα μου, οι συνθήκες την οδηγούν σε ακραία συναισθήματα και δεν καταλαβαίνει πως από θύμα γίνεται θύτης. Θα έλεγα ότι το κορίτσι αυτό γοητεύεται από την εξωτερική εικόνα των ανθρώπων αγνοώντας ότι η ψυχή τους είναι άβυσσος» περιγράφει η ηθοποιός.

Αυτό που δεν θα ξεχάσει από τη συμμετοχή της στο συγκεκριμένο επεισόδιο της σειράς του Δημήτρη Αρβανίτη, όπου πρωταγωνιστούν επίσης οι Γρηγόρης Ποιμενίδης, Λευτέρης Δημητρόπουλος και Δημήτρης Τοπαλίδης, είναι τα εξωτερικά γυρίσματα: «Μπορεί να μην το πιστέψετε, αλλά τα πλάνα γυρίστηκαν μεσάνυχτα στην Πλάκα, καθώς οι πρόβες μου στο θέατρο τελείωναν το βράδυ. Παρά το κρύο, ήταν πολύ ατμοσφαιρικά και spooky».

Με αφορμή το επεισόδιο, η Κατερίνα αναφέρεται και στη σημερινή κατάσταση. «Το τελευταίο διάστημα, η μία είδηση διαδέχεται την άλλη στο αστυνομικό δελτίο και είναι ακόμα πιο σοκαριστική. Αυτό πρέπει να μας προβληματίσει ως κοινωνία και για τα ήθη που διαμορφώνονται, μέσα στην οικονομική κρίση» μας λέει και συμπληρώνει: «Αυτό αναλύει και η θεατρική παράταση “Το δείπνο”. Ουσιαστικά, έχει να κάνει με ένα τραπέζι και τις αλήθειες που λέγονται μεταξύ ζευγαριών στη διάρκεια του γεύματος».

offer

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Γιάννης Φέρτης: Η Βίβιαν Μπενέκου αποκαλύπτει όλα όσα δεν ξέρουμε για τον τεράστιο ηθοποιό

Δάκρυζε όταν άκουγε κλαρίνο, χόρευε τσάμικα με πάθος, αγαπούσε...

«Εφυγε» ο Ηλίας Μπαρμπαλιάς

«Εφυγε» στα 68 του χρόνια ο Ηλίας Μπαρμπαλιάς που...

Νίκος Αποστολόπουλος: «Η Φαίη Σκορδά είναι σαν τους αναστενάρηδες, λες και περπατάει σε αναμμένα κάρβουνα»

Ο Νίκος Αποστολόπουλος παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Mega...

Οσα έγιναν στο παρασκήνιο και οδήγησαν στο… διαζύγιο του Mega από την Ελένη Μενεγάκη

Τη στιγμή που γίνεται μεγάλος ντόρος στα δημοσιογραφικά γραφεία...

Η έπαυλη-φάντασμα και η σεξουαλική κακοποίηση μαθητή σε εκδρομή

Ιστορίες με φαντάσματα, πνεύματα, ανεξήγητους θανάτους και δύο τρομακτικές...