Ο άνδρας της Καγιά και η πρώην του «μετακόμισαν» στα δικαστήρια

❱❱ Ξανά στα δικαστήρια έσυρε την πρώην σύζυγό του και μητέρα των δύο παιδιών του ο Ηλίας Κρασσάς! Σε άλλο ένα επεισόδιο της ατέρμονης διαμάχης των δύο πλευρών, ο επιχειρηματίας και νυν σύζυγος της Βίκυς Καγιά κατέθεσε αίτηση ασφαλιστικών μέτρων σε βάρος της Ευαγγελίας Μπάρλα για το… σχολείο των παιδιών τους.

Tόσο ο «Mr Fresh» όσο και η πρώην σύζυγός του έδωσαν χθες το «παρών» στην αίθουσα του Μονομελούς Πρωτοδικείου της Αθήνας, όπου συζητήθηκε η υπ’ αριθμόν 83480/ 2018 αίτηση που είχε καταθέσει στις 10 Σεπτεμβρίου η πλευρά του επιχειρηματία. Οπως ανέφεραν οι δικηγόροι του στο ακροατήριο, η αίτηση αφορά την παραμονή των δύο παιδιών στο ιδιωτικό σχολείο Μωραΐτη όπου φοιτούν, ενώ έχει ήδη εκδοθεί προσωρινή διαταγή που παρατείνει τη φοίτησή τους στο εν λόγω σχολείο.

«Το συμφέρον των παιδιών είναι να παραμείνουν στο ιδιωτικό σχολείο» ανέφεραν οι συνήγοροι του Ηλία Κρασσά, τονίζοντας ότι η μητέρα τους «θα προκαλούσε πρόβλημα στα παιδιά, αλλάζοντάς τους σχολείο και πηγαίνοντάς τα σε δημόσιο».

Κι αυτό καθώς αρχική επιθυμία της Ευαγγελίας Μπάρλα ήταν τα παιδιά τους, την επιμέλεια των οποίων έχει αναλάβει αποκλειστικά, να φοιτήσουν σε δημόσιο σχολείο. Αλλωστε, όπως υποστήριξε η δικηγόρος της, το ζήτημα της εκπαίδευσης υπάγεται σε θέματα επιμέλειας και το ιδιωτικό συμφωνητικό που υπέγραψαν οι δύο πλευρές το 2012 και επικυρώθηκε με την έκδοση του συναινετικού διαζυγίου τους «έχει δώσει την απόλυτη εξουσία της επιμέλειας, άρα και της εκπαίδευσης, στην κυρία Μπάρλα». Οπως ανέφερε η συνήγορός της στο δικαστήριο, εφόσον τα παιδιά έχουν ήδη εγγραφεί στο Μωραΐτη, η μητέρα τους συναινεί στο να παραμείνουν στο ίδιο σχολείο για το έτος 2018-2019.

Παρά τη συναίνεσή της, πάντως, ο Ηλίας Κρασσάς δεν φαίνεται πρόθυμος να αφήσει πίσω του την κόντρα. Μάλιστα, βγαίνοντας από την αίθουσα του δικαστηρίου, ο επιχειρηματίας -που έχει αποκτήσει άλλα δύο παιδιά με τη Βίκυ Καγιά- ύψωσε επιδεικτικά το μεσαίο δάχτυλο του χεριού του προς το μέρος της Ευαγγελίας Μπάρλα!

Θ. Μακρογαμβράκης,
Ν. Ντάβαρη

offer

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ MOBILE APP ΤΗΣ ESPRESSO

ΔΗΜΟΦΙΛΗ