Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Tρεις τελευταίες παραστάσεις από τον Διονύση Ζάχο στο Mayor

Επιστρέφει, ύστερα από μια μικρή παύση, ο Διονύσης Ζάχος...

Η κίνηση στα social media από Λάλο και Μαυρίδου που επιβεβαιώνει την...

Το αποκλειστικό πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της «Espresso» για τον χωρισμό-βόμβα...

Είναι πολλά τα λεφτά για το «GNTM», Ηλιάνα

Μαύρες πλερέζες... για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, καθώς το «GNTM»...

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

Συντετριμμένη η Βικτώρια Καρύδα είπε «αντίο» στον σύζυγό της Γιάννη Μακρή στο Σιδνεϊ

❱❱ Μαυροφορεμένη, χλομή και με μαύρους κύκλους κάτω από τα μάτια η πρώην παίκτρια του «My style rocks» Βικτώρια Καρύδα…Από τη
Μαρία Μεϊμάρη

Μαυροφορεμένη, χλομή και με μαύρους κύκλους κάτω από τα μάτια η πρώην παίκτρια του «My style rocks» Βικτώρια Καρύδα συνόδεψε το Σάββατο τον αδικοχαμένο σύζυγό της Γιάννη Μακρή στην τελευταία του κατοικία, στο νεκροταφείο Rookwood του Σίδνεϊ, γράφοντας τον τραγικό επίλογο στη δολοφονία του 46χρονου επιχειρηματία.

Η κηδεία του δολοφονημένου Ελληνοαυστραλού τελέστηκε σε στενό οικογενειακό κύκλο μία εβδομάδα μετά τη νεκρώσιμη ακολουθία που εψάλη στον Ιερό Ναό του Αγίου Νεκταρίου στη Βούλα. Μάλιστα, έφερε στο φως άλλη μια θλιβερή ιστορία, η οποία είναι συνυφασμένη με την οικογένεια Μακρή. Οπως έγινε γνωστό, στο ίδιο κοιμητήριο όπου κηδεύτηκε ο 46χρονος βρίσκεται και ο τάφος της αδελφής του Βίκυς, η οποία έφυγε από τη ζωή πριν από 30 χρόνια «χτυπημένη» από λευχαιμία!

Η καλλονή σύζυγος του δολοφονημένου Γιάννη Μακρή, η οποία δεν θύμιζε σε τίποτα τον παλιό εαυτό της, αποχαιρέτησε τον «βασιλιά» της, όπως τον αποκαλούσε, υποβασταζόμενη από τους γονείς και τον αδελφό του νεκρού συζύγου της Αλεξ Μακρή. Στην τελετή παρέστη και ο έφηβος γιος που είχε αποκτήσει ο 46χρονος από τον πρώτο του γάμο. Ωστόσο, τα δύο παιδιά του επιχειρηματία με το πανέμορφο μοντέλο έμειναν στην Αθήνα και δεν πήγαν στην κηδεία. Μετά την τελετή ο φωτογραφικός φακός της «Daily Telegraph» «συνέλαβε» το μαυροφορεμένο μοντέλο σωστό ράκος έξω από το σπίτι των πεθερικών του στο προάστιο Mosman.

Μόνιμα στην Αυστραλία

Η ξανθιά πρώην παίκτρια του «My style rocks» δείχνει αποφασισμένη να αφήσει για πάντα πίσω της την Ελλάδα και να εγκατασταθεί μόνιμα στην Αυστραλία. Σύμφωνα, μάλιστα, με τα τοπικά μέσα ενημέρωσης, φέρεται ότι έχει κάνει ήδη αίτηση για προσωρινή βίζα στην Αυστραλία, ώστε να μεγαλώσει τα παιδιά της με τη βοήθεια των παππούδων τους.

«Είδε τον Γιάννη να πυροβολείται εκείνη την μέρα. Τελείωσε με την Ελλάδα!» ανέφερε χαρακτηριστικά πηγή από το στενό περιβάλλον της οικογένειας του επιχειρηματία.

Την ίδια ώρα συγκλονίζει ο σπαραγμός του πατέρα του 46χρονου Στέλιου Μακρή. Μιλώντας στην «Daily Telegraph» λίγες ώρες αφότου αποχαιρέτησε το παιδί του ο 82χρονος ανέφερε:

«Είμαι τόσο αναστατωμένος. Είδα τον γιο μου νεκρό. Ξέρεις τι είναι να θάβεις το αίμα σου; Εχω χάσει δυο παιδιά. Τα είδα και τα δύο νεκρά. Εχω δει και τα δυο μου παιδιά μου να πεθαίνουν μπροστά στα μάτια μου»!

—-

Το δραματικό τετ α τετ του επιχειρηματία με τον εκτελεστή του

f3 vlcsnap 2018 11 12 15h46m51s709

Επαγγελματία εκτελεστή με στρατιωτικού τύπου εκπαίδευση θεωρούν οι αστυνομικοί του Τμήματος Ανθρωποκτονιών τον άνθρωπο που δολοφόνησε με τέσσερις σφαίρες τον γνωστό επιχειρηματία Γιάννη Μακρή μέσα σε μόλις πέντε δευτερόλεπτα.

Είναι αποκαλυπτικό το υλικό από την κεντρική κάμερα του κλειστού κυκλώματος παρακολούθησης στο σπίτι του άτυχου επιχειρηματία στο Πανόραμα Βούλας, που έχει καταγράψει τις κινήσεις του δράστη αλλά και του «Αυστραλού». Ο ψηλός άνδρας με το πιστόλι που φέρει σιγαστήρα αφήνει το θύμα του να επιβιβαστεί στο αυτοκίνητό του, ώστε να εγκλωβιστεί ανήμπορο να αντιδράσει. Στη συνέχεια πλησιάζει τρέχοντας από την πλευρά του συνοδηγού και πυροβολεί κατά του επιχειρηματία.

Σε μια απέλπιδα προσπάθεια να γλιτώσει τη ζωή του ο Γιάννης Μακρής, που έχει ήδη δεχθεί δυο σφαίρες, ανοίγει την πόρτα, την οποία δεν είχε προλάβει να κλείσει και κινείται προς το εσωτερικό του σπιτιού. Ομως, ο εκτελεστής κάνει με γρήγορα βήματα τον κύκλο του μικρού αυτοκινήτου και εξαπολύει νέες βολές.

Ο 46χρονος κάνει προσπάθεια να ζητήσει βοήθεια, αλλά δεν προλαβαίνει καν να φωνάξει και πέφτει κοντά στις ρόδες, έχοντας δεχθεί τις χαριστικές βολές. Ο εκτελεστής διαφεύγει τρέχοντας από το σημείο, αφού έχει φροντίσει να στρέψει το πρόσωπό του στην αντίθετη κατεύθυνση από αυτήν που σημαδεύει η κάμερα, προφανώς γνωρίζοντας πως η σκηνή έχει καταγραφεί.

ΘεοδόσηΣ Π. Πάνου

offer

{{-PCOUNT-}}19{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Σάλος στη Μύκονο με τη θαμμένη εκκλησία σε έκταση ιδιοκτησίας των Ρέμου και Πηλαδάκη

Αλγεινή εντύπωση και έντονες αντιδράσεις προκαλεί η είδηση ότι...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....