Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Πιτσιρικάδες είχαν πετάξει αβγά στην Καρυοφυλλιά Καραμπέτη!

Ποιος να το περίμενε ότι η καλύτερη Ελληνίδα ηθοποιός...

Τα σχέδια Κάβουρα και Τζαβέλλα για το Πάσχα

Μια σύντομη απόδραση για τις ημέρες του Πάσχα έχουν...

Στον χώρο του παλιού αεροδρομίου εντοπίστηκαν 314 βόμβες Αεροπορίας από τον Β’...

Οχι μία ούτε δύο, αλλά… 314 βόμβες Αεροπορίας από...

Ελεύθερος μετά την απολογία του ο πρώην βουλευτής των «Σπαρτιατών» Κωνσταντίνος Φλώρος

Για ένα «ατυχές περιστατικό», το οποίο, όπως είπε, αν...

Τέλος εποχής για τον Φουρθιώτη από το κανάλι του Ιβάν

❱❱ Τίτλους τέλους στην εκπομπή «Αποκαλυπτικά» του Μένιου Φουρθιώτη ρίχνει με απόφασή του το Μονομελές Πρωτοδικείο της Αθήνας, καθώς…… απέρριψε την αίτηση ασφαλιστικών μέτρων που είχε καταθέσει ο παρουσιαστής σε βάρος της Ραδιοτηλεοπτικής Α.Ε. (πρώην Epsilon, νυν Open) και της Dimera του Ιβάν Σαββίδη.

Με την υπ’ αριθμόν 7738/2018 απόφαση το δικαστήριο έδωσε πλέον τη δυνατότητα στον τηλεοπτικό σταθμό να τον θέσει εκτός του δυναμικού του, καθώς έκρινε ότι δεν συντρέχουν οι λόγοι για να κάνει δεκτή την αίτηση με την οποία ο παρουσιαστής ζητούσε την παραμονή του στο κανάλι, όπως προέβλεπε η τροποποιητική σύμβαση που φέρεται ότι είχε υπογράψει με τη Ραδιοτηλεοπτική Α.Ε. στις 7 Αυγούστου του 2017.

Αλλωστε, μέσα σε ελάχιστο χρόνο μετά τη δημοσιοποίηση του διατακτικού του δικαστηρίου, ο σταθμός έλυσε και επίσημα την πενταετή συνεργασία του με τον «Mr Aποκαλυπτικά» με μία και μόνη πρόταση. «Δυνάμει της σχετικής δικαστικής απόφασης, η συνεργασία του OPEN με τον κύριο Μαίανδρο Φουρθιώτη διακόπτεται οριστικά και ως εκ τούτου από εδώ και πέρα παύει τελεσίδικα η μετάδοση των εκπομπών του» ανέφερε χαρακτηριστικά η λιτή ανακοίνωση του καναλιού.

Κατά τη συζήτηση της υπόθεσης στις 9 Οκτωβρίου, οι δικηγόροι της Ραδιοτηλεοτπικής Α.Ε. και της Dimera είχαν αμφισβητήσει ευθέως την εγκυρότητα της επίμαχης σύμβασης του παρουσιαστή, υποστηρίζοντας ότι έλαβαν γνώση για την ύπαρξή της μόνο τον περασμένο Απρίλιο, όταν γνωστοποίησαν με εξώδικό τους στον Μένιο Φουρθιώτη την καταγγελία της σύμβασής του, καθώς η διοίκηση του σταθμού δεν επιθυμούσε να συνεχιστεί η συνεργασία.

«Αποκαλυπτικά»

Η πλευρά του Μένιου Φουρθιώτη υποστήριξε ότι η επίμαχη σύμβαση ήταν γνωστή στη νέα διοίκηση του καναλιού, ενώ σε πρόσθετες παρεμβάσεις που έκαναν υπέρ του τρεις εταιρίες, μέσω των οποίων διαφημίζονται συγκεκριμένα προϊόντα στο πλαίσιο της εκπομπής «Αποκαλυπτικά», υποστήριξαν ότι ο παρουσιαστής «είναι ο καλύτερος για να προωθεί τα προϊόντα τους»!

Αξίζει να σημειωθεί, πάντως, ότι ανεξάρτητα από το μέλλον της εκπομπής, ο νυν διευθύνων σύμβουλος του καναλιού Τζώνη Καλημέρης είχε καταθέσει στο δικαστήριο ότι «κανένας από τους εργαζομένους στην εκπομπή δεν πρόκειται να απολυθεί σε περίπτωση διακοπής της, αλλά θα απορροφηθούν σε άλλες εκπομπές του σταθμού».

offer

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Κεραυνοβόλος έρωτας για τον Κασσελάκη

Εχασε τα πρωτεία στην αγάπη του συζύγου του ο...