ΣΤΗ… ΣΕΝΤΡΑ: Ο Πάνος Αγριανίδης

❱❱ Να, τα… ακούσαμε κι από πάνω ότι εμείς, οι δημοσιογράφοι, φέρουμε την ευθύνη για τα χάλια της τηλεόρασης. Ποιος το λέει; Μα φυσικά ο παίκτης ριάλιτι επιβίωσης και μάνατζερ ράγκμπι -σε μια χώρα που έχει άγνοια για το άθλημα αυτό- Πάνος Αργιανίδης, ο οποίος σε τηλεοπτική διαφωνία που είχε με τον δημοσιογράφο Παναγιώτη Τάτση ξεστόμισε τα εξής: «Η τηλεόραση έχει φτάσει σε αυτό το επίπεδο από τα άτομα που στην εποχή σου κάνατε δημοσιογραφία. Γι’ αυτό είναι έτσι η τηλεόραση».

Εμείς θα σας απαντήσουμε ότι η τηλεόραση έφτασε στο επίπεδο αυτό από τότε που δημιουργήθηκαν όλα αυτά τα τύπου ριάλιτι, στα οποία συμμετέχουν άτομα, ανάμεσα σε αυτά κι εσείς, που μοναδικό στόχο έχουν την προσωπική προβολή τους και τίποτε άλλο.

Ακόμη και σήμερα, δύο χρόνια μετά τη συμμετοχή σας στο «Survivor», εξακολουθείτε να έχετε την ίδια τηλεοπτική συμπεριφορά, να εκφράζετε απόψεις μόνο για να προκαλέσετε και τίποτε άλλο. Και που τα λέτε, αγαπητέ, ένα μονόστηλο γίνεστε και τίποτε άλλο, άντε να σας βγάλει από το χρονοντούλαπο και καμία εκπομπή για να πετάξετε χολή για το «Nomads», που τελικά δεν μας είπατε, είναι ίδιο με το «Survivor» ή υπάρχουν διαφορές μεταξύ τους;

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ

Αθόρυβο τέλος έδωσαν στη σχέση τους Βάσω Γουλιελμάκη και Χρήστος Γιάνναρης

Βελούδινος χωρισμός στη showbiz! Η τσαχπίνα κωμική ηθοποιός Βάσω Γουλιελμάκη και...

Η Δανάη Παππά και ο Λάμπρος Λάζαρης αποφάσισαν να κάνουν το επόμενο βήμα στην σχέση τους

Μετά τη συγκατοίκηση, θα φάμε και κουφέτα; Είναι ερωτευμένοι και δεν...

Στιγμές ευτυχίας για τη Χριστίνα Χειλά Φαμέλη στο πλευρό του σκηνοθέτη Θανάση Τότσικα

Οι αδερφοί Τότσικα τελικά έχουν γούστο στις γυναίκες. Ο Αποστόλης Τότσικας...

Αλλάζει χέρια το «παλάτι» της Λιάνας Μαυρομμάτη

Η ζωή, τα σχέδια και οι φήμες στο νησί των ανέμων...